k_stamov Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 решил да си направя електрожен обацхе добре изчислен защото ми омразна от всякви боклуци дето се продават ако някои мойе да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Getzata Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 решил да си направя електрожен обацхе добре изчислен защото ми омразна от всякви боклуци дето се продават ако някои мойе да помогне Oпитай тук: http://forum.eshop.bg/ , има доста компетентни хора които може да ти помогнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Aз ги правя електрожените с тороидален трансформатор,или с две думи да ти кажа аз съм най добрия в България.Ако искаш нещо можеш да ми пишеш на ICQ да се разберем евентуално off: извинявам се,не погледнах,че ти трябват изчисления и че искаш сам да си го правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Отивай направо при простака Link to comment Share on other sites More sharing options...
mostt_wantted Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Aз ги правя електрожените с тороидален трансформатор,или с две думи да ти кажа аз съм най добрия в България.Ако искаш нещо можеш да ми пишеш на ICQ да се разберем евентуално off: извинявам се,не погледнах,че ти трябват изчисления и че искаш сам да си го правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.