Jump to content
BulForum.com

enemy territory v play.evrocom.net

chochosan

Recommended Posts

ave zashto kato si pusna ET v play.evrocom.net mi iska da svali 4-5 karti koito sa po 30mb vsqka , moga li da gi vzema otnqkude bez da gi smukvam ottam? i na vsichkoto otgore sekva nqkude na 80 procenta i dava server disconected for unknown reason....

ami az kazah golemite karti da se razkarat, taka i taka ne se igrait, samo da se tegliat...

Наистина е много гадно така.Ся кат си гледам etmain имам над 30 карти свалени допълнително където съм ги дърпал за тоя дето духа и само ми заемат място :angry1

Imam edin vapros svarzan s ET.

Ta zna4i konfiguraciqta mi e AthlonXP 1700+ ;GeForce4MX-64MB ;RAM-256.Kogato vlezna da q cakam taq igrica- predstavete si na razdelitelnost 800x600 vsi4ko puskam na low ,po4va da mi lagva super mnogo :angry1 .Parvo mi si misleh 4e e ot ping-a ,ama ne 6oto mi e okolo 15-30.

Nqkoi da ima idei ot kade mi idva problema :confused

Da imam ideq, pri4inata za tova nakusvane se nari4a PunkBuster, koeto e sredstvo za vgor4avane na jivota na igra4ite. Ot edna strana na 4eaterite, zashtoto se predpolaga, 4e gi kick, ot druga na takiva kato teb, koito prosto iskat da razpusnat, no nakusvaneto ne im pozvolqa. Btw iz4akai okolo 5 min da vidish dali nqma da sre da ti lagva, ako i togava produlji prosto napravi slednoto, koeto ima minimalen shans da ti pomogne:

1) Izklu4i antivirusnata si programa ako imash pusnata takava

2) Izklu4i vsi4ki programi tip ICQ, koito ti stoqt v taskbar-a

3) Probvai ad izvikash konzolata po vreme na igra i da napishesh /rate 5000 ili nqkoq druga cifra ot tozi rod.

PS: Ako imash drugi vaprosi otnosno igrata shte e po-dobre da gi zadavash v specializiraniq na tema igri forum na evrocom --> http://play.evrocom.net/forum/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...