VeGor Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Пробвах "11 минути" на Коелю, но това определено не е моя автор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Айзък Азимов - Самите Богове Сега съм захванал първи том от избраните произведения на Ефремов... Забавлявам се със съветските класици и най вече комунистическия модел, задължителен в творчеството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Пробвах "11 минути" на Коелю, но това определено не е моя автор. Когато установиш, че Коелю не е твоят тип автор, това може само да те радва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Последно прочетох на Жак Дерида - Писмеността и различието ,последният голям философ,просто горещо я препоръчвам на хората които се валнуват от философия или семиотиката,макар че за мен това са две едни и същи неща...но това е нещо което се изучава а не прочита,ако търсите литература за разпускане ,определно не е вашия автор ,за това сега разпускам с Хенри Кисинджър - Димпломацията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Имах ... сблъсъци с Дерида предния семестър - с Апории по-точно. Има добри моменти вътре, доволен съм като цяло, но само с научна цел, за удоволствие - едва ли ще успея да се насиля да го чета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Когато установиш, че Коелю не е твоят тип автор, това може само да те радва! Ако трябва да съм откровен - направо се гордея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Пори Хатър и Чистокръвната Принцеса нещо не бях чел отдавна и реших няква такава книжчица да прочета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 9 милиметра - Слави Ангелов не бях чел друга такава книга до сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 смъртта на босовете Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 Урсула Ле Гуин-"Лявата ръка на мрака" том. II Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Айиии! Преди време си купих трилогията Землемория в един том, защото четох фантастични ревюта. Това е най-скучното, най-лишеното от фантазия, най-постното, най-провлаченото и най-досадното фентъзи на света! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Айиии! Преди време си купих трилогията Землемория в един том, защото четох фантастични ревюта. Това е най-скучното, най-лишеното от фантазия, най-постното, най-провлаченото и най-досадното фентъзи на света! Хм... на мен ми бяха препоръчали да чета книгите на Урсула Ле Гуин, точно за магьосника, обаче все нямах време да се захвана... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Ако трябва да съм откровен - направо се гордея Ти направо ме разочароваш, че си се пробвал. Тук малко четка, ама си те представях като човек над тия неща...бива пак, че не съм сбъркал... Иначе най-накрая прочетох Терзанията на Цар Соломон на любимия ми Romain Gary. Никак не ми е за възрастта, но е велика...нищо очудващо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Абе... Песен за Огън и Лед, Властелина и Малазанската книга на мъртвите са фентъзи книгите, другото е ЕРЕС! Бтв смятам да почвам Децата на Хурин, отново фентъзи на Толкин ^^. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 "Името ми е Червен" Орхан Памук (първата прочетена турска книга през моя богат на книги живот ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Някой може ли да ми обясни разликата между Narn I Hin Hurin - Разказ за децата на Хурин, което е в тома Недовършени Предания и новата книга - Децата на Хурин? На мен нещата ми изглеждат като опит да се цедят още пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 (edited) Някой може ли да ми обясни разликата между Narn I Hin Hurin - Разказ за децата на Хурин, което е в тома Недовършени Предания и новата книга - Децата на Хурин? На мен нещата ми изглеждат като опит да се цедят още пари. Ако разказа не е бил довършен знам какво може да е станало. Имам мерак да я прочета. Според мен е нещо като Приключенията на храбрия войник Швейк. Ярослав Хашек умира и негов приятел довършва книгата, предполагам, че и тук някой е седнал да довърши разказа. Едит: Пък може да е 2в1. Разказа + expansion pack ^^ Edited July 11, 2007 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 от местопрестъплението - lA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Motorola UNIX System V/88 Release 4.0 Version 4.2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 World Of Warcraft - Кръгът на омразата и преди тва серията Warcraft! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Алхимикът Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 29, 2007 Share Posted July 29, 2007 Български Хроники I и II том на Стефан Цанев! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 The Great Gatsby - Scott Fitzgerald /на английски / Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Понеделник започва в събота. Отново. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 (edited) История на изкуствто.,Райнов,Н. отново Edited August 4, 2007 by LPFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts