RIP Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 simbata, имах предвид не отбора, а клуба . ThE_UfO, предполагам последното изречение си го казвал преди всеки противник на Левски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Е вчера който ЦСКАр е викал за лески, никакъв ЦСКАр не е Вярно добре играха мечките, но какво сътвориха Удинезе в атака? Гол от 2 метра сам срещу почти празна врата... Е голям успех. Айде чакам да се падна Шалке или Стяуа, да видите какво има под опашката на кучето (откъде сте тръгнали демек ) По твоята логика и аз не съм Левскар,защото виках за Локото,Литекс и за Цска-то.Желязна лoгика батка.Удинезе плюс това доста натиснаха последните минути,добре че издържахме на финалния щурм.А последното ти изречение просто няма смисъл да се коментира-мъка мъка..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 По твоята логика и аз не съм Левскар,защото виках за Локото,Литекс и за Цска-то.Желязна лoгика батка. Явно не си истиниски такъв. Удинезе плюс това доста натиснаха последните минути,добре че издържахме на финалния щурм. Еее те и Берое ви натискаха в последните минути, ама само 4:4 успяха да направят. Аз не виждам какъм щурм са направили Удинезе, те цял мач си нямаха и идея какво да правят с топката като стигнат наказателното. А последното ти изречение просто няма смисъл да се коментира-мъка мъка..... Мъка не мъка, стига сте играли срещу смешни разпродадени отборчета, пожелавам ви да се паднете срещу Шалке или Стяуа, защото това са най-стойностните отбори в УЕФА в момента, тях да биете Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Явно не си истиниски такъв.Еее те и Берое ви натискаха в последните минути, ама само 4:4 успяха да направят. Аз не виждам какъм щурм са направили Удинезе, те цял мач си нямаха и идея какво да правят с топката като стигнат наказателното. Мъка не мъка, стига сте играли срещу смешни разпродадени отборчета, пожелавам ви да се паднете срещу Шалке или Стяуа, защото това са най-стойностните отбори в УЕФА в момента, тях да биете еми така и стана левски-шалке на четвъртфинала...какво да кажа освен жалко за левски.срещу другите имаха голям шанс ама шалке-не вярвам да стане някоя изненада и все пак успех на нашите Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 к'во стана с жребия едит: PFC Levski Sofia (BUL) v FC Schalke 04 (GER) .... уууууу и сега Левски като бият ThE_UfO ще млъкне Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Браво на Левски! Много се радвам ,че се качиха на-горе, не че съм им фен , ама.... Сега с Шалке ще видят зор , спроред мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 ThE_UfO, злобата е лошо нещо. Ей т'ва сте смешните фенчета на чорбата, само да злобеете ви се отдава. Пожелавам ви и вие някога да изпитате подобни емоции, ама отбори като Гроклин нещо ви се опъват, че дори и Ботев. Продължавайте да злобеете докато Левски ще направи два равностойни мача срещу Шалке и след това и да отпаднат и да продължат Историята е факт вече. 14 мача в Европа за 1 сезон, най-голям коефицент за 1 сезон, 1/4 финал в УЕФА. Нещо което чорбарския отбор няма да направи в скоро време. Злобейте си на воля... САМО ЛЕВСКИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 ThE_UfO, злобата е лошо нещо. Ей т'ва сте смешните фенчета на чорбата, само да злобеете ви се отдава. Пожелавам ви и вие някога да изпитате подобни емоции, ама отбори като Гроклин нещо ви се опъват, че дори и Ботев. Продължавайте да злобеете докато Левски ще направи два равностойни мача срещу Шалке и след това и да отпаднат и да продължат Историята е факт вече. 14 мача в Европа за 1 сезон, най-голям коефицент за 1 сезон, 1/4 финал в УЕФА. Нещо което чорбарския отбор няма да направи в скоро време. Злобейте си на воля... САМО ЛЕВСКИ ! /Извинявам се за 2та поста, но просто връзката към форума е ужасна в момента и се е получил бъг/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Шалке е възможно най- тежкият жребий...но именно срещу такива отбори няма какво да се губи...само може да се спечели Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Еми възможно най-трудният жребий за Левски.Но именно в такива мачове Левски трябва да покажат,че заслужено са достигнали до тази фаза.Сигурен съм,че ще дадат всички от себе си и дори да отпаднат ще е с достойнство.30 март национален стадион Васил Лески Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 к'во стана с жребия едит: PFC Levski Sofia (BUL) v FC Schalke 04 (GER) .... уууууу и сега Левски като бият ThE_UfO ще млъкне Дадено Пак леко се паднахте, от Стяуа по-голям пердах щяхте да изядете Сега да видим рогатия добитък срещу стойностен отбор, който няма продадени играчи и кадрови проблеми, не е "първенец" в някое унгарско/словенско/румънско първенство, или последен в Серия А Само гледайте да не се преуморите защото програмата е тежка: 30 март - лески - Шалке 2 април - ЦСКА - лески 7 април - Шалке -лески Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Дадено Пак леко се паднахте, от Стяуа по-голям пердах щяхте да изядете Сега да видим рогатия добитък срещу стойностен отбор, който няма продадени играчи и кадрови проблеми, не е "първенец" в някое унгарско/словенско/румънско първенство, или последен в Серия А Само гледайте да не се преуморите защото програмата е тежка: 30 март - лески - Шалке 2 април - ЦСКА - лески 7 април - Шалке -лески много си противоречиш. Първо Стяуа били по-добри от Шалке, а второ Шалке не били първенец от някво си румънско първенство Иначе мача ЦСКА - Левски вероятно ще се отложи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Факт е, че всеки стигнал дотук е силен отбор. Ама ThE_UfO вярно продължава да дрънка глупости от злоба. Че Рапид кой отстраниха, бе? Някакви си Хамбургер, нали? Да не говорим за предишните. А за "Пак леко се паднахте, от Стяуа по-голям пердах щяхте да изядете... ...не е "първенец" в някое унгарско/словенско/румънско първенство" просто нямам думи , сам си противоречиш. Освен това, човеко, ти Шалке с Левски ли сравняваш??? Леле... midas, едва ли ще млъкне... по-скоро ще каже "Айде ся да ви видим срещу Севиля (например). Не е като да играете срещу някое отборче, завършило на второ място в Германия". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Само едно ще кажа.....БРАВО НА ЛЕВСКИ!!! Не съм фен на отбора и никога не съм бил..от Ботев съм...но това което Левски прави е възхитително.Достойно е да те накара да се гордееш че си българин.Аз лично не мога да си представя да има българин който да не се радва на успехите на Левски.И за да израсяваш негативизъм в такъв момент..мисля че на първо място трябва да си комплексар...няма да цитирам имена от форума за да не обиждам конкретни хора но те си знаят.Това разбира се е моето мнение и аз дълбоко се съмнявам че тези хора вътрешно в себе си не се радват на Левски но показват обратното чувство за да избият многото си комплекси.Ще им кажа само че ако това което Левски прави и се надявам да прпдълважа да прави не ги радва...по добре да замълчат и да си останат да гледат любимите отбори по ТВ как играят срещу Родопа,Вихрен и компания...с цялото ми уважение към тези отбори. Относно жребия...мисля че това е най-трудния жребий но Левски вече доказа какво може и сега няма какво да губи.Мисля че момчетата на Мъри Стоилов трябва да излезнат за една красива победа и да зарадват предпълнения национален срадион...пък в Германия каквото сабя покаже.Дори да не се класират мисля че това което направиха дотук е достойно за уважение от всички! Левски...Респект! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 много си противоречиш. Първо Стяуа били по-добри от Шалке, а второ Шалке не били първенец от някво си румънско първенство Иначе мача ЦСКА - Левски вероятно ще се отложи Стяуа в момента са много силни, а за Шалке няма смисъл да коментирам А румънското първенство като изключим 1-2 отбора, е по-слабо и от нашето... Време е да кацнете на земята. Ще се радвам още на националния резултата да е красноречив, за да не си увеличавате агонията с 1 седмица до реванша в Германия. Ние неможахме да победим втория в Германия - Хамбургер, да видим дали някой може да отстрани третия - Шалке Чудя се дали може да вкарат пак Шалке 7 гола в един мач, както един друг резултат от близкия месец ?! Айде че Еббе Санд е наточил бичкията Айде, дотук с големите думи, ще говорим отново на 30 март :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Какво кацане, бре, шемет? Ако трябваше да кацаме нямаше и до групите да се стигне. Говоря за ЦСКА, Левски и Литекс. Тука говорим за амбиция. Това, че ЦСКА явно я няма, не означава, че при Левски също липсва. Може и с 10 гола да паднат, но ще се борят докрай, сигурен съм. Ама кво ли ти говоря като от 5 поста насам си като латерна и дрънкаш едно и също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 ThE_UfO, с уважение, ама ти си глупак. А дори и да не си в действителност с тия малоумни коментари се представяш точно като такъв. Нали знаеш... КОЙ СЕГА E No5.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 ThE_UfO, с уважение, ама ти си глупак. А дори и да не си в действителност с тия малоумни коментари се представяш точно като такъв. Нали знаеш... КОЙ СЕГА E No5.... Neka otgovorq na vaprosa ! КОЙ СЕГА Е НОМЕР 5? 1 Монако (Фр) 4 3 0 1 6:2 9 2 Хамбургер (Гер) 4 3 0 1 5:2 9 3 Славия П (Чех) 4 1 1 2 6:8 4 4 Викинг (Норв) 4 1 1 2 3:6 4 5 ЦСКА (Бъл) 4 1 0 3 5:7 3 Непобедими те са в "А" група, а последни - в УЕФА купа. Ето нашият привет- КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? А червената измет пак грухти-"ех,тоз` късмет"... Йешич прави пак минет на левскарите безчет. КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? "Литекс", "Левски"-все едно, на чорбата у ***о и възкликваме в дует КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? Няма Генов и Каубоя, че в Европа як е боя. И дори с Хидиуед, КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? И на Йешич-генерала мощно пръснаха...анала. А от УЕФА пита цял квартет КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? Фенове червени, славни, си припомнят дни недавни, режат те греди навред. КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? Че и вие, журналисти, "алените" специалисти, а драснете некой ред- КОЙ СЕГА Е НОМЕР ПЕТ? Бургерите първо ги разкриха В Прага отнесоха 4 туша на тепиха Монагаските ги пратиха към Панчарево със самолет КОЙ СЕГА Е НОМЕР 5? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.