Jump to content
BulForum.com

SE K750i

zlobil

Recommended Posts

ta zna4i ot izvesno vreme sum s k750i no ne moga da si naprava klip4e v mp4 format koeto da mi trugva probvam s nqkolko programni i navsqkade mi trugva samo zvuka , ta ako nqkoi ima su6tiq i e uspql da podkara klip4e mp4 format 6te sum mu blagodaren da kaje s koq programa go e napravil i kvi nastroiki e polzval ;)

su6to ako nqkoi moje da kaje dali moga da si go polzvam za distancionno s bluetootha kum pc-to ?

"Im too Mpeg encoder", обаче линк сам си намери. :P Ако ползваш ДС++ там го има със сигурност.

Има го но трябва да търсиш по папки а не по файлове.

Качих ти го тук. Файла, който е 6,7 МВ е по-новата версия - 2.1.55 (може вече да има и по-нова, незнам). Мисля че текстовия файл със серийния номер беше валиден (щом съм го запазил в компютъра :) ), но за всеки случай съм качил и по-старата версия с още един key generator.

mersi mnogo ei sq 6te go svala da konvertiram ne6to i da probvam dali 6te trugne 4e ve4e se ot4aqx , a da ne otvarqm nova tema slu4aino da ima nqkva programa ili nastroika s pomo6ta na koqto da snimam videota nad 11 sec ?

edit : abe sigurno az ne6to ne moga da sxvana ako mi dava slednata gre6ka na 90% ot programite na XILISOFT kato se opitam da konvertiram ne6to zna4i slagam programata , slagam cd-keya , slagam videoto koeto iskam da naprava na mp4 i kato cukna na encode mi se poqvqva tazi gre6ka kakvo da pravq

baxti4al.th.jpg

Приятел,миналата седмица и аз бях на вълна видео за телефона.Аз съм с К700i,ама той също се справя с .mp4.Истински успех постигнах с ImTOO.DVD.to.3GP.Converter.Има я на японеца-от там я свалих.А за да си сигурен,че клипчетата ще ти вървят,трябва най-напред да провериш с какво може да се справи телефона ти.Качи си демо-клипчето от телефона(не може да нямаш),после виж какви настройки има за резолюция,видео и аудио битрейт и като кодираш клипчетата,използвай същите настройки.Както казах,миналата седмица си я погубих цялата с тая дивотия и се нагледах на всякакви чудесии.Примерно клип без картина-само звук,а причината се оказва,че съм го кодирал с много висока резолюция и много по-висок видео битрейт,отколкото може да поеме телефонът.Естествено,това никъде не го пише,така предполага само:)

edit : abe sigurno az ne6to ne moga da sxvana ako mi dava slednata gre6ka na 90% ot programite na XILISOFT kato se opitam da konvertiram ne6to zna4i slagam programata , slagam cd-keya , slagam videoto koeto iskam da naprava na mp4 i kato cukna na encode mi se poqvqva tazi gre6ka kakvo da pravq

Честно да ти кажа, такава грешка до сега не съм получавал и незнам от какво може да е. Но обикновенно клипчетата за SE ги правя в 3gp формат и си ги правя без проблем. Опитай така. Ако му дадеш на Bit rate да е със стойност 120 и на bitrate_tolerance да е на 180, клипчетата ще бъдат с добро качество за gsm-a (колкото по-големи стойности, толкова по-добро качество). А да и по-добре смени кодека на mpeg4.

• 3 weeks later...
http://bluemagic.5gigs.com/e/content.php?article.10

eto towa e re6enieto na vaprosa mi ako vi interesuva :P

i vse pak telefon 2005 godina ne moje da snima pove4e ot 11sec video ?

ebati protivnata istoriq :wacko:

И аз имам к750и вярно ли е това за 11-те секунди одеве разцъквах но така и не открих начин да се "увеличи" това :(

edit: извинявам се за поста открих как да го си го направя!

Аз пробрах с НЕРО РЕКОРДЕР ,това което предложиха "zlobil" и "abatt doom"

И те уверявам ,че от 5 и повече програми които съм ползвал за тази цел ,да си КОНВЕРТИРАМ клипчета за моя апарат (СОНИ ЕРИКСОН к700) и може би тази е най добрата .

Верно , стават малко по големки по размер самите клипове ,с около 200-300KB но качеството няма място за сравнение и (ВиДЕО и АУДИО).Ще прижалиш малко повечко местенце в апарата за по добро качество.

и аз ти е пожелавам УСПЕХ.

• 3 months later...

Хора аре някой да ми даде линк от който да си изтегля тфа Nero Recode 2 ли е кфо е.Само искам да питам като конвертирам файлове в mpeg4 те смаляват ли се по големина,увеличават ли се или си остават същите?Благодаря за съдействието :)

Nero Recode - се намира в пакета на Неро. Намаляват се драстично.

Благодаря ти много.Свалих си го нерото от арената и сега ще тествам :)

Edit:Писах разни работи,но като прочетох по-подробно указанието в линка даден от abatt doom се оправих.3gp SUCKS,Mpeg4 RULEZ :punk :D

ta zna4i ot izvesno vreme sum s k750i no ne moga da si naprava klip4e v mp4 format koeto da mi trugva probvam s nqkolko programni i navsqkade mi trugva samo zvuka , ta ako nqkoi ima su6tiq i e uspql da podkara klip4e mp4 format 6te sum mu blagodaren da kaje s koq programa go e napravil i kvi nastroiki e polzval ;)

su6to ako nqkoi moje da kaje dali moga da si go polzvam za distancionno s bluetootha kum pc-to ?

ako ne si razbral kak da si napravi6 po-dalag klip ot 11 sekundi moga da ti kaja. ta zna4i puska6 si kamerata i minava6 na rejim na video ot opciite koito vadi6 s izbira6 opciqta rejim na snimane ako ti e na angliiski tova e vtorata opciq do markera za izbor dali da snima6 snimka ili video kato izbere6 rejim na snimane tam izbira6 visokoka4estveno video ili dolniqt red tova koeto snima6 za 11 sekundi ili za 9 kakto mi se e slu4valo e predvideno da moje6 da go pra6ta6 kato saob6tenie are uspeh

аз пък като пусна нерото ми излиза на профила mobile-avc некви номера ми праи тва авц някой да има идея как мога да му дам мпег 4 ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...