Exploit Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 The Fast and the Furious: Tokyo Drift Donwload Очаквам мнения за филма който вече е факт Comment: The soundtrack to the third installment of The Fast and the Furious film franchise will be released on Tuesday June 20th, 2006, just four days after the film hits theaters. Like the soundtracks to the previous two The Fast and the Furious flicks, Tokyo Drift features a bevy of street savvy tunes from artists such as DJ Shadow, N.E.R.D., Don Omar, Atari Teenage Riot, and underground upstarts like Evil Nine and Japanese rap crew Teriyaki Boyz (who actually perform the title track). Track list: 01. Teriyaki Boyz - Tokyo Drift 4:15 02. DJ Shadow Feat. Mos Def - Six 3:53 03. 5.6.7.8's - The Barracuda 2:28 04. Evil Nine - Restless 4:56 05. Far * East Movement - Round 3:21 06. N.E.R.D. - She Wants To Move 3:35 07. Teriyaki Boyz - Cho Large 5:15 08. Dragon Ash - Resound 4:09 09. Atari Teenage Riot - Speed 2:50 10. Don Omar Feat. Tego Calderon - 5:07 11. Don Omar - Conteo 3:18 12. Brian Tyler Feat. Slash - 2:24 OST... Cast: Lucas Black .... Sean Boswell Damien Marzette .... High School Security Guard Trula M. Marcus .... American Math Teacher Zachery Ty Bryan .... Clay Brandon Brendel .... Clay's Buddy #1 Daniel Booko .... Clay's Buddy #2 Chris Astoyan .... Racer Hunk David V. Thomas .... Clay's Buddy #3 Amber Stevens .... Cheerleader #1 Ashika Gogna .... Cheerleader #2 Christian Salazar .... Chubby Hispanic Kid Danny Ray McDonald II .... Auto Shop Bully #3 Nikki Griffin .... Cindy (Clay’s Girlfriend) Vincent Laresca .... Case Worker Joey Crumpton .... Police Officer Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Този филм ще е много як. Поне аз така мисля, но някъде четох че филма ще е поверен на неопитен режисьор. Не знам дали е вярно и ако е така тази идея не ми се нрави много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 11, 2006 Author Share Posted March 11, 2006 И мен не ми се нрави много много.Дано да греша ама не видях познати имена в филма като актьори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Режисьорите и сценаристите и на трите части са различни. Специално тези в третата част нямат много опит зад гърба си. Да видим какво ще направят. Стискам палци да не се изложат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Стискам палци да не се изложат. И аз съм така!Тукмо и те ще беснат с този филм,ако стане добър,ако не ще стане кофти за тях!А до колкото актьорите...Много съм разочарован още от 2-рата час дето не играе Вин в нея ама както и да е!А тука в третата не виждам много даже мисля че не видях име което да го има в 1-вата или 2-рата част!Пак казвам дано да бъркам ама,ако не бъркам доста кофти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Това ще бъде голям провал Няма Paul Walker?!!?!?!? Tyrese ? А толкова обичам първите две части...Няма да има на кой да се наслаждавам А и като видя каст-а и ми става лошо Както и да е,дано се лъжа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Няма ли някакъв Трейлър да видя какво ще преставлява продължението. Лично за мен втората част не беше яка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 Няма трейлър!!!Аначе съм голям фен на Вин И Уолкер...ама кат ги няма кофти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Tokyo Drift tuka malko snimki ot samiq film!!! ako nqkoi e dal predi men sorry ama ne vidqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Като гледам от снимките и историята, филма няма да е лош. Ще го чакам с нетърпение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Абе дори и да е добър няма да е както щеше да е с Вин и Пол...Ама както и да Е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Някой знае ли дата на излизане Edit:Видях 16 юни Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Някой знае ли дата на излизане Edit:Видях 16 юни Да 16 юни е официялната премиера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Да ама то и качеството няма да е добро!Такаче съм на премиерата в БГ В колко и да е чеса!И дано да не остане разочаравон от филма!Както казах най ма е яд че не играят Пол и Вин...За тва много ме е яд!Ама както и да Е!Иначе за мене 1-вата част си е класика!2-рата не толкова много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Да ама то и качеството няма да е добро!Такаче съм на премиерата в БГ В колко и да е чеса!И дано да не остане разочаравон от филма!Както казах най ма е яд че не играят Пол и Вин...За тва много ме е яд!Ама както и да Е!Иначе за мене 1-вата част си е класика!2-рата не толкова много! И на мен първия ми харесва повече, но не можеш да отречеш, че и втория не е лош. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 И на мен първия ми харесва повече, но не можеш да отречеш, че и втория не е лош. Не отричам!Ама за мен 1-вия повече ми хареса!2-рия не чак толкова и най-важното в 2-рия намеше Вин ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Не отричам!Ама за мен 1-вия повече ми хареса!2-рия не чак толкова и най-важното в 2-рия намеше Вин ) Дизелчо където и да се появи внася повече екшън в екшъна.Самия му вид е някаф злобен.Точно поради тая причина единицата повече ми ареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 awe pol walker mai 6te igrae we na snimkite ot filma go ima we basi trqbva da igrae !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 И аз на това се надявам. Дано само не си останем само с надеждите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 awe pol walker mai 6te igrae we na snimkite ot filma go ima we basi trqbva da igrae !!!! Каде го видя?!Щот аз не го видях!?Да ходя на Очи,нос,гърло!?Нито го виждам в списъка на актьорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 То и него ако го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Остава ни надеждата. Може пък все пак филма да се окаже интересен, но за да разберем ще трябва да изчакаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted March 13, 2006 Author Share Posted March 13, 2006 Само да не ми се окажат повечето някви японци и китайци!Иска ми се да има и 4-та част с истинските актьори на филма!Който бяха в 1-вата и 2-рата част.Може би и някой третата като завършек на филма!Ама кой знае може това да е последната част от тази поредица пък може и да не е!Надявам се да не е И да излизат по бързо другите не да се чака толкова време Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Само да не ми се окажат повечето някви японци и китайци!Иска ми се да има и 4-та част с истинските актьори на филма!Който бяха в 1-вата и 2-рата част.Може би и някой третата като завършек на филма!Ама кой знае може това да е последната част от тази поредица пък може и да не е!Надявам се да не е И да излизат по бързо другите не да се чака толкова време До колкото погледнах каста. Поне на мен имената не ми говореха за японци и китайци, но ще видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Абе аз имам надеждата, че ще е добър макар и от каста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.