rolerboll Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Проблема е следния: Сваля не6то с Биткомет.Отивам в директорията дето ги сваля и след 2-3 сек. ми исписва проблем с Виндоус Експорер.След това си4ко замръзва , из4езват ми иконите от десктоп и ми остава само Таск Мениджър.Дори в разли4на директория от неговата си пак прави този проблем...Е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Аре ве хора помогнете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Не че ти давам професионален съвет, но: - Преинсталира ли BitComet да видиш какво ще стане? - Защо разчиташ на BitComet, след като е програма с много черни точки и е банната от сума-ти тракери по света... има по-хубави програми за Торент Да кажем Micro Torrent... И понеже ако това се случи на моето PC (да ми заяжда експлорера заради някаква си там торент програма)... ще си преинсталирам Винбоза... (Windows-а) Сещам се и за още една причина... Ако сваляш Видео файлове проблема може въобще да не е в BitComet ами в кодеците, които използваш за да гледаш филми, примерно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Да знам я utorrent .Преди я ползвах ама ся... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Format C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
savamane Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Това само в папки с видео файлове ли го прави или по принцип?Уиндоуса ъпдейтнат ли е до дупка?Дай в папката view -> details и я отвори отново да видим така дава ли грешки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Ми маи маи само с видео фаилове става??Кво е ре6ението?оооо забраи си ъпдеитвам Windows-a ...миналия път тва доведе до преинстал...ина4е редовно го 4иста от .темп и такива...е ? А...с view->details не заби...е се пак друго ре6ение ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.