velvet_underground Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Еееех,мама му стара,баща ми днес беше в София.Хайде сега да дадем по 50 лева за билети . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 билета до софия с влак с намаление за студенти е 3 лв в едната посока и към 6 без намаление.що не се съберете всички и не пратите някой да купи билети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Тоя телефон е на някакъв рекламен офис и даже ме съмнява,че има някой,който да виси в тоя "офис".Аз вече пих една студена вода и прежалих 50 кинта/които нямам в момента,ама все ще намеря/.kopche,ти ми донеси шоколада и ще те взема с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 17, 2006 Author Share Posted March 17, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Ами не съм ги кихнал още,щото съм близо до фалита,но съм се примирил с факта,че ще ги кихна скоро.А дедо ти е готин човек,евала,на стари години в Дубай Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Изпратил съм майка ми до тоя офис да дири там билети. Ако не, изпращам агентурата в София да купува още днес. Ако нещо излезе за Пловдив, ще се обаждам... Ако не, пак ще се похваля с билетите...стига да има за какво да се хваля де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 Извинявайте за това, че пускам последователен пост, но го смятам за важно. Купих си билети днес. Има билети в съответния офис, за който вече стана дума. Намира се на ъгъла на бул. Христо Ботев (това се бяхте сетили и сами де) и бул. Цар Борис III Обединител (кръстовището на Сточна гара) в новата сграда до сладкарница Неделя. Успех! Взимайте докато има... Билетите не са много красиви, но са...ценни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 Между другото, на Сатриани на сайта още не е вкаран концерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 30, 2006 Author Share Posted March 30, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Само аз ли имам билети за Sting засега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Само аз ли имам билети за Sting засега? Не С кво смятате да пътувате бе хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Аз ще съм с кола, но ще е пълна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Няма ли някой с влак да си прайм компания? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 Е,ще се съберем дружина,аз най-вероятно съм с влак,щото с колата са 70-80 кинта за бензин и идва малко преразход.Здравей,БДЖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted March 31, 2006 Share Posted March 31, 2006 Ама пак едно е до Несебър, друго е до Каварна - почти два пъти разлика Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Олее, аз половината не съм ги чувал.... По-добре да се захващам Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Дано това да е действителният setlist, защото много ме удовлетворява. Сега остава и да не вали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Хеехеее,може и да чуеш Mad about you На Roxanne и Next to you да пеете и за мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiLo_ Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 DIO със сигурност ли ще идва Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Не смятах да пиша тази нощ,защото ми е тудни,а и им по-приятни неща за вършене-ама ма френд,кво общо има Dio със Стинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Не смятах да пиша тази нощ,защото ми е тудни,а и им по-приятни неща за вършене-ама ма френд,кво общо има Dio със Стинг Същото квото имат и Джо Сатриани и Алис Купър. Скив заглавието на темата копче, мерси за песните. ...Те тия били с Полис, затва не ги знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Тцтццт,вярно,че иде реч и за други младежи,а не само за чичко Стинг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.