bigico Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ne znam za kade e taq tema ama mi trqva za igra. Moje li da mi dadete nqkoi sait s hakove ama da ne sa troqnski konove 6toto kato namera v google anti-virusnata mi dava 4e sa troqnski konove pls daite nqkoi sait 4e ma ograbiha . EDIT: pls kajete ako iska6te 6e vi prata pass-a i imeto mi v acc-to na PM da vidite Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Бах тия троянски конове - ако някой не знае, то да знае, че троянски конове са коне от град Троян... Пич, връзка с главния имаш ли, или си дал накъсо между слушалките?! Какъв Мъни Хак, какво чудо? Кое ще хакваш?! Какви пасове раздаваш... И що на ЛС - давай паса и името направо тука, що да губим време?! бухахахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Бах тия троянски конове - ако някой не знае, то да знае, че троянски конове са коне от град Троян... Пич, връзка с главния имаш ли, или си дал накъсо между слушалките?! Какъв Мъни Хак, какво чудо? Кое ще хакваш?! Какви пасове раздаваш... И що на ЛС - давай паса и името направо тука, що да губим време?! бухахахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Овърмане, не трий темата, моля те, заслужава живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Овърмане, не трий темата, моля те, заслужава живот Да има голямо бъдеще .Бати човека поне да беше казал за коя игра му трябва хак .А така недей я трий,че да му се смеем на пича по-далго Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Traqva mi za KlaOnline 4e svur6iha parite ID:bigico Password:bigico1 eto vi go to geroq i baz tva ne stava za ni6to ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Бах тия троянски конове - ако някой не знае, то да знае, че троянски конове са коне от град Троян... Пич, връзка с главния имаш ли, или си дал накъсо между слушалките?! Какъв Мъни Хак, какво чудо? Кое ще хакваш?! Какви пасове раздаваш... И що на ЛС - давай паса и името направо тука, що да губим време?! бухахахахха Edited , много почнах да си позволявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Sorry, не съм имал поуст с толкова емотиконки, ама това ме разби тотално ! Ехх - тъкмо се бях изнервил тази сутрин и ето, че си оправих настроението bigico, 10x ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 abe tva s hackowe te e mn tapo i na men mi stana sme6no kat vidqh temata moje li 4ovek da izka hack za igra koqto e ONline da razvalq kefa na drugite ako izkate hack ili cheat izkaite za igri koito vie si igraete SMAI!!!ne v online Eto i primer kato igrae6 GTA (nezavisi mo koq)i si igrae6 s (cheat)dobre sam si igrae6 ama naprimer za CS nekoi da vlezne s hack i da razvalq kefa na drugite te tva e pak i ne mislq 4e moje da usetite trapkata na igrata (nezavisimo koq ) ako igraete s hack ili cheat TAKOVA HORA KOITO IZKAT TAKOVA RABOTI AZ NE GI OVAJAVAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 abe tva s hackowe te e mn tapoi na men mi stana sme6no kat vidqh temata moje li 4ovek da izka hack za igra koqto e ONline da razvalq kefa na drugite ako izkate hack ili cheat izkaite za igri koito vie si igraete SMAI!!!ne v online Eto i primer kato igrae6 GTA (nezavisi mo koq)i si igrae6 s (cheat)dobre sam si igrae6 ama naprimer za CS nekoi da vlezne s hack i da razvalq kefa na drugite te tva e pak i ne mislq 4e moje da usetite trapkata na igrata (nezavisimo koq ) ako igraete s hack ili cheat TAKOVA HORA KOITO IZKAT TAKOVA RABOTI AZ NE GI OVAJAVAM Аз пък изкам повече такива теми да има Може да е тапа ама ме разцепва от смях ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 abe izkate li sme6na tema hm 6te dam nqkoi predlojeniq Pls nqkoi da mi prevarti GTA san Andreas ili Are nqkoi da mi dade posledniq save na Doom 4e sam nemoa da stigna do nego (za graq na igrata de ) hora pls napravete me da igraq cs po dobre (aaa ve4e move s speed hacka ) tva sa ot men smete se Do kade stigna sveta....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Ба'ти пича разкатахте го Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.