boomearst Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Играта е много по добра от старите серий.Има много нови неща,струва си времето, което ще изгубите по нея.В момента я разучвам. Requirments: Windows 2000/XP, CPU : 1.2 GHz (1.5 GHz recommended), Memory: 256 MB or higher (512 MB recommended), 3.5 GB free disk space, Sound Card: DirectX 9.0c compliant, 64 MB DirectX 9.0c video card, 5X CD-ROM drive required to install and play. Системните изисквания са по големи но не са прекалени играта е голяма зарибявка Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Като я разучиш драсни 2-3 реда да кажеш какви са тея нови неща,с какво е по-добра от старите версии и изобщо струва ли си да сваляме 5 диска.Като гледам графиката на скрийншотовете не ме впечетлява особено да не кажа,че ме дразни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Някой може ли да ми даде чийтовете за тая игра,или най-новия CheatBook Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Някой може ли да ми даде чийтовете за тая игра,или най-новия CheatBook Ето ти линк за чийтове. Може да си изтеглиш cheatbook от тук. P.S. На мен играта не ми хареса. Повече ме кефи Underground 2 и PS4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Ето ти линк за чийтове. Може да си изтеглиш cheatbook от тук. P.S. На мен играта не ми хареса. Повече ме кефи Underground 2 и PS4. Щото не си разбрач.На мен чийтовете ми тряат за брат ми,че той иска да играе с негов си герой пък не може да минава мисйте Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Дано съм ти свършил работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Аз сега я свалям като я разуча ще пиша. МАй май найстина ще е добра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Дано съм ти свършил работа. Да свърши ми.Играта е добра.Само в началото докато схванеш кое е K,кое е G е малко шашма и нера ма после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Някой знае ли дали върви на GeForce 4 MX? Щото като я свалих не ми тръгна, ама тогава още нямаше крак. И ся не ми се сваля пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Някой знае ли дали върви на GeForce 4 MX? Щото като я свалих не ми тръгна, ама тогава още нямаше крак. И ся не ми се сваля пак. Би трябвало. Зависи колко памет има 64 или 128. Ако е 64 малко трудно ще тръгне. Но не съм сигурен дали Geforce 4 потдържа напълно DirectX 9.0c. Но според мен ще тръгне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Би трябвало. Зависи колко памет има 64 или 128. Ако е 64 малко трудно ще тръгне. Но не съм сигурен дали Geforce 4 потдържа напълно DirectX 9.0c. Но според мен ще тръгне. Хардуеарно поддържа DirectX 7 Ako играта иска pixel shader няма да тръгне.В изискванията обаче нищо не се споменава.Обема на паметта при тея карти играе много малка роля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Всъщност Pixel Shader има (v0.5) . Ама Vertex Shader няма . Ама ако някой я е подкарвал (иле не е можал) на MX да казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Да, но играта иска Pixel Shader 1.1 като минимум, така че няма да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Вярно е,че възкресявам малко поостаряла тема,но имам следния проблем - когато стартирам и реша да изляза от играта не намирам Pause Menu (по принцип е с Escape),но не мога да изключа играта като хората и трябва с Еnd Task Някой да знае нещо по въпроса?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Вярно е,че възкресявам малко поостаряла тема,но имам следния проблем - когато стартирам и реша да изляза от играта не намирам Pause Menu (по принцип е с Escape),но не мога да изключа играта като хората и трябва с Еnd Task Някой да знае нещо по въпроса?... То и при мен беше така.Мн ти пука натискаш вълшебното копче(Restart)и си готов .Иначе ако тряа да дам някакъв по-сериозен отговор бих ти препоръчал да сложиш друг крак щото най-често там е проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinkinPark-16m Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 никой не е споменал най важното : какви подяволите са контролите на играта и как можеш да ги нагласиш както искаш защото аз немога се оправя бтв : олито е с 5-цата от num-a a imposuble -to е с 4 едит : намерих ги просто трябвало да погледна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Вярно е,че възкресявам малко поостаряла тема,но имам следния проблем - когато стартирам и реша да изляза от играта не намирам Pause Menu (по принцип е с Escape),но не мога да изключа играта като хората и трябва с Еnd Task Някой да знае нещо по въпроса?... виж в лаунчера при контролите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesho93 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 имам проблем.когато пусна играта ми показва черен екран и ме изкарва като съм направил крака моля ви помогнете много искам да я играя тази игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 имам проблем.когато пусна играта ми показва черен екран и ме изкарва като съм направил крака моля ви помогнете много искам да я играя тази игра До колкто си спомням тая игра искаше Pixel Shader 1.1 или по-нова версия(може и да греша).Ако си с някой МХ няма да можеш да я играеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 То и при мен беше така.Мн ти пука натискаш вълшебното копче(Restart)и си готов .Иначе ако тряа да дам някакъв по-сериозен отговор бих ти препоръчал да сложиш друг крак щото най-често там е проблема по-скоро пач.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.