Romel Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Интересува ме къде в Пловдив има магазини за авточасти за фолксваген Пасат , по възможност да са по заредени и с по "фирмени" производители..... а ако и цените за "ниски " - още по добре личните впечатления за обслужването и цените са добре дошли никак не бих се разсърдил и споменаването на добри автосервизи , свързани с темата .... 10х предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Виж в магазина срещу Фламинго,също така в SNT на 6-и септември.А за сервиз-колата вече 5 години се кара в сервиза на SNT,момчетата са кадърни,добро обслужване,без оплаквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Зад "Нева" до "американската банка,има евтиничък магазин,много добро качество и прилично зареден.Много добър е и магазина на СНТ на бул"България" ,пред "Нева".Виж за сервиза им имам някой забележки Сервизи много и за всяко нещо ходя в различен:ЕЛКОН в "Формула" До коматевския в Кючука,за съединител и накладки "Юрии Гагарин" до фабриката за майонеза "Краси",за електричество още не съм намерил достатъчно задоволяващ ме, а за по сложните неща по окачването ползвам един в Тракия до кафене "Евридеи".Другото си го правя сам,като наскоро си смених и радиатора на парното. НО ЗА БОГА НЕ ХОДИ В ОТОРИЗИРАНИЯ СЕРВИЗ: просто ще ти съдерат кожата ,а няма да ти казвам какви поразии са правили Аз карам ПАСАТ от 2002 г,а от минала година си купих и собствен, Супер кола,но си има няколко слаби места,като ключа за фаровете и радиатора на парното.(френски е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 10X на всички които се отзоваха ( досега) Наистина има нужда от такова инфо, защото аз си взех пассат на ...хм ...ааа...е... прилична възраст - B3 и предполагам , че доста ще ми се налагат " близки срещи с 3 тия вид " за маслата, филтрите и ангренажния ремък в Castrol ми взеха около 300 кинта , и макар че за качеството нямам засега забележки , цената е хм ...малко обезпокоителна за моите финанси.... затова търся някакви алтернативи - може и да е нормално , ама човек е нужно да бъде ориентиран... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 За да бъдеш ориентиран, трябва да питаш предварително. Няма да коментирам цената на кастрол, т.к. не знам какво са ти сменили, но като пич от форума, можеше да ти пуснем 10% надолу (оборот да става) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romel Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Няма да коментирам цената на кастрол, т.к. не знам какво са ти сменили, Виж сега , доста време се занимавах с авто- климатици, от там имам впечатления от колегите от съседния бранш, та затова знам: цената зависи не само от обективни фактори като цената на часта и самата хамалогия, ами и от чисто субективни - "днеска ми е криво, тоя не ми е симпатичен нещо, това е форд- трябва ся да му разглобявам половината кола за смяна на един семеринг..." - еи от този момент ме е "страх " Защото ако човек гледа само да е евтино скоро колата му заприличва на останка от автокатастрофа Точно затова се ослушвам - не че работят нещо лошо от Castrol ами стандарта ми не го позволява, хората имат оборудване а половината маисторлък е инструмента ( поне при хладилните техници е така ) п.с сега за смяна на ремък( ангренажен) филтър горивен, въздушен, маслен ролка-обтягаща и смяна на маслата хората взеха 50 лева труд , не ми изглежда прекалено , ама някак си ми изглеждат малко надценени частите..... офф съвсем се омотах...затова и е цялото гледане - има да се пипа още доста по тая кола , защото е нов внос и при това от Италия - най - "грижовните " собственици на коли Всяко инфо ми е добре дошло ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 точно са ти взели играта е от цената на частите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.