Jump to content
BulForum.com

Какъв тип игри играете?

Lord ico

Анкета  

92 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Забравил си ММОРПГ или трябва да спада към РПГ или друго?

Иначе играя MMORPG, Flight Simulator, Strategy и малко 1st/3rd Person Shooter(само Mech Warrior и Battlefield 2). :)

Забравил си ММОРПГ или трябва да спада към РПГ или друго?

Има "онлайн игри" може би е това :blink: А иначе в момента за 3ти път вече смятам да инсталирам neverwinter nights, значи... :bgrin:

отначало играех само спортни след това открих диаблото :D и преминах на rpg а сега вече щом чуя за хубава игра веднага я пробвам но рядко се задържам на една повече от месец

Sport и по- конкретно Fifa,war shooter,racing.Това са любимите ми категорий игри.

Главно шутрери от вида Star Wars Republic Comando, Sniper Elite, Call of Duty и тва са общо взето.

Кефи ме да пуцам здраво без да му мисля мн мн :D :lol:

Важното е игрицата да е зарибена , жанра може да е всякакъв (поне според мен) :)

Търд пърсъни. И има такава тема, ама съм на кеф и няма да я затварям тая ;)

Аз обичам най-много рейсинг симулаторите, но по принцип играя всякакви игри стига да са зарибени.

Кой тип игри играете?Кое игри ва карат да забравите за околните и да влезнете в друг свят?

Ми Shooter,Strategy Shooter(Counter-Strike) Strategy (LOTRBFME2-Lord of the Rings:The Battle for Middle Earth 2) и други ,само че тия най-мноу:)

ко да кажа... гласувах друго щот играя CS 1.5, Diablo2 LOD, GuiltyGear XX и Revolt .

:) само стратегиите не ме кефат много много иначе джуткам сичко :P

Преди играех почти всички жанрове,основно shooter-и стратегии ама вече почти нищо не играя само една online игричка ;) и когато излезе някой добар quest си го цъкам с кеф B)

Мунчо да не би да играеш империяонлайн? Щото съм те виждал там... Много зарибяваща игра, особено като печелиш. Просто трепиш наред и това е!!!

И да попитам кои други съфорумци играят империята. Може да си направим съюз... Аз лично я играя от септ. 2005

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...