Jump to content
BulForum.com

Кримпващи клещи RJ-45 откъде?

Recommended Posts

Искам да си взема Кримпващи клещи основно за RJ-45. Може и комбинирани. Зависи цената.

Обаче как да ги разбера дали са качествени, да не са нещо като от магазините за по 1 лв.: 2 пъти да стисна и да им се изронят зъбите?

И откъде да се вземат?

В Д&Е има някакви за по 5-6$ ама как са?

Искам да си взема Кримпващи клещи основно за RJ-45. Може и комбинирани. Зависи цената.

Обаче как да ги разбера дали са качествени, да не са нещо като от магазините за по 1 лв.: 2 пъти да стисна и да им се изронят зъбите?

И откъде да се вземат?

Иди в Ротенбергер. Магазина е само за такива неща и няма начин да не намериш това, което ти трябва.

Принципно такива клещи би трябвало да има във повечето магазини, където продават ел. материали, конектори, електронни елементи. Аз си взех от Кузмов (до понеделник пазара), че в Conrad бяха свършили :)

Къде е това? ;)

Ако панаира ти е отдясно, на колелото завиваш наляво и тръгваш по бул. Москва. Магазина се пада отляво, червен е и пише с огромни черни букви ROTHENBERGER ;)

В Конрад гледах миналата седмица едни за 6.50(малко бяха гадни ама за тия пари толкова)

Аве какви са тия клещи за 5-6 кинта? Има едни с голяма глава, които могат да кримпват 3 вида кабели и са много добри и здрави. Знам къде ги има по $50, но ми докладваха, че в Бриколажа има китайско копие по 16 кинта :D , но в момента няма...

А ще използвам темата да питам за 8 портови суитчове на платка само, които са... От къде могат да се купят? А на едро?

Ima v Konrad no cenata e pochti syshta kato na cqli suitchevo sys plastmasata.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...