Jump to content
BulForum.com

Къде в Пловдив има Диджейско оборудване

Recommended Posts

Обертон на гарата се намира , има миксер мисля че беше 12 канала (има и по малък ) с еквалайзери , ефекти и т.н. Ама приготви 1000лв. ;)

На центъра, от дясната страна на хотел Тримонциум (мисля че филхармония беше).. там съм виждал такива неща.

На първия етаж, вдясно.. мисля че 3-та или 4-та врата беше ;)

Mersi na vsichki do-sega davaite oshte info. :) Sreshtu Reset-a ima IGM ili neshto podobno, ama iskam da namerq i drugi da vidq cenite kak se, i neshto po eftino mi trqa do 300lv.

Къде в Пловдив може да намеря диджейско оборудване, по-точно ми трябва миксер.

в началото на стария град като идваш от античното кафе. в ляво се пада едно магазинче Music Shop. мисля, че там ще има :)

По мои наблюдения в Динакорд е доста скъпо.

@Shaq34, перфектният вариант е, ако успееш да намериш човек, който да ти внесе от чужбина. Наскоро гледах една оферта за 2 x Pioneer CDJ-100s , Pioneer DJM-300, Pioneer EFX-500 и компактна кутия за за техниката. Цената беше околко 700 евро. Това е на старо де, ама европейците не си "пазят" техниката както нас. А тия кожодери искат майка си и баща си за един миксер ...

Mersi na vsichki za syvetite. Mikser si kupih ot magazina vyv Filharmoniqta, VMX-200 Behringer. Sega cenite skypnaha s 10% i tam beshe na starata cena 256lv. Ako nqkoi ima podoben mikser da mi kaje kak se raboti s BeatAssist, dali se avtomatichno ili rychno nastroikite.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...