karaman Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 Wow...a predstavqsh li si che moje ti da si karuk i da zvanish tochno togava kogato imat drug klienti na li niqt ! moje i da ima problemi v BTK Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 I az 6tqh da im zvanq , ama se otkazah.... Te vseki pat edno i sa6to kazvat... Taka 4e osven da 4akam da se opravi sam , ne vijdam drug na4in Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 o ne ne igraqt ili spqt, prosto ima mnogo oplakvaniq, problemi itn, 70% ot koito sa za gluposti ot sorta na "modema mi zabi kak da go restartiram" a ostanalite 30 ot snosni problemi... ama trudno e da se dokopash da, vchera 1 chas se opitvah da se svurja s tqh i ne mojah v krajna smetka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 Kato se oplakvash pishi v imeto na temata ot kakvo se oplakvash. Druga tema, e che nas ne ni interesuvat evrocom.net havite ;PP Dokato ne se nauchite kak da pishete temi (read rules) shte gi zatvarqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.