Jump to content
BulForum.com

Fort Boyard

Psihara^^

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Как е резултата? Ако бием сърбия имаме ли шансове или още е рано?

На финала ще идат най-добрите отбори от съответните страни, така че сега върпсът е кой ще е най-добрия бг отбор :bgrin:

• 2 weeks later...
Някой играе ли си да го качва в youtube, че когато го дават нямам време да го гледам ;)

Съмнявам се там да го качат цялото. :) Обаче по торентите го качват 100%.

Много добра победа направихме срещу Сърбия.

btw Краси Ванков всяко предаване ме разцепва от смях, няма такъв шемет :D

Турците, горките, пак паднаха (не че не се радвам за нашите, де :D ), даже нямат и една победа до сега. А следващият път май е последен и ще се разбере кой отбор отива на финала.

Изпуснах го. :( Сигурно ще си го сваля, за да видя как сме победили.

Оппаа.. :) Още една победа с/у Турците! С по 4 заключени ръце и ние и те, те извадиха 5 и нещо, а ние 6 и нещо. :) Колкото толкова, важна е победата.

Мен най ме е яд че по мое лично мнение няма да продължи нашия най-добър отбор на финалите

Мен най ме е яд че по мое лично мнение няма да продължи нашия най-добър отбор на финалите

A кои ще продължат. Аз мисля, че са тея, дето девиза им е "Нема начин, да нема начин" :bgrin: и реално тяхното слабо място е адаша краси ванков, ама кво да се прави :(

мм не май продължават ония дет капитан им е ония Васо и има една такава зъбата жена

Отбора на Васо продължава напред. Все пак втория път събраха 16к злато. Браво на всичките БГ отбори. Почнаха зле, но бързо влезнаха в релсите. :pirate Може на Васо групата да са малко по-мудни, ама последния път като гледах Краси как се клатушкаше на стълбата ми идваше да му зашия един през TV-то. Иначе през другото време не спираше да боботи.

• 3 weeks later...

Не смятам за честен финалът. Имаше 2 идентична случая с нашите. Точно когато са най - изморени след силово изпитание да ги пуснат да се съзтезават без никаква почивка. Най - вече когато нашият го накараха да плува... Достойно се представиха. Браво на отбора.

Гадно беше когато точно преди края падна от ръчното колело... :(

Здраве да е, другия път повече! :)

Гадно беше когато точно преди края падна от ръчното колело... :(

Здраве да е, другия път повече! :)

В центъра трябваше да си почине. Имаше супер много време. Но пак се представи много добре. И при плуването също. Изобщо всичките бяха много добри.

Като цяло май този отбор на Сърбия не е събран много много по правилата щото всички са спортисти

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...