Jump to content
BulForum.com

Tony Hawk's American Wasteland

boomearst

Recommended Posts

Играта е много по добра от старите серий.Има много нови неща,струва си времето, което ще изгубите по нея.В момента я разучвам.

Requirments:

Windows 2000/XP, CPU : 1.2 GHz (1.5 GHz recommended), Memory: 256 MB or higher (512 MB recommended), 3.5 GB free disk space, Sound Card: DirectX 9.0c compliant, 64 MB DirectX 9.0c video card, 5X CD-ROM drive required to install and play.

Системните изисквания са по големи но не са прекалени играта е голяма зарибявка :beer:

Като я разучиш драсни 2-3 реда да кажеш какви са тея нови неща,с какво е по-добра от старите версии и изобщо струва ли си да сваляме 5 диска.Като гледам графиката на скрийншотовете не ме впечетлява особено да не кажа,че ме дразни. :)

Някой може ли да ми даде чийтовете за тая игра,или най-новия CheatBook

Ето ти линк за чийтове. Може да си изтеглиш cheatbook от тук.

P.S. На мен играта не ми хареса. Повече ме кефи Underground 2 и PS4.

Ето ти линк за чийтове. Може да си изтеглиш cheatbook от тук.

P.S. На мен играта не ми хареса. Повече ме кефи Underground 2 и PS4.

Щото не си разбрач.На мен чийтовете ми тряат за брат ми,че той иска да играе с негов си герой пък не може да минава мисйте :laughing:

Дано съм ти свършил работа.

Да свърши ми.Играта е добра.Само в началото докато схванеш кое е K,кое е G е малко шашма и нера ма после :bgrin:

Някой знае ли дали върви на GeForce 4 MX? Щото като я свалих не ми тръгна, ама тогава още нямаше крак. И ся не ми се сваля пак.

Някой знае ли дали върви на GeForce 4 MX? Щото като я свалих не ми тръгна, ама тогава още нямаше крак. И ся не ми се сваля пак.

Би трябвало. Зависи колко памет има 64 или 128. Ако е 64 малко трудно ще тръгне. Но не съм сигурен дали Geforce 4 потдържа напълно DirectX 9.0c. Но според мен ще тръгне.

Би трябвало. Зависи колко памет има 64 или 128. Ако е 64 малко трудно ще тръгне. Но не съм сигурен дали Geforce 4 потдържа напълно DirectX 9.0c. Но според мен ще тръгне.

Хардуеарно поддържа DirectX 7 ;) Ako играта иска pixel shader няма да тръгне.В изискванията обаче нищо не се споменава.Обема на паметта при тея карти играе много малка роля. ;)

Да, но играта иска Pixel Shader 1.1 като минимум, така че няма да тръгне

• 3 months later...

Вярно е,че възкресявам малко поостаряла тема,но имам следния проблем - когато стартирам и реша да изляза от играта не намирам Pause Menu (по принцип е с Escape),но не мога да изключа играта като хората и трябва с Еnd Task :( Някой да знае нещо по въпроса?...

Вярно е,че възкресявам малко поостаряла тема,но имам следния проблем - когато стартирам и реша да изляза от играта не намирам Pause Menu (по принцип е с Escape),но не мога да изключа играта като хората и трябва с Еnd Task :( Някой да знае нещо по въпроса?...

То и при мен беше така.Мн ти пука натискаш вълшебното копче(Restart)и си готов :D .Иначе ако тряа да дам някакъв по-сериозен отговор бих ти препоръчал да сложиш друг крак щото най-често там е проблема :)

• 3 weeks later...

никой не е споменал най важното : какви подяволите са контролите на играта и как можеш да ги нагласиш както искаш защото аз немога се оправя

бтв : олито е с 5-цата от num-a :punk a imposuble -to е с 4

едит : намерих ги просто трябвало да погледна :bgrin:

• 3 weeks later...

виж в лаунчера при контролите

имам проблем.когато пусна играта ми показва черен екран и ме изкарва като съм направил крака моля ви помогнете много искам да я играя тази игра :(

имам проблем.когато пусна играта ми показва черен екран и ме изкарва като съм направил крака моля ви помогнете много искам да я играя тази игра :(

До колкто си спомням тая игра искаше Pixel Shader 1.1 или по-нова версия(може и да греша).Ако си с някой МХ няма да можеш да я играеш ;)

То и при мен беше така.Мн ти пука натискаш вълшебното копче(Restart)и си готов :D .Иначе ако тряа да дам някакъв по-сериозен отговор бих ти препоръчал да сложиш друг крак щото най-често там е проблема :)

по-скоро пач..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...