operator Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 искам да си взема мишка около 40-50 лева.. но незнам каква да си взема..някой да ме посъветва..и да ми каже от каде да я взема.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Logitech - оптична, USB. В Reset или JAR computers. http://jarcomputers.911.bg/a2/offers.asp?m...d=342&grid=7817 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Logitech Click! ili MX310 Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 logitech G1, 15g 800dpi 5.8мегапиксела в секунда, със лазерната система (или оптика нз как е по правилно) на mx510, тежи е 80грама с 3 години гаранция - струва ~47лева в ресет. снимки и повече инфо на мишката може да намериш в сайта на логитех : http://www.logitech.com/index.cfm/products...CONTENTID=10748 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Eто ти нещо ефтино и ефективно A4 X-710 GAME OPT RED USB 14$ Бутон с четери степени 400,600,800,1000 DPI Mouse Pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 да уточня..трябва ми нещо за игра..(counter strike и т.н.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Да уточня точно за тва е тази мишка Играм с нея Source Луднаца е мишока Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 да уточня..трябва ми нещо за игра..(counter strike и т.н.) Ха-ха. Дори Logitech MX1000 LASER не е от най-геймърските мишки, а е 130 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Ха-ха. Дори Logitech MX1000 LASER не е от най-геймърските мишки, а е 130 лв. кой е споменавал нещо за мх1000 ? и кои са най-геймърските мишки ? .. както и да е operator повтарям за игри Logitech G1 Optical Gaming-Grade, USB/PS/2 е перфектната мишка за парите които имаш да дадеш. А4-то неструва. Много по добар избор е г1-то с 3 години гаранция. Вече в по горните класове гаминг мишки са mx518, G5 и G7 но и парите при тях са и повечко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Eто ти нещо ефтино и ефективноA4 X-710 GAME OPT RED USB 14$ Бутон с четери степени 400,600,800,1000 DPI Mouse Pic За мишката незнам, но тоя пад ми хареса. Ако можеш да ми кажеш от къде точно си си го купил и какви пари е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 кой е споменавал нещо за мх1000 ? и кои са най-геймърските мишки ? .. както и да е operator повтарям за игри Logitech G1 Optical Gaming-Grade, USB/PS/2 е перфектната мишка за парите които имаш да дадеш. А4-то неструва. Много по добар избор е г1-то с 3 години гаранция. Вече в по горните класове гаминг мишки са mx518, G5 и G7 но и парите при тях са и повечко.. Абе пич ти вобще правиш ли разлика между 800dpi и 1000dpi и тия пари дето струва тая мишка,като почнеш да правиш разлика тогава говори кое е по хубаво и кое не !!!! @w00x Като бях в вашия град на Панайра си го купих Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Имал съм ги всичките мишки от МХ серията (за справка продавам/купувам секцията на форума:-))). Мога да кажа, че най-удобната мишка и най-лека е МХ310. Останалите също са яки, но трябва време да им свикнеш. В момента съм с G5 и така и не мога да и свикна:-))). За жалост за 50 лева хубава геймърска мишка можеш да вземеш само на старо. А4 правят посредствени мишки с една класа под Logitech и Razor. Избирай между тези последните две марки, но си увеличи малко бюджета или търси на старо:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Аз едно немога да разбера как така давате мнение като несте работили с дадения предмет. A4 и аз неги харсвах но реших да пробвам,а съм бачкал с Razer Diamonback L.E и разликата между този и A4 че Razer е 1500dpi a A4 е 1000 dpi а и в дизайна и в парите също има разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Добре защо според теб трябва да съм карал Мерцедес за да знам, че е по-добре от жигула примерно. Прочети малко ревюта из интернет и виж във високия сегмент на пазара кой марки са. Спориш за нещо, в което и ти не си убеден. Аз не казвам, че с А4 няма да може да играе (хихихихи), но е с една класа под двете марки, които споменах и ти го знаеш това, впрочем всички го знаят:-))). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Абе зарежи класа или не . Закво мога да давам повече пари за нещо което мога да го купя за по малко пари с еднако качество. И като неси подготвен недавай мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Виж сега нашето момче не ми спори за глупости. Ясно съм ти отговорил. Като нямаш пари взимаш боклука. В случая цената има значение вервай ми. Имал съм повече мишки отколкото ти ще държиш някога през живота си. Качеството е важно не само някви си там характеристики. Разликата в усещането като играеш със хубава и скъпа гейминг мишка на Logitech и Razor е просто невероятно. Ти знаеш ли А4 откъде плагиатстват и откъде крадат. Сам ще се сетиш. Не мога да разбера защо упорстваш като знаеш, че качеството примерно на мишка като МХ518 (защото тя има превключвател за dpi) и А4 710 е на светлини години. Ако имаш нещо друго да им кажеш, не флуди темата на човека, а дай на ПМ. Ще ти обясня кое как е:-))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sairos_ Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 Виж ся аз да ти обесна, тази мишка има сащото ботон за скорости от 400,600,800,1000dpi техниката може да е открадната мен това неме грее имал супер много мишки и ша ти кажа Защо мога да давам пари за нещо скъпо като това ще ми предложи същото за малко !!! Пак Казвам като неси подготвен недей пиши !!!!!! Само да добява нети сравнявам A4 X-710 GAME с МХ518. A4 X-710 GAME е сравнявам с Logitech G1 Ако искаш достоен противник на мишоците на Логите от високиа клас бих ти казал да погледнеш A4 X-750F 6-DPI -SHIFT за моя жалост несе внася в БГ иначе да съм си го зел и пак нямаше да струва кой знай колко пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Да добавя и АЗ нещичко,ас пук си взех една мишка от АДРОИД КОМПЮТЪРС само за 6.50лв. И на КОНТРА,ХАЛФ ЛАЙФ ,КУЕЙК ,Кал оф Дюти и т.н. от игрите мачкам наред . Незнам колко DPI e и няма такива ЕКСТРИ с разни бутончета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Logitech G1 кажете дали става за геймъри..и дали си заслужава парите.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 V Tehnopolis predi nqkolko dni vidqh edna bezkabelna mishka na A4Tech za 47-48 beshe cenata. Edin priqtel ima mnogo e dobra i e mnogo dovolen ot neq, ne znam kolko dpi ima obache e mnogo dobra. Ako mojesh vij v Tehnopolis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 въпроса вече е насочен към G1 в по горния пост съм писал.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 въпроса вече е насочен към G1 в по горния пост съм писал.. става, аз лично съм с такава мишка! Но след като е вземеш ти препорачвам да напвавиш това: USB hack пускаш е на 250hz и мишката става убиец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 всичките ли G1 са USB или има и PS2 и кое е по добро.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 всичките ли G1 са USB или има и PS2 и кое е по добро.. с мишката ти дават и ps2 преходник, но на USB e по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 ако се пусне на 500 ще издържи ли.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.