Jump to content
BulForum.com

boot na win ot dos

ZGAN

Recommended Posts

Instaliral sum Windows XP sp2 i sled tova dos7 niama problwem i dvete sa pi...pushka.

NO mi trabva sled kato rabotia v DOS i si svarsha rabotata da bootna xp-to bez da se nalaga restart...potarsih v google no ne namerih.

Niakakva ideq ?

ZGAN, необходимо ли е непременно да имаш двойно стартиране с boot manager?

В края на тази тема дадох линк към DOS емулатор.

Пробвал съм го. Работи в прозорец на Windows XP, и ако можеш да минеш с друг DOS а не

само DOS 7, не изключено да ти свърши работа.

Ami mislq che e neobhodimo shte polzvam dos-a za populiarnata programa Profit shte ima pechat i takiva.

Ama shte se spravia.

Tozi problem si go reshish po moi si nachin....

Drugiqt problem e che sega kato pusna printera da printira ot schetovodnata programa mi vadi samo maimuni....

startiram predi polzvaneto na programata bds.com no samoto printirane e na kitaiski a draiver za printera ne sam instaliral pod dos nqkakva ideq google ne mi pomogna mnogo.

На принтера има едни ключета/джъперчета дето от тях се задава режими и най-вече шрифтове. Дай модела да ти намеря кое как да е. Някои са с комбинации при power on.

Ooo твойта е малко по сложна. Аз мислих някоя матричарка. Сигурен ли си вообще, че има такъв кирилиски шрифт вътре? А на ХП.сом има 1 ГБ инфо за тази серия. Потърси в www.hp.ru

HP LaserJet обикновенно се кирилизират по паралелният порт със стартирането на системата.

Имаме по стар модел, но е при счетоводителката. Като дойде, ще взема драйвера -

- може и да стане.

Forreg, това ми мяза на Flextype :) Кирилизация на кирилизиран продукт. И след като умните глави български умували тАи дена и три нощи, дошло време да се прочете "Ръководството за експлоатация", където всичко си било написано. Още документация

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...