Jump to content
BulForum.com

Lada Racing Club

Red_Bull_Man

Recommended Posts

И аз не мога да го направя със StarFuck 0.83 и сега ще пробвам да махна CD и DVD ромовете пък дано да тръгне :D .Ако не тръгне пак ша са жалвам :cry :).

Edit:Май няма да я играя тая игра скоро време.Гледайте сега:

1.Инсталирам играта със Deamon Tools v4.03

2..Спирам компа.

3.Разкачам кабелите на DVD и CD-RW/R(кабелите от захранването)

4.Пускам компа и правя maunt с Daemona

5.Като пусна играта започва да ми зарежда играта,след това черен екран и компа се рестартва.

Hostage ти как точно я направи?

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Ми 1во пробвах със Старфорсе найтмер обаче не стана.. после със старфък-а на дисабле не стана. Направих линк със старфак и даваш не лицен3иран диск. После махнах захранването и иде кабела на ром-а. Четох ,че 1во тряя се маутне големия файл и ако не стане тоя дето е 40кб. Просто не си струва ,супер насичане е тая игра.. и версията е 20 и някой си януари..

na4i bez da se razka4at kabelite na CD-to nemoje da se igrae ! emi nie drugite deto sme v garancioni pc-ta mai 6e 4akame versiata sled 20-ti !

Предполагам доста ще почакате :) Ако и европейската версия е със Starforce 3 надали бързо ще я кракнат :)

Утре излиза европейската версия.Дано по-бързо я кракнат или поне да се прави по-лесно,че това е втората игра която свалям със СтарФорсе и не мога да я направя :cry .Айде до утре живот и здраве :)

Кеф.Утре ще имаме Лада Рейсинг Europe,а според някой слухове на 21 излиза RELOADET

Аз ще чакам или версия RELOADET във арената или да я качат в Локала.От торент.линкос никога повече няма да сваля игра :angry1

свалих торента, свалих и Daemon 4.03, започвам да разархивирам .mdf файла, но на 51 % ми дава CRC ERROR! :angry1 имате ли идея що става така??? свалях проклетото нещо 24 часа и накрая ме ебава.... :angry1

На NF4 платформа при мен тръгва без старфак и други таквиз инструментчета!!! Просто маунт с ДТ4.03 и всички емулации включени и след това си тръгва. Внимавайте с настройките - по дефаулт при мен тръгва с 16хАА и HDR-on което прави 1fps. Опитайте да изключите и звукът просто за проба. Изпозвайте драйверите от релиис-а! Иначе като физика не е нещо особенно играта, но усещането че можеш да тунинговаш старата барака на тати по начин като в играта е страхотно. Блазя им на хората с яки видео карти - поне 6600 за нормална игра :(

свалих торента, свалих и Daemon 4.03, започвам да разархивирам .mdf файла, но на 51 % ми дава CRC ERROR! :angry1 имате ли идея що става така??? свалях проклетото нещо 24 часа и накрая ме ебава.... :angry1

разархивираи играта в локален диск (C:).На мене така ми стана

Абе гледам, че в ДЦ++ се размятат някви архивирани имиджове на играта големи 2.28ГБ. Някой знае ли от къде мога да го сваля (че ще е доста по-бързо). Или просто някой си е направил труда да го архивира. А иначе вчера почнах да свалям от ДЦ++ неархивирания имидж от някъв и в началото свалях със 7МБ и после си падна на нормалната скорост за БГ. Обаче свалих повече от полвината. Има ли някой от ГГБит, който има играта да я досваля.

• 2 months later...
Какво стана с играта някой свалилия, а дали някои ще я качи в локалния?

Еми сигурно скоро няма да я качат щото там качват само RELOADET игри.Или ако не са релоадет то са някфи супер хитови :)

Абе хора.Понеже и аз не мога да си инсталирам инграта може ли някой,който я има инсталирана да я шерне в DC++ и да я драпна от него :)

• 4 weeks later...

И в крайна сметка има ли крак за играта някаде и очаква ли се изобщо да се качи в games.com.tw

• 4 weeks later...

На мен ми дава тая грешка

"../..\prog/engine/Shaders\HdrRender.cpp,216:

Driver3d error:

Error creating texture

(Code 8876086C) in ../..\prog/engine/drv/drvdx9\tex.cpp,360"

някой може ли да ми каже как да я оправя.

Разкачил съм ЦД-то и съм с Даемон 4.03.

Показва ми се само картинката отпред и след тва тая грешка

Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен :)

Предполагам видеокартата ти е 2 или 4 MX? Ако е така - не можеш да я подкараш.

• 2 months later...
Какво стана с тази игра няма ли да се появи вече някъде в нормален и достъпен вид :)

Май няма да я играем скоро аз я свалях от бола ама торента заби на 99% и няма сиид и направо :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...