Jump to content
BulForum.com

Lada Racing Club

Red_Bull_Man

Recommended Posts

http://www.ladaracingclub.ru

Lada Racing Club - може би най-очакваният руски проект за тази година - е вече златен и ще излезе на пазара на 20 март! С първите дни на обявяването си той попадна под непрестанното внимание както на представителите на гейм-индустрията (преса и издатели), така и на обикновените геймъри. В него са лицензирани цялата линия возила, представяни в играта: всички модели на концерна АВТОВАЗ - като се започне от «копейката» (Жигули 2101) и се стигне до последната разработка «Lada Revolution». Нивото на графиката е от най-високите - енджинът е "ArtyShock Engine" и не отстъпва по качество на западните аналози, а текстурите са фотореалистични. Освен това Москва, градът, в който ще шофирате през цялото време, е пресъздадена по снимки и видео материали. Lada Racing Club ще представлява смес между два жанра - аркаден и симулатор. Тя би могла да се използва и като своеобразен учебник по тунинг на автомобилите на концерна АВТОВАЗ. Всичко, което ще се наложи да правите по колата си в нея, ще можете да извършите и в реалния живот, стига да имате подобно возило. За максимална реалистичност в играта ще бъде представена продукцията на най-именитите фирми като например Lit Company, Pro-Sport, Rider, Clutchnet, Союз96, SVR, Promo, ATT и много други.

Izglejda zaribena ... az q 4akam ... iskam da vida kvo e da karasj jigulka i muskva i da moi da si q tuningova6 !!!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Mi kfo da kaja.Bravo na bratqta rusnaci.Dano ne sa se izdanili,kakto se y4akva da stane s Heroes 5-cata :cry .Igrata izglejda qka,engjina 6te e dobar sledovatelno i grafikata de :P :D .A fakta,4e ladite 6te moje da se tuningovat me kara da si q svalq vednaga 6tom izleze :punk

Според инфото, което съм 4ел и шотовете дето гледах, май ще бъде доста луда игрица.

Малко тежичка ми се вижда октъм изисквания за процесор.А на шотовете изглежда добре.Хехех,ще карам ладички :D Дано бързо да стигне и при нас

Малко тежичка ми се вижда октъм изисквания за процесор.А на шотовете изглежда добре.Хехех,ще карам ладички :D Дано бързо да стигне и при нас

Неа кфо да се притесняваме за процесорите.Всеки геймър знае,че най-важното е РАМ-а и видеото.Но наистина с тези възможности,които предлага едва ли ще е от най-леките игри :)

Edit:Оня мерцедес къде са е намъкнал при красивите ладички(скрииновете първа страница)

photo%20025.jpg

Това е Ладата за световния шампионат за туристически автомобили WTCC, за това браточките хич не ме учудват вече.

da imat .... ama voub6te ne e sme6en ... daje baq stabilen izglejda

http://www.eurostc.it/demo/foto/photo%20025.jpg

Първият състезателен автомобил подготвен от Lada Motorsport вече пристигна в Германия. Там тя е предадена на фирмата MTEC, която е партньор на руснаците по подготовката им за сезона.

Lada WTCC трябваше да бъде представена в Женева, но проблеми с руските митници са задържали автомобила. Сега всичко е готово и с нетърпение очакваме старта на 21 март в Монца, където ще видим колата в

Имам си аз една много запазена Жигула и ако някой тунинг от играта ми хареса, може да го пробвам и live :) Нещо до около 500-700 лв бих отделил за гъзарията :P

Играта изглежда адски зарибена :punk

Имам си аз една много запазена Жигула и ако някой тунинг от играта ми хареса, може да го пробвам и live :) Нещо до около 500-700 лв бих отделил за гъзарията :P

Играта изглежда адски зарибена :punk

ladaracingclub_screen26.jpg

Нещо такова. Само където 700 лв няма да стигнат до никаде ....

Mi kfo da kaja.Bravo na bratqta rusnaci.Dano ne sa se izdanili,kakto se y4akva da stane s Heroes 5-cata :cry .Igrata izglejda qka,engjina 6te e dobar sledovatelno i grafikata de :P :D .A fakta,4e ladite 6te moje da se tuningovat me kara da si q svalq vednaga 6tom izleze :punk

tva det go vidqh na screenshotowete mislq 4e nema da se izdanat

Тук има едно трейлърче , но нещо графиката на играта ми изглежда ... :wacko:

Е вярно че моделите на колите не са като в Need for Speed, но background-a си е як. Музиката към трейлъра също не ми допадна, но все пак играта е руска.

И все пак изглежда достатъчно зверско, за да почна да събирам парички :P

А може би ще се огледам за нещо по-простичко...Джантите не е задължително да са 19" ;)

Стига бе хора колко зверско може да изглежда една кола,която е разработена през 60-те , 70-те....

Иначе колкото до играта ще си я сваля понеже ладите са зарибини....но определено не са красиви,бързи и най вече удобни

Стига бе хора колко зверско може да изглежда една кола,която е разработена през 60-те , 70-те....

Иначе колкото до играта ще си я сваля понеже ладите са зарибини....но определено не са красиви,бързи и най вече удобни

Лади нови модели няма ли :laughing: (макар,че и те не са мноо красиви).Абе зарибявка ще е.Влез разгледай скрийновете ако не си го направил :)

s netarpenie q o4akvam taq igra ! v forumi 4etoh 4e na 15 mart 6tqla da q ima v russiq a kam 20 v evropa !

Аз пък преди 2-3 месеца намерих чиитове за играта, та си мислех че е излезнала :blink:

Иначе верно самата игра не съм я виждал никъде

На мен играта ми допада и с радост ще я изиграя. Не се надявам на нещо много добро и не вярвам и да се получи нещо супер сполучливо, но няма да е и лошо.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...