Tomahawx Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 IGN - tomahawkbg Waiting for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 14, 2006 Author Share Posted March 14, 2006 Мен пък ме баннаха за 3 дена. Тъпото е, че се вързах на един олигофрен, който постоянно обиждаше и след като го бих две игри, не ми издържаха нервите и... Той взел, че шотнал и рипортна във форума. Бе, за едно stfu noob да те баннат е тъпо, но какво да се прави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 pi40ve i az play ot 1 den ve4e mojem li da si napravim na6 room da playvame samo ot evrocoma i ggbit ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Може, но като като се уговаряме, защото стаите не са постоянни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Много интересно тогава аз колко бан мога да му издействам за това... (направих го на jpg защото иначе беше много голямо за ъплоуд) и "тъп гей" съм бил, че даже веднъж бях "мръсен българин" (свободен превод и за разлика от българин гей не съм) Само че чак сега се сетих да запазя скрийн... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Zaribqvka e igrata oba4e edinstvenoto neshto koeto ma drazni e 4e kato mestq mishkata mi sa priblijava kum topkata i to s suvsem malko dvijeni na pred i sa priblijava do topkata "pogleda"ako moga taka da sa izrazq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Ами намали си mouse sensitivity (май така се пише) от менюто Edit: Аз пак да попитам за какво служат remodeling scrolls, защото вече имам 4 и не знам какво да ги правя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 15, 2006 Author Share Posted March 15, 2006 Legop4o, бан - 3 дена, ако му е първи де... За скроловете не мога да ти кажа, защото не съм се интерсувал честно казано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Legop4o, бан - 3 дена, ако му е първи де... За скроловете не мога да ти кажа, защото не съм се интерсувал честно казано. Пуснах шота във форума Нека му! За скроловете ще изчакам докато събера 5 (толкова са слотовете) и ще кликам на всичко clickable в астраницата за cue inventory Ако и тогава не разбера за какво са ще питам във форума (техния) П.С. Пост 600! Йей! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Скроловете май са,за да увеличиш разни параметри-сила на удара,спин,ала бала.Аз имах един и се пробвах-отваря една ротативка,завърташ,и се надяваш да успееш.Аз не успях,а ако бях-щях да си увелича силата на удара с някакви проценти и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Скроловете май са,за да увеличиш разни параметри-сила на удара,спин,ала бала.Аз имах един и се пробвах-отваря една ротативка,завърташ,и се надяваш да успееш.Аз не успях,а ако бях-щях да си увелича силата на удара с някакви проценти и т.н. Аха, а къде натисна за да стигнеш до тази ротативка? Аз като кликам на remodel нищо не става. Може ли да е защото съм на firefox? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Поразрових се из форума. Пише, че с FF не става, трябва да си на IE. Освен това трябва да си купил cue от магазина, за да римодел-ваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Става с ФФ бе,аз с него пробвах.На 200 точки взех новата щека и пробвах да я remodel-на,ама нямах късмет на ротативката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 a kato imam fal kak da si mestq topkata maina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 a kato imam fal kak da si mestq topkata maina? Кликаш, задържаш, местиш Сега ще пробвам с IE да отворя, вече имам 5 скрола, но рпеди това ще взема сребърното пръстенче, още 6 точки ми трябват Edit: С екплоръра става, сега ще взема ако дават нова щека за сребърно пръстенче и ще си изхабя всичките скролове за нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Нова информация. Скрол се дава на всеки 10 победи, а самите скролове се разиграват на тази "ротативка", като с това ви се ъпгрейдва щеката (има пет или шест нива на ъпгрейд). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Нова информация. Скрол се дава на всеки 10 победи, а самите скролове се разиграват на тази "ротативка", като с това ви се ъпгрейдва щеката (има пет или шест нива на ъпгрейд). Грешиш, стара информация Проблемът е, че шансът да стане ъпгрейда е 30%, като ако платиш 19 креда става 60%. Тъпичко, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Но от друга страна всичко си е безплатно - нещо, което трудно се намира в тази игра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Айде, няма банче вече . Може да се уговаряме в #carombg например. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Можем... след малко там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Забравихте я играта... Аз сериозно се запалих С един приятел си направихме гилдия впрочем, ако някой му се цъка с българи (2ма засега, ама играем 2в2 по цял ден може да джойнне. Ето и сайта на гилдията: (кликате горе вляво на join here и чакате да ви видя http://guild.carom3d.com/shapeshifters (не е кръстена на групата, която впрочем прави добра хаус музика, а на песента на celdweller и styles of beyond (S.O.B.) - shapeshifter от саундтрака на NFS: Most Wanted) Дори и да не искате да влизате в гилдията поне кажете време и сървър да поиграем В момента имам бронзово медалче, т.е. мога да влизам само в advance, free и training сървъри. Никът ми е Legop4o. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Забравихте я играта... Аз сериозно се запалих С един приятел си направихме гилдия впрочем, ако някой му се цъка с българи (2ма засега, ама играем 2в2 по цял ден може да джойнне. Ето и сайта на гилдията: (кликате горе вляво на join here и чакате да ви видя http://guild.carom3d.com/shapeshifters (не е кръстена на групата, която впрочем прави добра хаус музика, а на песента на celdweller и styles of beyond (S.O.B.) - shapeshifter от саундтрака на NFS: Most Wanted) Дори и да не искате да влизате в гилдията поне кажете време и сървър да поиграем В момента имам бронзово медалче, т.е. мога да влизам само в advance, free и training сървъри. Никът ми е Legop4o. Аз join-ах гилдията,хайде приемай ме Никът ми е MyH4oBG и също съм с бронзово медалче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Готов си 4 души станахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Аз имам няколко въпроса...кога ника ти започва да пожълтява, какво трябва да направиш. Също така и кога започваш да качваш рейтинг ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 преигра ми се пак...свалям я никът ми е BGImba, ако се засечем с някой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.