agop4o Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 moje li njakoj da mi kaje kak se instalira i startira tazi igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 moje li njakoj da mi kaje kak se instalira i startira tazi igra 1. Сваляш играта 2. Разархивираш файловете 3. Сваляш MDS-Fix-Unleashed и заместваш разархивираните файлове с новите. 4. Маунтваш с Daemon Tools и инсталираш 5. Сваляш си Curerom и правиш ново exe. 6. Пускаш играта от новата икона и се забавляваш (ако не знаеш как се работи с Curerom пиши, за да ти обясня) Не съм сигурен но може би може да използваш и AntiSecurom. P.S. Играта е зарибена препоръчвам я горещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Тръгва ли на MX карти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Тръгва ли на MX карти ? Като гледам скинновете към играта - или няма да тръгне, или ще трябва да намалиш резолюцията и да изключиш всички антиалайзинки и тем подобни. P.S. Давайте народе сваляйте reloaded версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 И да кажете дали си струва ,че на пръв поглед ми изглежда апетитна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 И да кажете дали си струва ,че на пръв поглед ми изглежда апетитна. На мен лично ми харесва. Не е феноменална и не може да се доближи до атмосферата на COD и MOH. Но става за игране поне няколко дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 nai qkoto e che ima FREE ONLINE kam igrata:) ne e s nekvi zabutani cd keycheta za tva EIDOS me kefqt (golemi sa balaci:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Аз все още не съм играл online. Ако има желаещи може да се съберем да играем. Не знам дали ще се получи нещо интересно, но все пак да опитаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 на 3-та мисия (с кораба започва) рестартира се комкютъра комютъра ми е клокнат (и рама също), но направих ги по подразиране на 1.7 и памета работи както си е направена(2Gh-dual).............всичко е по "defalt" започва мисията и РЕСТАРТ ?!!!! кажете откаде е проблема ?????? дали е в моя компютър или е лош крака п.с. досега такива проблеми с игра не съм имал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 Незнам за теб, но аз изиграх цялата игра без никакъв проблем с рестарт. И то на клокната система. Виж си температурата на процесора когато се рестартира в биоса(сега спя още и не се сещам за друго ) Май лошия крак като вариант отпада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 На мен ми дава, че последния архив е coрrupted. Свалих го на ново- тествах архижа и всичко ОК, но не я разархивирах. Взимам си харда и го нося на друга машина, пускам да разархивирвам и пак последния архив corrupted. Много ме дразни така..Днес последен опит правя и ако пак ме избъзика така хубаво ще освободя 3ГБ от харда, че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 ko_petrov ако не те затруднява може ли да ми пратиш един "save" някъде посредата на нивото(онова което почваш на пристанището с помпа) на e-mail:wolfmann61@yahoo.com п.с. след рестарт пише че температурата е 47-49С - според нем това е нормална температута не ми е ясно защо става така благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe6o_ma6inata Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 на мен ми дава гре6ка о6те при стартирането казжа ми гре6на жерсия на DirectX пак сам го инсталиржал от диска на играта ваобште имам много проблеми с тоя DirectX и при други игри Които може да помогне моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.