terapio Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Mislia che tuk e miastoto za tazi tema.Vzeh si cifrov fotoaparat.Vzeh si i 1gb karta.Aparata pravi klipcheta sas zvuk v MPEG1 format.Probvah da sloja edno klipche v takav format i na aparata, no ne tragna.Iskam da Vi pitam, niakoi probval li e takova neshto i ako da kak tochno da si konvertiram klipcheto, che da moga da go gledam na aparata.Inache probvah Mr.Bean i ot avi go napravih v MPEG s WinAviVideoConverter.Moje bi neshto po nastrokite triabva da naglasia ama ne znam taka li e.Po princip klipchetata v aparata se zapisvat kato dva faila.Edinia e MPEG, a drugia e THM.Moje bi mi triabva da napravia niakakav takav THM fail.Shte se radvam da chuia mnenie i idei po vaprosa i ako mislite, che temata e za drugo miasto bih pomolil niakoi ot moderatorite da ia premesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Значи аз доколкото разбрах искаш да гледаш филм на апарата. Ако е така свали си WINAVi video conventer тази програма се справя чудесно. Но все пак фотоапаратът не е пригоден за това , а за снимане и не ти препоръчвам много , ама незнам ти си решаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.