Jump to content
BulForum.com

Commandos Strike Force

agop4o

Recommended Posts

moje li njakoj da mi kaje kak se instalira i startira tazi igra

1. Сваляш играта

2. Разархивираш файловете

3. Сваляш MDS-Fix-Unleashed и заместваш разархивираните файлове с новите.

4. Маунтваш с Daemon Tools и инсталираш

5. Сваляш си Curerom и правиш ново exe.

6. Пускаш играта от новата икона и се забавляваш (ако не знаеш как се работи с Curerom пиши, за да ти обясня)

Не съм сигурен но може би може да използваш и AntiSecurom.

P.S. Играта е зарибена препоръчвам я горещо :punk :punk :punk

Тръгва ли на MX карти ?

Като гледам скинновете към играта - или няма да тръгне, или ще трябва да намалиш резолюцията и да изключиш всички антиалайзинки и тем подобни.

P.S. Давайте народе сваляйте reloaded версията

И да кажете дали си струва ,че на пръв поглед ми изглежда апетитна.

На мен лично ми харесва. Не е феноменална и не може да се доближи до атмосферата на COD и MOH. Но става за игране поне няколко дни.

Аз все още не съм играл online. Ако има желаещи може да се съберем да играем. Не знам дали ще се получи нещо интересно, но все пак да опитаме.

• 2 weeks later...

на 3-та мисия (с кораба започва) рестартира се комкютъра

комютъра ми е клокнат (и рама също), но направих ги по подразиране на 1.7 и памета работи както си е направена(2Gh-dual).............всичко е по "defalt"

започва мисията и РЕСТАРТ ?!!!!

кажете откаде е проблема ?????? дали е в моя компютър или е лош крака

п.с. досега такива проблеми с игра не съм имал.

Незнам за теб, но аз изиграх цялата игра без никакъв проблем с рестарт. И то на клокната система.

Виж си температурата на процесора когато се рестартира в биоса(сега спя още и не се сещам за друго :) ) Май лошия крак като вариант отпада.

На мен ми дава, че последния архив е coрrupted. Свалих го на ново- тествах архижа и всичко ОК, но не я разархивирах. Взимам си харда и го нося на друга машина, пускам да разархивирвам и пак последния архив corrupted. Много ме дразни така..Днес последен опит правя и ако пак ме избъзика така хубаво ще освободя 3ГБ от харда, че...

ko_petrov ако не те затруднява може ли да ми пратиш един "save" някъде посредата на нивото(онова което почваш на пристанището с помпа) на e-mail:wolfmann61@yahoo.com

п.с. след рестарт пише че температурата е 47-49С - според нем това е нормална температута

не ми е ясно защо става така

благодаря предварително

на мен ми дава гре6ка о6те при стартирането казжа ми гре6на жерсия на DirectX пак сам го инсталиржал от диска на играта ваобште имам много проблеми с тоя DirectX и при други игри :confused :confused :angry1 Които може да помогне моля

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...