Jump to content
BulForum.com

Привет, драги бАлгари!

GUI

Recommended Posts

С риск да си помислите, че следя чалга тенденциите ( :sick ), ще ви покажа тази картинка:

BaG.jpg

Сами си правете изводите...

Гарци, чългари - все зло!

Нищо лично към никой.

Може този , който го е писал да е фен на шльоковицата и по навик вместо "ъ" "а" :)

А не изключвам и възможността да е от невнимание или незнание :wacko:

Проблема е в неграмотните ни web програмисти. Често срещано, жалко явление. По скоро трябва да има контрол от редактор (бълг.фиология) на щат.

Наскоро видях по CityTV "булгария" с "у" и с малка буква не си спомням само как се казваше предаването, но цял ден го въртяха този надпис..

По скоро трябва да има контрол от редактор (бълг.фиология) на щат.

И аз мисля, че всяка голяма фирма трябва да назначава поне по един филолог, за да не се излагат пред цял народ...

Само по себе си бАлгарски би ме ядосало, но някак си в комбинация с поп фолк не ме изненадва изобщо ... сигурно тоя, дет го е писал и той е бил развълнуван от на Гергана снимките ... :wacko: Пък тия не мога да разбера защо продължават да си наричат музиката поп фолк като поп и фолк означават едно и също :huh: :laughing: Айде, правописна грешка, случва се на човек, ама пък България да не знаеш как се пише ...

Не ме учудва - това и без това е един от най-бъгавите популярни сайтове в бг мрежата.

Демек оттук следват два логични извода

1/ Globul не са сметнали за необходимо да дават много пари за правенето и поддръжката на техния сайт и в резултат се е получило това недоносче /освен грешките общо взето и много често сайта е бъгнат/.

2/ Просто са дали парите на техни хора, които явно не са много на ти с идеята.....

Без значение кой от двата извода е верен, факт е, че когато влизам в тоя сайт много често ми се случва да не го зарежда или да дава грешки. Да не говорим че досега колкото пъти съм се опитвал да гледам разните му там промоции в тоя сайт винаги е имало някакви проблеми. Изключително редки са случаите, когато успявам да влезна, да изпратя един смс безпроблемно и да излезна примерно. Днес отново нямах късмет. След като изпратих смс-а сайта блокира при мен. Не се изненадах обаче щото не е далеч за първи път, ама това ме накара да напиша този пост :)

печатна грешка на бирена основа :)

Аз не обвинявам теб, но просто е някак си... неуважително да се хвалят на тяхната си страница колко млн лева била печалбата им за 2005. година, пък да не отделят по 200 лв заплата за преводач... :wir

Може този , който го е писал да е фен на шльоковицата и по навик вместо "ъ" "а" :)

А не изключвам и възможността да е от невнимание или незнание :wacko:

И аз мисля така. 6liokavicata край няма всеки си добавя по някоя буква/дума/изречение както му дойде примерно "gaz" , което си означава "газ" незнайно защо го пишат така. Скоро даже видях най-странно изписаното "ж" което някога съм виждал "zjh" :bgrin:

Само по себе си бАлгарски би ме ядосало, но някак си в комбинация с поп фолк не ме изненадва изобщо ... сигурно тоя, дет го е писал и той е бил развълнуван от на Гергана снимките ... :wacko: Пък тия не мога да разбера защо продължават да си наричат музиката поп фолк като поп и фолк означават едно и също :huh: :laughing: Айде, правописна грешка, случва се на човек, ама пък България да не знаеш как се пише ...

Аз затова го наричам "чалга" или "тъпотия". Зависи от ситуацията.

Ами вижте сайта на 9BallClub в Пловдив... Гърци са го писали, ама от невежо по-невежо...

Тия хора си имат толкова много българи в персонала, не мога да разбера как могат да си позволят толкова неграмотно написан сайт...

Ето малко фреш ;)

12 MART 2006

9 MOMI4TA e mnogo zriteli prekaraxa mezabravimi migove....

Mnogo zalozi ot van, e mnogo kef e veselie!!!

Skoro ste ima pak takav tournir

---

Stani 4elin na 9 Ball Club said (http://www.9ballclub.com/pages/register.aspx) e viz snimkite ot tournira http://www.9ballclub.com/member/news.aspx

Между другото - може да е чиста проба техническа грешка.Ако на човека му се налага да сменя инфото в сайта по n-десет хиляди пъти на ден, нищо чудно.Всеки може да сбърка.

Между другото - може да е чиста проба техническа грешка.Ако на човека му се налага да сменя инфото в сайта по n-десет хиляди пъти на ден, нищо чудно.Всеки може да сбърка.

Да, ама се излагат яко ;)

Ако искат сайтът им да се посещава трябва малко повече да се стараят...

На всичкото отгоре съм се абонирал да ми изпращат newsletter... там нещата са още по-трагични! Лошото е, че само ако им блокирам адреса няма да получавам такива глупости защото нямат форма за unsubscribe :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...