wlado Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 мнооо гадно и тежко ми работи Азуреус на виндовс и аз сам с бавен комп де ама от както чух думата торрент на линуска си имам Азуреус и си бачка мноо ок а на виндовс направо спира системата на 4е не сам доволен от Биткомет ама искам лекичук азуреус има ли на4ин?или просто някой ден да направя формат Ц: хахаах Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 качи си uTorrent програмата е много доволна. заема много малко от рама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Е как да е по-лек?! Например ако не е джава базиран... но той е. Джава = тежък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 uTorrent наистина е много малка (ся новата версия дори не се инсталва) и си има много опции..доволна е Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 че тя и старата не се инсталира... кога е имал инсталатор мюторента? то на 120KB файл инсталация да му правиш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 ми махни го.Аз го ползвам в краен случей. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted March 26, 2006 Share Posted March 26, 2006 Азуреус не е виновен.. сложете си последната версия от сайта, и последната версия на java-та.. мисля че беше бъг във java-та.. не мисля обаче че ако някой сериозно го интересува отговора, ще чака отговор във този форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.