predatora Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 програмата може да е свалите от тук (сваляйте с 1 конекция иначе сайта ще ви банне ип-то) с тази програма можете да говорите безплатно с аботани на БТК за около минута след което може да наберете номера отново. Ако се вкара кредит в програмата 10евро е минимума можете да говорите без ограничение в продалжителноста на разговора като не ви зима от 10те евро, освен ако не се обадите на номер който е платен. На външен вид програмата доста прилича на скайп има сащите функции и настройки с леки промени. Айде fuck BTK edit: да поясна номера се вавежда като при скайп оут: +35932****** като +35932 = 032, за GSM +359********* като +359=0 (при GSM-мите е платено) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Тия са ебати смешугите. Аз ползвам VoIP Buster, което е едно към едно същото. И също беше безплатно (като изключим 5те евро вход) за много страни. Така караха няколко месеца, докато стане зарибявката. Аз ги ползвам доволно и сега, защото ми е един евро цент на минута за щатите... Обаче са нагли. Сравнете ги сами... VoIP Stunt VoIP Buster Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 А как трябва да напиша телефона. В смисъл + там какви неща трябва да пиша за да звънна на един френд на БТК ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 А как трябва да напиша телефона. В смисъл + там какви неща трябва да пиша за да звънна на един френд на БТК ? току що си едитнах поста и обясних :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 току що си едитнах поста и обясних :Д Да видях го 10х. Програмата наистина работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Тия са ебати смешугите. Аз ползвам VoIP Buster, което е едно към едно същото. И също беше безплатно (като изключим 5те евро вход) за много страни. Така караха няколко месеца, докато стане зарибявката. Аз ги ползвам доволно и сега, защото ми е един евро цент на минута за щатите... Обаче са нагли. Сравнете ги сами...VoIP Stunt VoIP Buster ххх те са 1към 1.. лол... ама и на 2те е само по една мин. мнооо кофти така Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 ххх те са 1към 1.. лол... ама и на 2те е само по една мин. мнооо кофти така Ами пак е много евтино. Около половин година говорих всеки ден по един час с Америка само за входа от 5 евро... Сега говоря за един евро цент на минута...съответно ми е безплатно за България... Сега на VoIP Stunt пък е безплатно и за двете, но няма да се подлъжа и да сипя и там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 хм...дизайна много си прилича,сайтовете също се едно и двете са правени от едни и същи хора в крайна сметка и с 2те програми ли е безплатно да се говори с бтк ? и коя е по-хубава ? ако изобщо има нещо различно в тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Двете програми са една и съща. Имам ги и двете, но си ползвам едната. Както и преди това обясних, тоя номер с безплатното е временен. В момента за стационарни телефони в България е безплатно и на двете програми и аз активно си го ползвам с моя VoIP Buster. За щатите беше безплатен няколко месеца, та може и за България да е бая време. Аз много рядко говоря по телефона, но тия дни цялото семейство се е изредило да говори с хора из цяла България. Абе удобно е...и си бачка всичко. Щом половин година говорих с щатите редовно за първоначалните 5 евро (които после, когато стана платено, също използвах) и сега го ползвам за България...доволен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Все още ли го тоя номер с безплатното или вече свърши? Питам защото ми изписва някаква странна грешка при опит за набиране на номер на БТК. Иначе при мобилен няма проблем ама ... Изписва ми следната грешка : "The other party ended the call due to an unknown error" Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 10, 2006 Share Posted April 10, 2006 Аз ползвам VoIP Buster и всичко си е ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
predatora Posted April 10, 2006 Author Share Posted April 10, 2006 Все още ли го тоя номер с безплатното или вече свърши?Питам защото ми изписва някаква странна грешка при опит за набиране на номер на БТК. Иначе при мобилен няма проблем ама ... Изписва ми следната грешка : "The other party ended the call due to an unknown error" на какви мобилни званиш ? лол аз нямам проблем със страционарните, но немога да званя на ГСМ-и Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Предимно звъня на мобилен в Италия, но и на нашите оператори нямам проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 програмата може да е свалите от тук (сваляйте с 1 конекция иначе сайта ще ви банне ип-то) с тази програма можете да говорите безплатно с аботани на БТК за около минута след което може да наберете номера отново. Ако се вкара кредит в програмата 10евро е минимума можете да говорите без ограничение в продалжителноста на разговора като не ви зима от 10те евро, освен ако не се обадите на номер който е платен. На външен вид програмата доста прилича на скайп има сащите функции и настройки с леки промени. Айде fuck BTK edit: да поясна номера се вавежда като при скайп оут: +35932****** като +35932 = 032, за GSM +359********* като +359=0 (при GSM-мите е платено) Как може да се зареди акаунт от България с тези 10 Евро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Кредитна карта, Moneybookers acc. или ако нямаш нито едното от 2-те = Reseller. За България мися че са 2-ма в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 ....За България мисля че са 2-ма в момента.... И те са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Свържи се със юзъра : uhkacatop . Той ще ти обясни вскичко подробно. Аз от него си заредих акаунта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Какво става?Не мога да си направя акаунт и да пробвам дали наистина става да говориш безплатно за една минута. EDIT:Оправих се с другата програма.С тази която е даден линк най горе не става да си направя акаунт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Изглежда VoipStunt дава ограничен брой безплатни разговори (не съм ги броил, но са не повече от 10), след които отказва свързване и предлага да си купиш кредит. Някой има ли други наблюдения? Едит: Чак сега осъзнах смисъла на 10-те евро кредит, описан в първия пост . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 При VoIP Buster кредитът е 5 евро и тоя номер с 10те безплатни едноминутни го нямаше. Аз направих поне 20 едноминутни, преди да се регистрирам платено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Awe obadil sam se max. 5 puti i mi izpisva 4e probnite razgovori sa svur6ili i ne mi dava da govoria i da se obajdam kvo da prava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.