netrootbg Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Личното ми мнение е, че на Атака позициите ще бъдат разместени от бъдещата "Партия на кметовете". Атака също ще влезнат, но не мисля с този голям процент който имат в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ами няма смисъл изобщо да коментирам повече. Всички повтарят едно и също - "Волен каза циганите на сапун" и други такива смехории... Ако освен това, няма какво друго да кажете, по-добре не казвайте нищо. Когато дойде време за равносметка, тогава ще говорим кой е бил прав и кой не. Ако наистина съм бъркал, ще се извиня официално. Но ако все пак съм бил прав, държа вскички, които плюят Атака да се извинят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Абе докато българите се караме, колко Болни са едните, колко тъпи са другите, и докато се разправяме, не знам си защо си, нито циганите, нито турците се карат! Двама се карат, трети печели! През 14 век точно така едни с други пак сме се карали. Дръпнел чергата към Търново, другия към Видин. Болярите из Македония и Южна България и те си дърпали своите черги в своите посоки и в следствие на това в момента празнуваме 3-ти Март! Народ който не си чете историята, повръща кръв!!! Продължавайте да се карате за смях на правоверните! Allāhu A`alam (الله أعلم) Онзи ден в Косово, вчера в Македония - утре и у нас! Хайде! Може би все пак някой ден ще разберете, че светът се управлява от принципа на естествения подбор, което казано по просташки е: "Силният изяжда слабия". Допълнение: Гледам, че някои са ревнали за Европейския съюз. Европейският съзюз, деца, не е благотворителна организация. Ако ти дадат лев, ще искат да им върнеш три. И как изобщо можете да правите сравнение на България с Испания? Ами тия две страни по нищо не си приличат? Докато едната страна е тънела под чуждо владичество и не е знаела, коя е и откъде е, че дядо ви Паисий се е налагал по детински начин да им пише история, за да им я припомни, другите са завладявали континенти. Български говорят има няма 7 милиона души. Испански говорят 600 милиона. В България е имало социализъм, в Испания НИКОГА НЕ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ. Вий там май не сте ходили и не сте видяли, за какво става въпрос. Нито Гърция, нито Испания са започнали от нулата като нас и не са носели тежко комунистическо бреме на гърба си. На европейците парите им свършиха - чехите, поляците и унгариците им ги изцоцаха, а преди това гърците. А ние каквито сме си будали за нас ще има само курешки. Както винаги! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Днес вечерта вървейки по главната дочувам крясъци.Продължавам си аз по пътя, а виковете се усилват и след секунди слушам силен пиянски вик "АТАКААА".... Гледам го простака върви и крещи АТАКААА АТАКААА!Чудя се дали такива само са привържениците на атака или и депутатите са същите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ами няма смисъл изобщо да коментирам повече. Всички повтарят едно и също - "Волен каза циганите на сапун" и други такива смехории... Runner, освен теб не виждам кой друг я повтаря само тази фраза. Аз също не обичам да се повтарям, но в твоя случай ще е много полезно да се опиташ да поразмишляваш върху факта, че въпросния фюрер е внесъл в деловодството на Народното събрание проектозакон за национализация на всички приватизирани предприятия след 1992 г. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Ами няма смисъл изобщо да коментирам повече. Всички повтарят едно и също - "Волен каза циганите на сапун" и други такива смехории... Ако освен това, няма какво друго да кажете, по-добре не казвайте нищо. Когато дойде време за равносметка, тогава ще говорим кой е бил прав и кой не. Ако наистина съм бъркал, ще се извиня официално. Но ако все пак съм бил прав, държа вскички, които плюят Атака да се извинят. Браво бе - думите на Вожда били смехории?! Жива да не бях - май ще излезе, че сме на едно мнение - и ти като мен смяташ Болен Сидеров за палячо, дето приказва смехории, така ли?! Пък и кои всички го повтарят това? Аз не съм го споменал дори тоя цигански сапун. Но пък от друга страна всички дето се изживявате като привърженици на Болен все това ви е на езика. Прочети постовете в тая тема за справка. И това - "като му дойде времето ще ни покажат" много, ама много, ме зарадва. Сега видиш ли били в период на агитация и така... После ще мислим. Тоест - дай сега да поизлъжем хората, та да привлечем повечко гласове, та да лапнем кокала, пък после ще му мислим! Е защо тогава Болен се обижда като му казват в очите, че това неговото е див популизъм и гола демагогия?! Щото такова поведение точно така се нарича. И по нищо не се различава от поведението на всички останали дето били мафия... Какво излезе?! Болен не само, че със стари курви нов бардак се опитва да отваря (под стари курви разбирам цялата сбирщина около него - събра всичко дето е изпаднало и изметено от редовете на старите партии), ами и със стари трици иска маймуни да лови. Смешно и жалко. За Петър Берон ме питаш... Ми и за Петър Берон да си поговорим. Човека е изключителен учен. И мястото му е там където е силен - в науката. Иначе и като човек не е лош, но е толкова наивен в реалния живот извън кабинета си, колкото само един учен може да бъде. Кой ли не го употреби?! Кой ли не се възползва от името му?! То не беше СДС, то не беше и вицепрезидент на клоуна Жорж Ганчев... Сега и Болен се възползва от него. Е такъв наивник ли искаш да те управлява?! Дето всеки може да го използва? Мерси... Zingam, не се излагай. Силен си в историята на средновековието, ама май само до там си спрял. Вземи намери и седни да прочетеш на лицето Желю Митев Желев книгата "Фашизмът" и отново ще си говорим под какво тежко иго е била Испания и за колко време. За тая книга го броят дисидент Желю - защото уж в нея писал за Германия, Италия и Испания (съответно за Дучето, НСДАП и генералисимус Франко) пък тия неща дето ги писал някакси много точно описвали положението при тежкото комунистическо иго. Има какво да научиш за новата история на ХХ век. А за Гърция - не знам, ама май не си чувал, че дълги години след Втората Световна на власт там е била военна хунта. Тоест - изобщо не им е било весело под диктатурата на пагоните... Но както казах - ти си стигнал до историята на средните векове само... Простено ти е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Браво бе - думите на Вожда били смехории?! Жива да не бях - май ще излезе, че сме на едно мнение - и ти като мен смяташ Болен Сидеров за палячо, дето приказва смехории, така ли?! Пък и кои всички го повтарят това? Аз не съм го споменал дори тоя цигански сапун. Но пък от друга страна всички дето се изживявате като привърженици на Болен все това ви е на езика. Прочети постовете в тая тема за справка. И това - "като му дойде времето ще ни покажат" много, ама много, ме зарадва. Сега видиш ли били в период на агитация и така... После ще мислим. Тоест - дай сега да поизлъжем хората, та да привлечем повечко гласове, та да лапнем кокала, пък после ще му мислим! Е защо тогава Болен се обижда като му казват в очите, че това неговото е див популизъм и гола демагогия?! Щото такова поведение точно така се нарича. И по нищо не се различава от поведението на всички останали дето били мафия... Какво излезе?! Болен не само, че със стари курви нов бардак се опитва да отваря (под стари курви разбирам цялата сбирщина около него - събра всичко дето е изпаднало и изметено от редовете на старите партии), ами и със стари трици иска маймуни да лови. Смешно и жалко. За Петър Берон ме питаш... Ми и за Петър Берон да си поговорим. Човека е изключителен учен. И мястото му е там където е силен - в науката. Иначе и като човек не е лош, но е толкова наивен в реалния живот извън кабинета си, колкото само един учен може да бъде. Кой ли не го употреби?! Кой ли не се възползва от името му?! То не беше СДС, то не беше и вицепрезидент на клоуна Жорж Ганчев... Сега и Болен се възползва от него. Е такъв наивник ли искаш да те управлява?! Дето всеки може да го използва? Мерси... Волен Сидерев изобщо не е палячо , на следващите избори никак няма да ни е смешен . Ние сме тия които той прави на палячовци /за съжаление/ . Тоя народ скоро няма да си отвори очите ...жалко , много жалко. Кой ли не ни използва , Берон поне има някаква полза , а ние ...използват ни безплатно - ей това се нарича глупост . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Zingam, не се излагай. Силен си в историята на средновековието, ама май само до там си спрял. Вземи намери и седни да прочетеш на лицето Желю Митев Желев книгата "Фашизмът" и отново ще си говорим под какво тежко иго е била Испания и за колко време. За тая книга го броят дисидент Желю - защото уж в нея писал за Германия, Италия и Испания (съответно за Дучето, НСДАП и генералисимус Франко) пък тия неща дето ги писал някакси много точно описвали положението при тежкото комунистическо иго. Има какво да научиш за новата история на ХХ век. А за Гърция - не знам, ама май не си чувал, че дълги години след Втората Световна на власт там е била военна хунта. Тоест - изобщо не им е било весело под диктатурата на пагоните... Но както казах - ти си стигнал до историята на средните векове само... Простено ти е. ov3rm4n, всичко е вярно, само че е дрън-дрът та пляс! Извинявай, обаче изпускаш единственият съществен фактор, нито в Испания, доколкото ми е известно, нито в Гърция, нито в Турция, не е имало ПЛАНОВА ИКОНОМИКА, забрана на частния бизнес и пълна национализация. Това е единствената съществена разлика между нас и тях, но тази разлика - прави ГОЛЯМАТА разлика! Това е начин на мислене! Ще започнем да ги настигаме едва, когато първите поколения родени след края на социализма започнат да управляват, а до тогава има едно 30-40 години, но дотогава българския етнос в България ще е малцинство, но това е друга тема, така че пак не се знае, какво ще бъде положението. Желю, няма да го коментирам, за мен той е политическо леке и нагаждач. Нищо чудно и в "затвора" да са го пообработили и приобщили към "нашите". Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 ov3rm4n, всичко е вярно, само че е дрън-дрът та пляс! Извинявай, обаче изпускаш единственият съществен фактор, нито в Испания, доколкото ми е известно, нито в Гърция, нито в Турция, не е имало ПЛАНОВА ИКОНОМИКА, забрана на частния бизнес и пълна национализация. Това е единствената съществена разлика между нас и тях, но тази разлика - прави ГОЛЯМАТА разлика! Това е начин на мислене! Ще започнем да ги настигаме едва, когато първите поколения родени след края на социализма започнат да управляват, а до тогава има едно 30-40 години, но дотогава българския етнос в България ще е малцинство, но това е друга тема, така че пак не се знае, какво ще бъде положението. Желю, няма да го коментирам, за мен той е политическо леке и нагаждач. Нищо чудно и в "затвора" да са го пообработили и приобщили към "нашите". Докато не умре и последния роб Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Желю, няма да го коментирам, за мен той е политическо леке и нагаждач. Нищо чудно и в "затвора" да са го пообработили и приобщили към "нашите". Голяма грешка е, да отричаш някого по принцип и по презумция, без да си се запознал с написаното от него. Желю може и да е политическо леке и нагаждач, а може и така да искат да мислиш за него много хора, но все пак ти трябва да решиш сам, след като се запознаеш с това което е казал, дали е прав или не. Така че - хайде прочети го все пак. Няма да ти навреди. Напротив - може пък да ти даде възможност да се убедиш още повече колко голямо леке е Желю. Но този път след като си преценил сам нещата които е казал. За плановата икономика отново не си прав - има мноого форми на планова икономика. Една такава форма се прилага и в момента от капиталистите империалисти в САЩ и ЕС... Нали знаеш какво казват, защо се провали стоежа на комунизма? Защото от философията на Маркс капиталистите взели "Капиталът" и го изучили с цел да подобрят системата си (което и се случи), а комунистите взели само "Комунистическия манифест" и я докарали до никъде само с лозунгите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Голяма грешка е, да отричаш някого по принцип и по презумция, без да си се запознал с написаното от него. Желю може и да е политическо леке и нагаждач, а може и така да искат да мислиш за него много хора, но все пак ти трябва да решиш сам, след като се запознаеш с това което е казал, дали е прав или не. Така че - хайде прочети го все пак. Няма да ти навреди. Напротив - може пък да ти даде възможност да се убедиш още повече колко голямо леке е Желю. Но този път след като си преценил сам нещата които е казал. Прав си, но книгата му - не я коментирам. Съдя обаче за човека интервютата му, които съм чел и от наблюденията ми върху поведението му, откакто "демокрацията" настана. Едно време като бивш фен го смятах за свестен човек, но вече не изпитвам никакво уважение към него, а напротив презрение. Това обаче не значи, че не бих оценил книгата му по достойнство, ако има за какво. За плановата икономика отново не си прав - има мноого форми на планова икономика. Една такава форма се прилага и в момента от капиталистите империалисти в САЩ и ЕС... Нали знаеш какво казват, защо се провали стоежа на комунизма? Защото от философията на Маркс капиталистите взели "Капиталът" и го изучили с цел да подобрят системата си (което и се случи), а комунистите взели само "Комунистическия манифест" и я докарали до никъде само с лозунгите... Имам един приятел, на който, каквото и да му кажа - винаги има 105 отговора, но не и да си признае, че не е прав. И ти май си от същия сорт. Или просто не разбираш, за какво става въпрос или просто опонираш на принципа: "Котката никога не пада на гърба си". Тъй че дискусията е безмислена по-нататък е безмислена, след даденият от тебе довод. Докато не умре и последния роб Аха... бивша курва, бивш пушач и бивш роб - няма. Това е константно състояние на духа! Веднъж такъв, завинаги такъв! Колко дяволски права си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Runner, освен теб не виждам кой друг я повтаря само тази фраза. Аз също не обичам да се повтарям, но в твоя случай ще е много полезно да се опиташ да поразмишляваш върху факта, че въпросния фюрер е внесъл в деловодството на Народното събрание проектозакон за национализация на всички приватизирани предприятия след 1992 г. Ами ако беше прочел целия топик щеше да видиш, колко човека изтъкват точно тази фраза в крититиките си. Аз също съм против това, но има време човека да се осъзнае. А и всичко е само за да спечели привържаници, все пак в парламента, както каза Караман, е съвсем различен. И не е за ВСКИЧКИ предприятия, а само за тези, които са взети по мафиотски начин и с големи рушвети - като Балкан например. Браво бе - думите на Вожда били смехории?! Жива да не бях - май ще излезе, че сме на едно мнение - и ти като мен смяташ Болен Сидеров за палячо, дето приказва смехории, така ли?! Пък и кои всички го повтарят това? Аз не съм го споменал дори тоя цигански сапун. Но пък от друга страна всички дето се изживявате като привърженици на Болен все това ви е на езика. Прочети постовете в тая тема за справка. И това - "като му дойде времето ще ни покажат" много, ама много, ме зарадва. Сега видиш ли били в период на агитация и така... После ще мислим. Тоест - дай сега да поизлъжем хората, та да привлечем повечко гласове, та да лапнем кокала, пък после ще му мислим! Е защо тогава Болен се обижда като му казват в очите, че това неговото е див популизъм и гола демагогия?! Щото такова поведение точно така се нарича. И по нищо не се различава от поведението на всички останали дето били мафия... Какво излезе?! Болен не само, че със стари курви нов бардак се опитва да отваря (под стари курви разбирам цялата сбирщина около него - събра всичко дето е изпаднало и изметено от редовете на старите партии), ами и със стари трици иска маймуни да лови. Смешно и жалко. За Петър Берон ме питаш... Ми и за Петър Берон да си поговорим. Човека е изключителен учен. И мястото му е там където е силен - в науката. Иначе и като човек не е лош, но е толкова наивен в реалния живот извън кабинета си, колкото само един учен може да бъде. Кой ли не го употреби?! Кой ли не се възползва от името му?! То не беше СДС, то не беше и вицепрезидент на клоуна Жорж Ганчев... Сега и Болен се възползва от него. Е такъв наивник ли искаш да те управлява?! Дето всеки може да го използва? Мерси... Раздвоение на личността ли виждам при теб или някой ти ползва акаунта? Шегувам се. Пак го казвам, не знам за кой път вече... Не одобрявам някои от нещата, които говори, но целта оправдава средствата. Постовете за сапуна явно ти трябва да ги прочетеш, защото първо се появиха в устите на противниците на Атака. Аз просто се опитах да го защитя по някакъв начин. И все пак никой не каза, кога Волен е казал подобно нещо... Нямам нищо против, дори и да е наивен Петър Берон. Когато се използва за добро, какво лошо виждаш в това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Разби ги Сидеров. От мен да помните - в България живеят два типа хора: едните са истински българи, другите не гласуват за Атака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Мен ако питате трябва да събират тълпите и да са спре достъпа към парламента като 97 година и всички да се ликвидират вътре вече няма за кога влезнем ли в ЕС майка да ни жална Някои ши кажат ше има насилие,жертви.....еми драги без тези фактори не виждам светлина в тунела Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 влезнем ли в ЕС майка да ни жална Някои ши кажат ше има насилие,жертви.....еми драги без тези фактори не виждам светлина в тунела Дам, цивилизацията ше ни ебе мамето Особено на по-мързеливите ни сънародници (обикновено тези, които се страхуват от влизането в ЕС). И с поведение като от 19в аз лично не виждам светлина в тунела Ако толкова настояваш за жертви - отивай в Ирак. Трепи там, може и теб да те утрепат. Пак същата (съмнителна) полза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Не вили заприлича знака на атака по точно на нейните знаме на свастика? Аз мисля,че трябва вместо само да плюем политиците и да викаме ДОЛУ ДОГАН да се замислим ние освен да плюем какво правим.Трябва всички българи, цигани и турци да се обединим и да помогнем за развитието на нашета татковина и за влизането не в европейският саюз! Всички политици трябва да се обеденят ДА СПРАТ ДА СЕ ПЛЮЯТ И ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ ЗАмислят за нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 mnogo mi e interesno kak shte se obedinish s dogan!ta toi e prase! iska vsichko da si sloji v djoba! ТАМ Е РАБОТАТА ТРЯБВА ДА СЕ СПЛОТИМ И ДА НАПРАВАТ ЕДНО БЛЕСТЯЩО БАДЕЩЕ ЗА НАС ЗА ДЕЦАТ НИ!ТРЯБВА ДА СТАНЕМ ЕДНА МОДЕРНА И ЦИВИЛИЗОВАНА ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА!ТРЯБВА ДА СМЕ ДРУЖНИ ЗАЩОТОТО СБОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА!Питам ва етнически бунт или модерна демокрация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 ... И не е за ВСКИЧКИ предприятия, а само за тези, които са взети по мафиотски начин и с големи рушвети - като Балкан например.... Логично идва веднага въпроса - кой ще определя предприятията, приватизирани по мафиотски начин? Може би отново вездесъщия фюрер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Е, предполагам, че няма нужда да ти отговарям точно на този въпрос... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 ми бедни са - от скоро са в съюза. Ти нали не мислиш, че като влезем в ЕС и на другия ден още ще си врътнеш крана на чешмата и ще потече мед и масло от там?! Важното е, че вървят нагоре от както са вътре. Не на долу. Като нас, дето не сме вътре. А и като гледам Полша, Унгария и прочие - не забелязвам да са фалирали от влизането с в ЕС... напортив... В Испания било мизерия.... като тук ли? А? Или май е мизерийка, а нашето е Мизерия... Абе човече... износа на вино... ти ме размаза бе! Колко е тоя износ на вино?! Мали цялата ни икономика се крепи на него, мани, мани... Износ в ЕС никой не забранява на никого. Запознайте се с фактите, не слушайте какво ви поднасят като факти заинтересувани. В ЕС се регулират нещата - няма да ти забранят да изнасяш вино, но ще ти сложат квота. С цел твоя износ на вино да не остави другите производители без препитание. По същия начин - на тези други им е сложена квота на други стоки - за да се гарантира, че за нашите производители ще има пазар. Нещо което едно време правеше СИВ в соц. лагера - сега го прави и ЕС именно за да гарантира на всички равни условия на пазара. Да ме изиняваш малко обаче това не са равни условия на пазара, освен това износа ни на вино колкото и да е намалял, напоследък все пак не е малко. Естествено, че не се крепи на него цялата ни икономика, ама пък що да ни ограничават в това колко вино да изнасяме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Допълнение: Гледам, че някои са ревнали за Европейския съюз. Европейският съзюз, деца, не е благотворителна организация. Ако ти дадат лев, ще искат да им върнеш три. Що бе? На мен ми харесва да ми дадът един лев, да ми кажат: "С тоя лев ще си купиш немска мотика, ще копаеш... ние ще ти купим доматите за 5 лева. После на нас ще ни върнрш трите лева дето ти ги дадохме, плати си данъците с един лев и последния лев си е печалба за теб" Жална им майка на холандците, ако питаш мен, щото всичките оранжерии тук ще ги изместят АЕЦ "Козлудуй" е напълно сигурна. Цялото оборудване е Сименс, реакторите са от първото съветско производство и са презапасени като дебелина. Технически няма причина за спирането им предсрочно. Разби ги Сидеров. От мен да помните - в България живеят два типа хора: едните са истински българи, другите не гласуват за Атака. MOD EDIT Myth, ти вино пил ли си бе човек? Какво вино те гони теб? Ние лозя нямаме за вино - само за оцет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Истината е да станим на бунт нема ко да си говорим сладки приказки !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Що бе? На мен ми харесва да ми дадът един лев, да ми кажат: "С тоя лев ще си купиш немска мотика, ще копаеш... ние ще ти купим доматите за 5 лева. После на нас ще ни върнрш трите лева дето ти ги дадохме, плати си данъците с един лев и последния лев си е печалба за теб"Жална им майка на холандците, ако питаш мен, щото всичките оранжерии тук ще ги изместят Странно чувство за хумор имаш! Или и ти си от тия дето вярват в съществуването на Дядо Коледа... В Европата плащат на земеделците, за да не произвеждат, та само до нашите домати са опрали. Освен това не знам, дали си ял европейски домати, но аз съм ги ял четири години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Нямам време да прочета цялата тема, но ми се струва странно толкова много интелегентни хора да се вързват на простотиите на Сидеров? Ето няколко причини поради, което това ми се стрява странно: 1. Атака и Сидеров открито заявяваха в програмите си за парламентарните избори, че са против НАТО. 2. Крайният национализъм и голямата обидинена Европа не се вързват логически. Именно поради това логично е да се заключи, че Атака не желае България да влезе в ЕС. Друг е въпроса защо тогава имат наблюдател в Европарламента (мисля, че тук причините са чисто финансови ). 3. Сидеров иска национализация. Сега твърди, че е само на приватизираните предприятия, но ако (не дай Боже) вземе властта каква е гаранцията, че няма да започне да национализира и частна собственост. 4. Разбира се етническата нетърпимост. Това, че вече не крещи "циганите на сапун", не значи, че не го мисли. На всеки е ясно, че той това повече няма да го изговори, защото в момента, в който го направи "Атака" става противоконституционна партия. 5. Оказа се, че сред депутатите на Атака освен разни отрупки има и педераст педофил. Как човек, който не може да събере свястни личности за депутати ще намери качествени професионалисти, които да управляват държавата 6. Всички знаете крилата фраза на Чърчил за демокрацията, Сидеров не е измислил нов тип на управление. Това неговото се нарича тоталиризъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Zingam, майтап е ама и истина има Също така може да се каже, че и мен яденето на безвкусни домати ме е направило по-мъдър. Няма от какво да ни е страх обаче. Предсрочни избори ще има, Болен премиер ще стане и доматите ни пак ще бъдат така вкусни Особено като национализират държавните предприятия, пък може и на частното да посегнат! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.