OutSider Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 От днес съм горд собственик на Razer Deathadder първите ми впечатления са доста добри.Мишката ми пасва добре в ръката и качеството на изработка е доста добро но ще трябва малко да си поиграя с нея за да видя напълно какви са и предимствата спрямо старата ми мишка Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 От днес съм горд собственик на Razer Deathadder първите ми впечатления са доста добри.Мишката ми пасва добре в ръката и качеството на изработка е доста добро но ще трябва малко да си поиграя с нея за да видя напълно какви са и предимствата спрямо старата ми мишка И аз се оглеждам с какво да сменя моя Logitech.. Казаха ми, че Razer наистина и за негеймъри са по-добри. Тази изглежда добре, и цената е доста добра, затова да питам за впечатления . Главните бутони колко лесно хващат? Чувал съм, че само с лек допир и цъкат, което не би било добре. Страничните Back/Forward бутони удобни ли са за палеца (на по-голяма ръка), горе цялото покритие ли е гумирана пластмаса? Как се държи без специален драйвер, и най-вече скрола качествено ли се върти и има ли аномалии в 'хващането' на стъпките му от OS-a? Колко начесто са стъпките му, примерно на моя Logitech с едно минаване на показалеца мога да мина около 9 стъпки. Жицата твърда ли е (пречи ли много). С каква мишка си бил досега и как пасва в ръката? Дано не са много въпросите ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Мишката легна поне в мойта ръка перфектно бутоните лесно се хващат и страничните са ми удобни.Отгоре цялата площ на която се намира ръката ти е гумирана дори и да ти е потна ръката имаш добро захващане, а за без драйвер движеше прилично и с настройките в уиндоуса които бях мишката се движеше много по-бързо от старата ми Майкрософт IntelliMouse Explorer 4.0.Бутоните се натискат без прилагане на много сила което мен си ме радва приятно.Скрула е безшумен има си го усещането за стъпка (с едно движение на моя показалец минавам 7стъпки като последната 7-ма ми идва малко кофти 6 са ми най-добре), жицата не ми се струва твърда по-тънка е от на старата мишка а и кабела е по-дълъг .А и да отбележа ползвам е на един умрял пад от Евроленд на твоя Razer Destructor ще върви уникално.Забравих по подразбиране мишката е на макс сенситивити и 1600дпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Утре ще ми пристигне https://www.ozone.bg/games/product/all/razer_krait След малко тестване, ще изкажа впечатлението си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.