lil_stenly Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 доколкоот знам има такива ама на мен ми трябва да може да copy-ра цяла директория а не само отделни файлове. аре хорица моля help. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Има намери си "Bad copy pro" върши много хубава работа може да изкопираш целия повреден диск Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 И с CloneCD става, трябва да му дадеш да пропуста грешките. Но няма гаранция, че след като маунтнеш имейджа, ще може да копираш повредените файлове. повечето пъти дава някаква килирик грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 к thanks много Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 к thanks много isobuster? грешките от надраскан диск ли са или логически - проблем с файловата структура? драскотини по повърхността могат да се махнат с полиране (фино!, който не знае с какво да не пробва) - ако се махне надрасканото лазера ще може да минава без проблеми - "записа" и без това е на отражателната страна. и ква "килирик" грешка :-) CRC (Cyclic Redundacy Check) да не е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 А бе, защо предложенията са все за програми за проблемни CD-та. От никъде не става ясно що за диск е прецакан! Ами, ако е твърд (HDD)? Тогава решенията са други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 @garga как се полира CD? Какво е фино. Обясни ми подробно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.