Jump to content
BulForum.com

Lada Racing Club

Red_Bull_Man

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

и с двата торента не може да се подкара....тези който си дал пост по горе.....незнам но има проблем и с двата.....затова питах дали е няма някъде вече в цивилизован вид.....

• 5 weeks later...
абе иска ми диск...слагам тоя дето е инсталнах, но не ебава...крак ли иска какво ?

Трябва да си дръпнеш кабела на CD-то за да я играеш. Ама тъй като много ми сече и не съм я играл незнам дали няма други методи. А май имаше някви програми за залъгване на системата, че няма CD ама не ги знам.

Трябва да си дръпнеш кабела на CD-то за да я играеш. Ама тъй като много ми сече и не съм я играл незнам дали няма други методи. А май имаше някви програми за залъгване на системата, че няма CD ама не ги знам.

Ще пробвам...все пак е по-добре от колко с програмата SratForce или нещо такова :), ако има и други начини ще съм благодарен да ги чуя.

ми ако имаш два компа, мисля че можеше от единия да се ползва ЦДто наиграта без да се изключва самото устройство и така да цъкаш на другия ... Май нещо такова беше .. абе ... по същия начин като ТОКА РД2

аз съм склонен да поизчакам че ако отворя ПЦто 100 неща имам за смяна ... като се почне от вентилаторите :)

ми ако имаш два компа, мисля че можеше от единия да се ползва ЦДто наиграта без да се изключва самото устройство и така да цъкаш на другия ... Май нещо такова беше .. абе ... по същия начин като ТОКА РД2

аз съм склонен да поизчакам че ако отворя ПЦто 100 неща имам за смяна ... като се почне от вентилаторите :)

То както е тръгнало ша има да си чакаме да я кракнат тая игра :lol: .Чак такива жестоки защити ли има бе мааму.FlatOut2 и той беше сцакан ама виж кракнаха го,Принца3 и той ама и него нищу че след близо година.Ся остава Лада Рейсинг Клуб да кранат

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...