Jump to content
BulForum.com

gledane na klip na cifrov fotoaparat

Recommended Posts

Mislia che tuk e miastoto za tazi tema.Vzeh si cifrov fotoaparat.Vzeh si i 1gb karta.Aparata pravi klipcheta sas zvuk v MPEG1 format.Probvah da sloja edno klipche v takav format i na aparata, no ne tragna.Iskam da Vi pitam, niakoi probval li e takova neshto i ako da kak tochno da si konvertiram klipcheto, che da moga da go gledam na aparata.Inache probvah Mr.Bean i ot avi go napravih v MPEG s WinAviVideoConverter.Moje bi neshto po nastrokite triabva da naglasia ama ne znam taka li e.Po princip klipchetata v aparata se zapisvat kato dva faila.Edinia e MPEG, a drugia e THM.Moje bi mi triabva da napravia niakakav takav THM fail.Shte se radvam da chuia mnenie i idei po vaprosa i ako mislite, che temata e za drugo miasto bih pomolil niakoi ot moderatorite da ia premesti.

Значи аз доколкото разбрах искаш да гледаш филм на апарата. Ако е така свали си WINAVi video conventer тази програма се справя чудесно. Но все пак фотоапаратът не е пригоден за това , а за снимане и не ти препоръчвам много , ама незнам ти си решаваш. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...