RIP Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Как може да няма тема за тази велика игра? Българин стана шампион на последните WCG и гепи $3,000, а ние да се излагаме. Я сваляйте оттук. Аз играя от 4-5 месеца и съм страшно зарибен. Вярвам, че мнозина от вас също ще станат ако пробват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Играта е много яка. Мен лично ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Аз играя от доста време! Може да направим едно турнирче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Ааа, супер зарибена е! Вече имам 5 победи А как се пуска снукърът? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Сега ще я видя. От много време си търся алтернатива на скучния yahoo! pool.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Ааа, супер зарибена е! Вече имам 5 победи А как се пуска снукърът? Има си стаи - 'Free Snooker 1/2/3', 'Novice Snooker 1/2/3' и т.н. Не може да влизате навсякъде обаче. Тук може да видите с кой ранг докъде имате достъп. CTAH4O, става турнирче, но нека се посъберат повечко хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Дам, разбрах го това След като 2 пъти ме размазаха на снукър направих още 3 победи на 9 бол. Въпросът ми е следният: как ще се казва гилдията като я направим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 И аз си свалих игричката и поцъках малко.Леле такава мъка беше докато разбера как удря топката ама после яко ги набих на осмица и накрая ме disconnect-на Гилдия на билярд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Гилдия на билярд Да, защо не? Във всяка онлайн игра с точки е логично да има и гилдии Сега проверих и какви са изискванията за да си направиш такава - трябва да измислиш име и да кликнеш на create. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 RIPец кога ша ми предадеш някое безплатно уроче бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Ми аз съм в моята си гилдия Sorrow, но съм единствен, защото беше само тест. Ако си изберете име, казвайте. Евгени, регистрирай се и скачай в irc да се разберем . P.S. Никът ми е Soletka . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Зарибително е,но все още имам проблеми със силата на удара.Бая игра ще падне,докато усетя как са нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Взех златна креда Айде кажете кога и къде да се съберем да разцъкаме 1-2 игри... А и тъкмо да ми обясните каква е идеята с тези remodeling scrolls... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Сега я свалям , дано е интересна Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 i az sega q svalqm.dano da e hyb. imate li gildiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Нямаме. Интересна е Ама трябва време да се свикне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Ем аз съм със златен медал Айде тренирайте и да почваме турнира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 След като се казва Carom има ли Carom (Карамбол) или няма, то симулатори за 9балл и снукър колкото искаш, в карамбола е истината? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 След като се казва Carom има ли Carom (Карамбол) или няма, то симулатори за 9балл и снукър колкото искаш, в карамбола е истината? Има карамбол с 3 и с 4 топки Има всичко за което се сетиш, някои за 1ви път ги чувам - например 4ball, 6ball, Rotation Ball и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 abe hora nqkoi 6te kaje li kak se igrae toq karambol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 abe hora nqkoi 6te kaje li kak se igrae toq karambol? Ами има 3 топки. Джобове липсват. Всеки играч има една топка, която използва за cue ball. Когато дойде твоят ред трябва със своята топка да докоснеш другите две. Съответно като го направиш определен брой пъти (тук специално той се опраделя от нивото ти) трябва да успееш да направиш удар с 3 борда, в който да докоснеш 3тата топка (тази, която не е на никой) Който успее първи да направи това печели. Ако имам грешка някой да ме поправи. Във варианта с 4 топки е същото, но се целиш в 2те неутрални топки, а не в тази на противника. Като цяло играта е перфектното упражнение за спин, бордове и ъгли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 А как да ударя бялата топка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 А как да ударя бялата топка Задържаш ctrl и местиш мишката надолу. После в зависимост от това колко рязко я преместиш нагоре удряш с различна сила. П.С. Май вече се конкурирам с FAQ трябва да кажа на производителите да ми плащат нещичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 От няколко часа не мога да се свържа с нито един сървър,дава ми съобщение server is busy,try again later.....И при вас ли е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Днес сутринта нета ми беше доста зле и ме drop-на 2 пъти и играта ми банна IP-то и ми вика ела пак утре.Беше култово Иначе вече започвам да я чаткам,замалко да дигна level ЕДИТ Да и на мен ми пише server is busy,try again later Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.