kopche Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Хахах,значи е истина.Къде сме на 12 юни? А кога ли ще пуснат билети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Дааам, може би... Аз чувах нещо за доста по-късен фестивал и за подобни групи и изпълнители. За Pearl Jam дори. Важното е, че все пак ще да има нещо. Ще трябва и аз да ида...цялото семейство вероятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Според тая статия Pearl Jam отпада.Много жалко ,искаше ми се и тях да ги видя на живо преди да умраюкак звучи само / Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 3, 2006 Author Share Posted March 3, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 хихи...това лято само по концерти ще се ходи... че и Б2 идват дори... Ивайла Бакалова взе да ме радва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Според тая статия Pearl Jam отпада.Много жалко ,искаше ми се и тях да ги видя на живо преди да умраюкак звучи само / Е, аз ако заминавам, както се очертава и както се надявах, нямаше как да ги гледам... Пък и все ще ги гледам някъде по света, като замина. Обаче в Несебър...звучеше весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Е-е-е, Стинг и Дио няма начин да не ги уважим Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Depeche Mode, сега и Sting, остава и U2 да дойдат и няма да има по-щастлив човек на планетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 А по-фалирал от мен е изключено да се появиЛятото ще е под надслов-бездънна яма за вашите пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 А по-фалирал от мен е изключено да се появиЛятото ще е под надслов-бездънна яма за вашите пари И така може да се погледне, но иначе по ми харесва Нали трябва да се гледа винаги положително на нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Добре звучи.И без това ми се иска да си купя разни работки и да поскитам из някои местенца извън пределите на милата ни страна.Пък и ще може да ходим по концерти на много банди в чужбината.Е,а ако ни хванат-ти в Сливенския,аз в Пловдивския затвор.Може да си пишем писма,хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Щом ще под домашен арест на Бахамите, значи имаш дом там... И не ти стигат 50те кинта? Айде стига бе. Иначе аз пък не съм толкова затънал, но сме повечко. Цялото семейство ще ходи и лептата се вдига. Както и да е. Ще трябва да избутаме. То и на мен малко ми идва много с тия концерти, с всичките разходи по зъби, дрехи, куфари, визи, самолетни билети, море, ходене до Будапеща (щеше ежегодната разходка да е към Белгия, но при тия условия трябва да е по-евтинко), сега и концерти... Банката ще свърши работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Веднъж ги испуснах Апокалиптика втори път няма Ивайла Бакалова за президент ха ха ха Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Бройте ме и мен, но ще гледаме да не ни хващат...поне докато не изхарчим парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Урааааа.Дано по-скоро да пуснат билети и да заставаме първи на опашката,за да не останем най-накрая с пръст в уста Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Да, обаждайте, ако знаете нещо такова ново, че да се нареждаме и ние, че сме с няколко билета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Като пуснат билетите,обаждайте и примерно ако сме повече желаещи, един човек или там двама които ще патуват за там да вземат на другите желаещи билети,щото ще се сакратат доста разходи пак и занимавка. Мен ми се очертава края на Май да ходя в Слънчев бряг.Но дотогава едва ли ще се останли билети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 Е,няма нужда да се ходи чак до Слънчев бряг, със сигурност ще пуснат билети online,а най-удобно ще е да пуснат и тук.Ако не тук,то в София не вярвам да не пуснат,а аз нямам проблеми да взема оттам.Номерът е да не изпуснем момента на пускането,за да не стане като хавата с Депеш,щото стадионът в Несебър не е от най-големите и няма да има много билети Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 16, 2006 Author Share Posted March 16, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И аз тъкмо така разбрах. Някой знае ли, къде аджеба са тия "билетни центрове на Ивентим" и дали има такъв в Пловдив? Щото ако няма, да пращам агентите да взимат. То аз имам да взимам 4-5 билета поне, та ще спестя за още един, ако взема в началото...важно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 И аз тъкмо така разбрах. Някой знае ли, къде аджеба са тия "билетни центрове на Ивентим" и дали има такъв в Пловдив? Щото ако няма, да пращам агентите да взимат. То аз имам да взимам 4-5 билета поне, та ще спестя за още един, ако взема в началото...важно е. http://www.eventim.bg/index.asp?page=outlets Оттук намерих този адрес, но не разбрах какво точно представлява. Пловдив 4000 / Plovdiv бул. Христо Ботев 92 В/ 92 B Hristo Botev str тел/факс: 032/62 58 48 / tel./fax: +359 32 62 58 48 Ако решиш да се обаждаш кажи какво се е оказало Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.