blq_blq_m Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Значи проблема ми е следният - свалих си 2 филма,и искам да си ги запиша на диск - но филмите са по 723Мб,което ще рече,че не мога да използвам нормален 700Мб диск - слезнах до доло и си купих Euro Silver CD-R 870Mб 99Min - тъкмо се надявах,че работата ще стане и НЕРО-то ми направи проблем - отчете капацитета на диска отново 700Мб - незнам дали е от НЕРО-то,но откакто преинсталирах Win и съответно смених НЕРО и този проблем се появи - версията ми е 6 6 0 18 - Моля Помогнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Тук има същия въпрос - прочети отговорите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted March 6, 2006 Author Share Posted March 6, 2006 Мерси,но опитах и не стана отново - ако може някой малко по-подробно да обясни как да стане или ако има начин да отрежа с някаква програма малко от филмите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.