Jump to content
BulForum.com

Проблем с Биткомет И Виндоус Експлорер

rolerboll

Recommended Posts

Проблема е следния:

Сваля не6то с Биткомет.Отивам в директорията дето ги сваля и след 2-3 сек. ми исписва проблем с Виндоус Експорер.След това си4ко замръзва , из4езват ми иконите от десктоп и ми остава само Таск Мениджър.Дори в разли4на директория от неговата си пак прави този проблем...Е?

Не че ти давам професионален съвет, но:

- Преинсталира ли BitComet да видиш какво ще стане?

- Защо разчиташ на BitComet, след като е програма с много черни точки и е банната от сума-ти тракери по света... има по-хубави програми за Торент ;) Да кажем Micro Torrent...

И понеже ако това се случи на моето PC (да ми заяжда експлорера заради някаква си там торент програма)... ще си преинсталирам Винбоза... (Windows-а)

Сещам се и за още една причина... Ако сваляш Видео файлове проблема може въобще да не е в BitComet ами в кодеците, които използваш за да гледаш филми, примерно.. ;)

Това само в папки с видео файлове ли го прави или по принцип?Уиндоуса ъпдейтнат ли е до дупка?Дай в папката view -> details и я отвори отново да видим така дава ли грешки.

Ми маи маи само с видео фаилове става??Кво е ре6ението?оооо забраи си ъпдеитвам Windows-a ...миналия път тва доведе до преинстал...ина4е редовно го 4иста от .темп и такива...е ?

А...с view->details не заби...е се пак друго ре6ение ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...