Jump to content
BulForum.com

Как мога да истрия даден файл от компа си

bg_korn2005

Recommended Posts

Моля ви кажете ми какво да правя

Това е един файл на компютъра ми който не иска да се трие по никакъв начин.Пробвах с програми но не помогнаха.Реших че вашата помощ би ми помогнала.И между другото според мен този файл не испълнява никакви процеси.Как да го махна само вие можете да ми кажете.Благодаря Предварително

Моля ви кажете ми какво да правя

Това е един файл на компютъра ми който не иска да се трие по никакъв начин.Пробвах с програми но не помогнаха.Реших че вашата помощ би ми помогнала.И между другото според мен този файл не испълнява никакви процеси.Как да го махна само вие можете да ми кажете.Благодаря Предварително

Имам същия проблем... КАКВО ДА СТОРЯ?

Какъв по-точно е проблемът? Не ще да се трие, защото Windows или нещо друго го ползва в момента, трие се, но след рестарт пак се появява или нещо друго?

спрете компа за минута две (на това ме научи съпорта на макафи) пуснете го,натискайте Ф8,влезте в сейф моуд и го изтрийте,ако нестава,сложете програма от типа WIPE INFO (за предпочитане тази на Symantec [Norton])

Програмата е Unlocker, разбирасе ако самия Windows или някоя програма го е заключила...

Я кажете за какви файлове става въпрос, да не стане така, чеда ги изтриете под Safe Mode, а после да не може да се стартира нормално уиндоуса :D

Я кажете за какви файлове става въпрос, да не стане така, чеда ги изтриете под Safe Mode, а после да не може да се стартира нормално уиндоуса :D

Абсолютно :D

Иначе влизайте под секф мод, след туй килвайте explorer.exe и повечето процеси които биха могли да държат файла, и разбира се не водят до забиване на Windows :) , и после от конзола трийте.

За намиране на процеса ползващ даден файл, аз ползвам TaskInfo, която това й е функция между другото. Прекрасна програма.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...