Curunir Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Ти си прави правните и техническите, аз съм литератор един вид, и аз искам да ям! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 от "пулсио" може ли да четем ... и ... RiMy_SuN не разбрах ... за коя книга говориш. препоръчваш ми нещо после се отмяташ ?!? втф (еба ли му мамата) . в крайна сметка те разбрах: искаш да прекараш една "Безкрайна нощ" с Димо Райков пишейки писма до мъртви братя и сестри. ригхт ?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Седя и се колебая: Виктор Пасков или Георги Господинов.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Че аз съм писала за нея преди да я прочета, споменала съм го това . Писах и след като я прочетох, по-коректно изглежда. Съвсем не виждам къде е объркващото, когато се говори за две отделни книги? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 "Не пипай тази книга!" на Ян ван Хелсинг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 11, 2009 Share Posted March 11, 2009 " Хрониките на Амбър" - Роджър Зелазни " Тъмната страна на слънцето" - Тери Пратчет " Страта" - Тери Пратчет " Джони и бомбата" - Тери Пратчет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 ..."Hash oil" - Момчил Миколов ("бърза литература") и аз я прочетох ... и ми хареса. "Срeщa пoд знaкa нa X" - Дидиe вaн Кoeлeр - много положителна книга .. и на моменти много смешна. явно доста съм изпаткал, щом всичко което чета ми харесва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 "Безсилието на всемогъщите" на Хайнер Ранк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 12, 2009 Share Posted March 12, 2009 Колелото На Времето. И на Нора Робъртс едни триология с вампири леко перверзна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Warcraft - Повелителя на клановете Доста добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 17, 2009 Share Posted March 17, 2009 Започнах най-накрая "Лайла" на Робърт М. Пърсиг... честно... не схващам кое го кара да твърди, че тази е по-добрата от двете му книги... дано по-нататък ми се изясни. Някой който я е чел да сподели за нея нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Започнах най-накрая "Лайла" на Робърт М. Пърсиг... честно... не схващам кое го кара да твърди, че тази е по-добрата от двете му книги... дано по-нататък ми се изясни. Някой който я е чел да сподели за нея нещо? ами аз .. я бях взел от библиотеката, но да си призная не я прочетох ... все пак е писана около 20 години след "Дзен ...". в интерес на истината исках да си я припомня, ама беше взета от някой друг. Надявам се като я прочетеш да споделиш как е ... Аз послушах съветът ти и ще прочета "Джобна енциклопедия на мистериите". Успех !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 " Трейнспотинг" - Ървин Уелш Изключително въздействаща..., че чак плаши Четеш с усещането, че държиш реалността между ръцете си...( или краката си, както смятам би се изразил автора, ако ме чете сега...) The Best Fuckin' Author in the World! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 Препрочитам си сборника...Редакция му правя...Някои разкази адски намирисват на Хайтов... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Снощи, ровейки си из библиотеката, открих едни "Събрани съчинения" на Венедикт Ерофеев... Уникално весело се оказа. Бих била благодарна, ако някой ми препоръча нещо в този дух. Идеално ми идва като вечерно четиво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Параграф 22 - феноменална Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Параграф 22 - феноменална Е, не, не. Параграфът беше минат в крехка детска възраст. Иска ми се нещо по-... по-нестандартно, непознато и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 Последната, която прочетох беше на Алберт Камю - The Stranger. Не много забавна, доста странна. А в момента чета една забавна, казва се Thank you for smoking и е на Christopher Buckley. Мисля че от него бях чел Записки от една голяма страна, ама не съм сигурен дали той беше автора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 Промени живота си за 7 дни на Пол Макена. Почнах я да чита на майтап, порази всички хипнотизиращи глупости и прочеее, но книгата е интересна. Променя ти светогледа и начина на мисленето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Иска ми се нещо по-... по-нестандартно, непознато и т.н. Опитай Виктор Пасков. Също и "Пълeн курс зa нaпрeднaли" на Aлeк Пoпoв. Хареса ми и "Живoт в трoйкa: "Eзoтeричнитe" днeвници нa eнтусиaстa" - Стaнимир Кискинoв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluedog Posted April 13, 2009 Share Posted April 13, 2009 "Окото на света" от поредицата Колелото на времето и продължавам с втората. Започнах скептично настроен,но всъщност доста ми допадна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 (edited) "Обичай ближния си" Ерих Мария Ремарк Страхотна книга. Редакция: @sasho_1989 -> След като прочетох "Черния обелиск" и след силното начало на тази книга си напазарувах няколко книжки на Ремарк и превключвам на такава вълна А иначе обелиска го взех на шега - на една сергия за книги втора употреба продаваха две книги за три лева и си харесах една, а "Черния обелиск" го взех, просто защото ми прозвуча интересно, едва ли не - на шега... Edited April 14, 2009 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 14, 2009 Share Posted April 14, 2009 Че той Ремарк няма слаба книга - особено на военна тематика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Джoнaтaн Ливингстън Чaйкaтa - Ричaрд Бaх Не знам какво толкова й харесват на тази книга?! Пълна е с изтъркани поучения и сектантски наставления... :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Вчера прочетох разказите на Елин Пелин... отново. Невероятни са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts