xb00t Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Izpolzvah dosega Aston Shell pod XP (bez SP) i kogato se opitah da zapisha disk se preeba nakraq. Reshih che e ot diska. Obache mi precaka i druga marka disk. I togava zapochna da lagva, restartirah, no nishto ne stana pak lagva. Startira mi se samiq win za oklolo 4min a nero i winrar archive za 6min, dokato mIRC i My Computer si gi orvarq normalno. Mnogo e stranno che kompiutyra mi stana stranno tih. Otvaritelno e zashtoto edno File menu v Nero go zarejda 3min. Ako nqkoi ima idei neka da mi pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Kakto li4i si "Mastor" taka 4e edin format ne bi otnel pove4e ot 3 4asa(s vsi4kite mu programki i lainenca) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 31, 2003 Author Share Posted October 31, 2003 Kakto li4i si "Mastor" taka 4e edin format ne bi otnel pove4e ot 3 4asa(s vsi4kite mu programki i lainenca) Kakvo trqbvashe da znachi tova ??? ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 vika da reinstall win-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nassko Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 I az mislia 4e e redno da se napravi preinstall na Windows-a.Tova mai 6te e edinstvenia variant da go opravi6 tozi problem.Uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 31, 2003 Author Share Posted October 31, 2003 Opitah vsichko koeto mi e po silite, konsultirah se s netrootbg v chata, no nishto nepomogna. Stignah do zakliuchenieto che shte preinstaliram... samo ako ispeq da si namerq diska Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 A be ti antivirusi pusna li? Nishto ne si kazal po vaprosa. Opitai da vidish ot kade idva problema, taka pone moze da ti doide ideia kak da opravish neshtata. Ot tova, koeto si kazal bih kazal che e nevazmozno da ti se dade ednoznachen otgovor. Kazvash che PC-to ti e stanalo stranno tiho? Kakvo ste reche tova? Ne se chuvat da rabotiat ventilatori li? Kakvo imash predvid? Da ne bi neshto ventilatorite da ne nared? Siguren li si che pisachkata ne se e skapala neshto? Ako e SCSI, siguren li si che SCSI kontrolera e nared? Vaobshte, dai malko poveche info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted October 31, 2003 Author Share Posted October 31, 2003 A be ti antivirusi pusna li? Nishto ne si kazal po vaprosa.Opitai da vidish ot kade idva problema, taka pone moze da ti doide ideia kak da opravish neshtata. Ot tova, koeto si kazal bih kazal che e nevazmozno da ti se dade ednoznachen otgovor. Kazvash che PC-to ti e stanalo stranno tiho? Kakvo ste reche tova? Ne se chuvat da rabotiat ventilatori li? Kakvo imash predvid? Da ne bi neshto ventilatorite da ne nared? Siguren li si che pisachkata ne se e skapala neshto? Ako e SCSI, siguren li si che SCSI kontrolera e nared? Vaobshte, dai malko poveche info. Ventilatora reje stomana, obache e tih ??!?! Antivir nqmam no sega shte svalq F-Prot da vidq. Ako mi kajesh kakvo e SCSI shte se opitam da ti otgovorq Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 SCSI = скъзи (iavno niamash takova neshto stom pitash ). Mislia che v takiva sluchai kato tvoia, parvoto neshto, koeto e ABSOLIUTNO ZADALZITELNO da napravish e da proverish za virusi po vazmoznost s 2 razlichni antivirusni programi (naprimer f-port + Norton Antivirus). Ako niama, chak togava tarsish problema niakade drugade. Vaobshte ne se znae na kakva "buba" mozesh da naletish. Tova che ne si chuval da ima virus, koito da pravi edi si kakva mizeria, dalech ne oznachava che takava ptica niama. Aide proveri za "bubi" i kazi kakav e rezultata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 1, 2003 Author Share Posted November 1, 2003 SCSI = скъзи (iavno niamash takova neshto stom pitash ).Mislia che v takiva sluchai kato tvoia, parvoto neshto, koeto e ABSOLIUTNO ZADALZITELNO da napravish e da proverish za virusi po vazmoznost s 2 razlichni antivirusni programi (naprimer f-port + Norton Antivirus). Ako niama, chak togava tarsish problema niakade drugade. Vaobshte ne se znae na kakva "buba" mozesh da naletish. Tova che ne si chuval da ima virus, koito da pravi edi si kakva mizeria, dalech ne oznachava che takava ptica niama. Aide proveri za "bubi" i kazi kakav e rezultata. Izpolzvah F-prot i mi nameri 3-4 backdoors (falshivi), 4 infected (deleted), 1 can not scan (???). Porblema ne se opravi sled tova, no az go usetih kade e. Vsqka programa kqto po kakufto i da e nachin trqbva da komunikira s zapisvachkata lagva (Nero, CloneCD, BlindWrite, dori kogata se optah da si sharna zapisvachkata v moeto FTP). Sega iskam da pomolq ako nqkoi moje da mi pomogne da otkriq dozi hardueren/softueren problem s nqkakvi suveti ili diagnostichni programi. EDIT: Veche vsichko e OK. Problema beshe hardueren. Neznaino zashto zapisvachkata neiskashe da bachka, ama vuobshte, na tozi mastor kuplong. Taka che razmenih HDDto s zapisvachkata i sega vsichko si bachka. Blagodarq na vsichki koito otdeliha vreme da se zanimavat s men. Ako iskat moderatorite da closnat temta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted November 1, 2003 Share Posted November 1, 2003 Chestito! Imash si veche raboteshto PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.