asd Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 И аз не мога да го направя със StarFuck 0.83 и сега ще пробвам да махна CD и DVD ромовете пък дано да тръгне .Ако не тръгне пак ша са жалвам . Edit:Май няма да я играя тая игра скоро време.Гледайте сега: 1.Инсталирам играта със Deamon Tools v4.03 2..Спирам компа. 3.Разкачам кабелите на DVD и CD-RW/R(кабелите от захранването) 4.Пускам компа и правя maunt с Daemona 5.Като пусна играта започва да ми зарежда играта,след това черен екран и компа се рестартва. Hostage ти как точно я направи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Ми 1во пробвах със Старфорсе найтмер обаче не стана.. после със старфък-а на дисабле не стана. Направих линк със старфак и даваш не лицен3иран диск. После махнах захранването и иде кабела на ром-а. Четох ,че 1во тряя се маутне големия файл и ако не стане тоя дето е 40кб. Просто не си струва ,супер насичане е тая игра.. и версията е 20 и някой си януари.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 na4i bez da se razka4at kabelite na CD-to nemoje da se igrae ! emi nie drugite deto sme v garancioni pc-ta mai 6e 4akame versiata sled 20-ti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 na4i bez da se razka4at kabelite na CD-to nemoje da se igrae ! emi nie drugite deto sme v garancioni pc-ta mai 6e 4akame versiata sled 20-ti ! Предполагам доста ще почакате Ако и европейската версия е със Starforce 3 надали бързо ще я кракнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Утре излиза европейската версия.Дано по-бързо я кракнат или поне да се прави по-лесно,че това е втората игра която свалям със СтарФорсе и не мога да я направя .Айде до утре живот и здраве Кеф.Утре ще имаме Лада Рейсинг Europe,а според някой слухове на 21 излиза RELOADET Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 има ли шанс някой да я качи на локалния или да се захващам с торента?????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Аз ще чакам или версия RELOADET във арената или да я качат в Локала.От торент.линкос никога повече няма да сваля игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 свалих торента, свалих и Daemon 4.03, започвам да разархивирам .mdf файла, но на 51 % ми дава CRC ERROR! имате ли идея що става така??? свалях проклетото нещо 24 часа и накрая ме ебава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XTL Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 На NF4 платформа при мен тръгва без старфак и други таквиз инструментчета!!! Просто маунт с ДТ4.03 и всички емулации включени и след това си тръгва. Внимавайте с настройките - по дефаулт при мен тръгва с 16хАА и HDR-on което прави 1fps. Опитайте да изключите и звукът просто за проба. Изпозвайте драйверите от релиис-а! Иначе като физика не е нещо особенно играта, но усещането че можеш да тунинговаш старата барака на тати по начин като в играта е страхотно. Блазя им на хората с яки видео карти - поне 6600 за нормална игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 свалих торента, свалих и Daemon 4.03, започвам да разархивирам .mdf файла, но на 51 % ми дава CRC ERROR! имате ли идея що става така??? свалях проклетото нещо 24 часа и накрая ме ебава.... разархивираи играта в локален диск (C:).На мене така ми стана Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted March 22, 2006 Share Posted March 22, 2006 mnoo mi e interesno ako igraata se kupuva ... rusnacite nai golemite crackeri i hackeri na igri i programi za kvo sa si napraili truda kato ot sobstvenata si strana i stinka nqma da vidat za taq igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 23, 2006 Share Posted March 23, 2006 Абе гледам, че в ДЦ++ се размятат някви архивирани имиджове на играта големи 2.28ГБ. Някой знае ли от къде мога да го сваля (че ще е доста по-бързо). Или просто някой си е направил труда да го архивира. А иначе вчера почнах да свалям от ДЦ++ неархивирания имидж от някъв и в началото свалях със 7МБ и после си падна на нормалната скорост за БГ. Обаче свалих повече от полвината. Има ли някой от ГГБит, който има играта да я досваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Какво стана с играта някой свалилия, а дали някои ще я качи в локалния? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Какво стана с играта някой свалилия, а дали някои ще я качи в локалния? Еми сигурно скоро няма да я качат щото там качват само RELOADET игри.Или ако не са релоадет то са някфи супер хитови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Аиде бе някой да даде инфо от каде да си сваля играта..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Аиде бе някой да даде инфо от каде да си сваля играта..... torrent.bol.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 http://bt.ggbit.info/torrents-details.php?id=1317 za horata koito sa na ggbit 6te e dosta burzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Абе хора.Понеже и аз не мога да си инсталирам инграта може ли някой,който я има инсталирана да я шерне в DC++ и да я драпна от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 RQ: ako nqkoi moje da nameri pa4 za angliiski ezik pls link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake0ne Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 И в крайна сметка има ли крак за играта някаде и очаква ли се изобщо да се качи в games.com.tw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizkit_boy Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 На мен ми дава тая грешка "../..\prog/engine/Shaders\HdrRender.cpp,216: Driver3d error: Error creating texture (Code 8876086C) in ../..\prog/engine/drv/drvdx9\tex.cpp,360" някой може ли да ми каже как да я оправя. Разкачил съм ЦД-то и съм с Даемон 4.03. Показва ми се само картинката отпред и след тва тая грешка Ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Предполагам видеокартата ти е 2 или 4 MX? Ако е така - не можеш да я подкараш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bizkit_boy Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 А как мога да разбера точно каква е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Какво стана с тази игра няма ли да се появи вече някъде в нормален и достъпен вид Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Какво стана с тази игра няма ли да се появи вече някъде в нормален и достъпен вид Май няма да я играем скоро аз я свалях от бола ама торента заби на 99% и няма сиид и направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.