Deftur Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Захари Стоянов - "ХРИСТО БОТЙОВ - опит за биография" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Беше нещо свързано с квантовата физика , преди това прочетох учебник по Ц++ и после за джава ... попивам ги като гъба тези неща вече . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 5, 2008 Share Posted September 5, 2008 Дефтур винаги ме е радвал какъв вкус за книги има. Поздравления!! Малко са вече хората, които четат такава литература./Васил Левски е писал поезия/. А аз в момента си препрочитам каталога на AustriAlpin за 2008/2009 и... се плаша, като смятам за всички джиджавки колко пари ще ми трябват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elabela Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Аз последно прочетох Знакът на близнаците! (нищо особено за мен) ем не ти допада щото нямаш вкус,казвала съм ти книгата си е уникална Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 HALP! TOPIC NECROMANCY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted September 9, 2008 Share Posted September 9, 2008 Последно ... хм, май беше разказ на Виктор Ерофеев - " Живот с идиот" - много зле ми влезна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 11, 2008 Share Posted September 11, 2008 "Стрелецът" на Стивън Кинг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 максима и плейбоя броят ли се за книги ? ако да значи аз съм един малък книжен червей..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Замакът на Шапкаря II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Днес започнах и третата част на: Замъкът на Шапкаря. Приятно четиво за скучните следобеди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Войната ВИС срещу СИК...А преди това Кой уби големите босове. В момента чета 6-тото клеймо а преди време съм чел Шифърът ама малко наобратно ги карам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted September 22, 2008 Share Posted September 22, 2008 Войната ВИС срещу СИК... Извини ме колега, но би ли казал авторът на тази книга ? Понеже мисля, че ще ми е интересна. Блогодаря ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barurumm Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 "Зеленият път" на Стивън Кинг. Очарован съм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 23, 2008 Share Posted September 23, 2008 Автоматичните гранатомети - оръжието на ХХ век - Александър Карпенко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 24, 2008 Share Posted September 24, 2008 "Хищните вещи на века" от Аркадий и Борис Стругацки Тези двамата не си знаят силата... Болни мозъци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Снощи започнах "Приятели мои" на Людмил Станев и съм леко разочарована. Няма го онзи хумор, от който на всяко изречение се смееш с глас. От друга страна - от средата нататък разказите се връщат към нормалния му стил и започваш да се подсмихваш все по-често. Ще си я дочета днес :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Сега зарових в slovo.bg и чета неща на тоя г-н Станев. Приятно изненадан съм! Бях убеден, че всички модерни български белетристи са самоцелни, самовлюбени чек*джии, които не са способни да произведат нищо не чак ценно, но дори и забавно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Спрвочник по фармакология ... колко ме зариби да си го чета =)) .. нищо че като дисциплина ми идва след 2-3 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Пратчет, Геймън - "Добри поличби" - КУЛТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 (edited) Извини ме колега, но би ли казал авторът на тази книга ? Понеже мисля, че ще ми е интересна.Блогодаря ти. Мисля, че се казваше Димитър Желязков. Абе, като се прибера до нас, ще си едитна поста. И наистина е много яка книгата. В момента "Четири след полунощ" на Кинг. Аха, Димитър Златков, не Желязков. Edited October 24, 2008 by earache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 Сега зарових в slovo.bg и чета неща на тоя г-н Станев. Приятно изненадан съм! Бях убеден, че всички модерни български белетристи са самоцелни, самовлюбени чек*джии, които не са способни да произведат нищо не чак ценно, но дори и забавно. Той е наистина чудесен. Стилът му е като на Радичков, изцяло му подражава, но по много готин начин. А мен ме чака Илия Троянов със "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде". Пък преди малко на работа пристигна едно супер луксозно издание на "Виновните-невинни" на Ангелина Петрова за убийството на Луканов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 24, 2008 Share Posted October 24, 2008 От краткотрайното ми познанство с Людмил Станев мога да кажа, че е точно обратното на самовлюбен чекиджия. Чак да не повярваш как един толкова свит и притеснителен човек може да пише толкова смели смехории. И да, бай Йордан беше Бог за него и това си личи много...ама то лошо няма. И за да не съм валат - прочетох Color: A Natural History of the Palette на Victoria Finlay. Много интересна книжка за цветовете, технологиите зад тях и всякакви места по света. Започва в Австралия с охра, където аборигените изобщо не искат да споделят с авторката тайните на охрата, защото е жена, минава през Италия, говорейки за тайните на оранжевото на Страдивари, Испания и Мексико и дълго пазената тайна, че карминът идва от кръвта на един особен вид буболечки, култивирани върху кактуси в Мексико, ултрамарин в Афганистан и какво ли още не... Препоръчвам я на всеки, който има отношение към цветовете, изкуството и идиотските открития... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2008 Share Posted October 25, 2008 Лукяненко - Не е време за дракони. В момента се гърбя с "Моя живот под земята". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Ръкописът на Чансълър. Робърт Лъдлъм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted November 1, 2008 Share Posted November 1, 2008 "Светът е голям..." е поредното красноречиво доказателство, че книжките са по-добри от кинцето. Във филма са надъвкали литературата толкова, че са слели герои и истории, но пък са оставили тъпите гръмки клишета, които леко дразнят в книгата, да не говорим като се изрекат на глас в огромен тъмен киносалон... Но страхотните гласове на двамата водещи актьори (Мики Манойлович и Карло Любек) компенсираха несправедливостите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts