Red_Bull_Man Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 http://www.ladaracingclub.ru Lada Racing Club - може би най-очакваният руски проект за тази година - е вече златен и ще излезе на пазара на 20 март! С първите дни на обявяването си той попадна под непрестанното внимание както на представителите на гейм-индустрията (преса и издатели), така и на обикновените геймъри. В него са лицензирани цялата линия возила, представяни в играта: всички модели на концерна АВТОВАЗ - като се започне от «копейката» (Жигули 2101) и се стигне до последната разработка «Lada Revolution». Нивото на графиката е от най-високите - енджинът е "ArtyShock Engine" и не отстъпва по качество на западните аналози, а текстурите са фотореалистични. Освен това Москва, градът, в който ще шофирате през цялото време, е пресъздадена по снимки и видео материали. Lada Racing Club ще представлява смес между два жанра - аркаден и симулатор. Тя би могла да се използва и като своеобразен учебник по тунинг на автомобилите на концерна АВТОВАЗ. Всичко, което ще се наложи да правите по колата си в нея, ще можете да извършите и в реалния живот, стига да имате подобно возило. За максимална реалистичност в играта ще бъде представена продукцията на най-именитите фирми като например Lit Company, Pro-Sport, Rider, Clutchnet, Союз96, SVR, Promo, ATT и много други. Izglejda zaribena ... az q 4akam ... iskam da vida kvo e da karasj jigulka i muskva i da moi da si q tuningova6 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Mi kfo da kaja.Bravo na bratqta rusnaci.Dano ne sa se izdanili,kakto se y4akva da stane s Heroes 5-cata .Igrata izglejda qka,engjina 6te e dobar sledovatelno i grafikata de .A fakta,4e ladite 6te moje da se tuningovat me kara da si q svalq vednaga 6tom izleze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Според инфото, което съм 4ел и шотовете дето гледах, май ще бъде доста луда игрица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Малко тежичка ми се вижда октъм изисквания за процесор.А на шотовете изглежда добре.Хехех,ще карам ладички Дано бързо да стигне и при нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Малко тежичка ми се вижда октъм изисквания за процесор.А на шотовете изглежда добре.Хехех,ще карам ладички Дано бързо да стигне и при нас Неа кфо да се притесняваме за процесорите.Всеки геймър знае,че най-важното е РАМ-а и видеото.Но наистина с тези възможности,които предлага едва ли ще е от най-леките игри Edit:Оня мерцедес къде са е намъкнал при красивите ладички(скрииновете първа страница) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Лада имат автомобил във WTCC. Струва ми се смешнно но я има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Това е Ладата за световния шампионат за туристически автомобили WTCC, за това браточките хич не ме учудват вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 da imat .... ama voub6te ne e sme6en ... daje baq stabilen izglejda http://www.eurostc.it/demo/foto/photo%20025.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 da imat .... ama voub6te ne e sme6en ... daje baq stabilen izglejda http://www.eurostc.it/demo/foto/photo%20025.jpg Първият състезателен автомобил подготвен от Lada Motorsport вече пристигна в Германия. Там тя е предадена на фирмата MTEC, която е партньор на руснаците по подготовката им за сезона. Lada WTCC трябваше да бъде представена в Женева, но проблеми с руските митници са задържали автомобила. Сега всичко е готово и с нетърпение очакваме старта на 21 март в Монца, където ще видим колата в Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Имам си аз една много запазена Жигула и ако някой тунинг от играта ми хареса, може да го пробвам и live Нещо до около 500-700 лв бих отделил за гъзарията Играта изглежда адски зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 А последно ще излиза на 20-ти тоя месец нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Имам си аз една много запазена Жигула и ако някой тунинг от играта ми хареса, може да го пробвам и live Нещо до около 500-700 лв бих отделил за гъзарията Играта изглежда адски зарибена Нещо такова. Само където 700 лв няма да стигнат до никаде .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Mi kfo da kaja.Bravo na bratqta rusnaci.Dano ne sa se izdanili,kakto se y4akva da stane s Heroes 5-cata .Igrata izglejda qka,engjina 6te e dobar sledovatelno i grafikata de .A fakta,4e ladite 6te moje da se tuningovat me kara da si q svalq vednaga 6tom izleze tva det go vidqh na screenshotowete mislq 4e nema da se izdanat Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 А само на мен ли не ми отваря сайта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Haa tiq rusnaci sa luda rauta ! ТЮНИНГ ! xa xa ina4e kakvi 4ak tolkova golemi sistemni iziskvaniq da iska taq igra ! tq mai skoro izliza ! ama imalo DEMO ! ! ! link ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 tva det go vidqh na screenshotowete mislq 4e nema da se izdanat Ми а дано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Тук има едно трейлърче , но нещо графиката на играта ми изглежда ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Тук има едно трейлърче , но нещо графиката на играта ми изглежда ... Е вярно че моделите на колите не са като в Need for Speed, но background-a си е як. Музиката към трейлъра също не ми допадна, но все пак играта е руска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 И все пак изглежда достатъчно зверско, за да почна да събирам парички А може би ще се огледам за нещо по-простичко...Джантите не е задължително да са 19" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Стига бе хора колко зверско може да изглежда една кола,която е разработена през 60-те , 70-те.... Иначе колкото до играта ще си я сваля понеже ладите са зарибини....но определено не са красиви,бързи и най вече удобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Стига бе хора колко зверско може да изглежда една кола,която е разработена през 60-те , 70-те....Иначе колкото до играта ще си я сваля понеже ладите са зарибини....но определено не са красиви,бързи и най вече удобни Лади нови модели няма ли (макар,че и те не са мноо красиви).Абе зарибявка ще е.Влез разгледай скрийновете ако не си го направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 s netarpenie q o4akvam taq igra ! v forumi 4etoh 4e na 15 mart 6tqla da q ima v russiq a kam 20 v evropa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 s netarpenie q o4akvam taq igra ! v forumi 4etoh 4e na 15 mart 6tqla da q ima v russiq a kam 20 v evropa ! Аз пък преди 2-3 месеца намерих чиитове за играта, та си мислех че е излезнала Иначе верно самата игра не съм я виждал никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 На мен играта ми допада и с радост ще я изиграя. Не се надявам на нещо много добро и не вярвам и да се получи нещо супер сполучливо, но няма да е и лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Вече я има в дата-та (торент е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.