drugdealer Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Трябва ми програма, с която да защитя дисковете от презапис.На тях ще има филм, който единствено трябва да може да се гледа(и на компютър и на ДВД за телевизор).Багодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Нали не мислиш, че хората ще ти дадат ноухау за нещо, с което си изкарват хляба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Adobe Encore DVD 2, Sony DVD Arhitect 3 имат възможност да слагат защита - CSS, Region.... , ама нали се сещаш за какво са защитите - да се разбиват. Само няколко поста по надолу ще видиш колко лесно става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 тая защитата с нея и без нея, ако някой иска да го копира ша си намери начин. Вервай ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 тая защитата с нея и без нея, ако някой иска да го копира ша си намери начин. Вервай ми Въпроса е в това че просто трябва да се намалят елементарните нелегални копия на даденото двд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.