Godfather Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Абе пиле шарено, къде го чу това изказване бе? Ясно, колко си "гледал" митинга днес... Останалото няма да го кометирам, защото явно обичаш да си правиш вятър на устата. Runner, а ти чули изказването на Болния Мозък? "Национализация на всички приватизирани предприятия след 1992 год.". Това беше акцента във всички новини, като фюрерчето особено силно жестикулираше при обявяването на "новината". Лично за мен горната простотия е много по-страшна от подхвърлянията по адрес на циганите. Ако това чучело наистина може да спечели сериозен вот на следващи избори - жална и майка на нещастната ни държава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Що бре хора какво лошо има в Хитлер? е малко бил луд ми нека. Аз ще ви попитам за кого да гласувам??? за Костов (няма да коментирам), за царя ли с неговите 800 дена??? за Станишев който не е спрял да дига цени и забележете ние сме единствена държава в СВЕТА на която МИНИСТАРА НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ Е С 4 ВИСЯЩИ ДЕЛА!!! Може би за Доган да гласувам???? Какъв избор има изберателя, Годфадър прав си той ще спечели много гласове,точно поради горните пречини, аз няма да гласувам за него, ще направа както и на повечето избори, празна бюлетина. По този начин нито някой ще ми вземе гласа нито ще си го дам на някои келеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Пак ще кажа да ги превъртаме докато попаднем на свестен!Наивно,но други идеи има ли,освен да бягаме в чужбина?И винаги съм се чудил кой граби повече-новите които идват на власт или старите,които са били във властта и вече са с дебели гуши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Не съм запознат с предизборната кампания, даже до самите избори не знаех, че съществува такава партия. Важното е сега, какво става, а аз не съм чул чак такива крайности. Тая история малко напомня на Кулеков и Бойчев, когато се кандидатираха за президент и вицепрезидент, ей така на майтап. Тогава за малко щяха да ги изберат, та бяха много наплашени. Предполагам, че се е случило нещо подобно и с Атака. Едва ли Волен е бил толкова сигурен, че ще влезе в парламента. Но след като вече е вътре мисля, че няма да си позволи да се издъни по такъв начин, като с това "циганите на сапун". Работата вече е много отговорна и мисля, че ако има желание (а аз вярвам, че има) да подобри нещо в тая държава, то тогава ще намери и начини. Аз също съм на мнение, че се изказва малко крайно и че ако се успокои малко ще има по-голям успех, но такива хора ни трябват - хора със желание. Не беше работата на майтам, ами нашите псевдосоциолози докрая криха големия заряд на "Атака". За Бога, та този провал, наречен СДС взе едва-едва 4%, за да влезе, и все пак за тях се говореше навсякъде. После като на майтап, споменаха, че "Атака" можела да влезе... "Можела"... А знаете ли ако и бяха дали полагащата и се гласност колко % щеше да има? Това с малцинствата е доста деликатен проблем. Наистина ли мислиш, че точно човек като Волен, който е на светлинни години от дипломатическото поведение може да постигне нещо. Ами да, може наистина. Дори без да си дава зор. Просто може да насъска малцинствата. Съгласна съм, че не бива да се мълчи, но не и по този начин. Тук си играем на политика с парцалени кукли. Обаче си мисля, че ако ходиш по тънък лед ще е груба проява на малоумщина да вземеш и една 150кг. щанга със себе си, ей така, за да си я носиш... Много обичаш да използваш високопарни фрази, без всъщност да казваш нищо. По какъв лед ходи? Каква е метафората с щангата? Може би съм тъп, ама ако не те затруднява говори като за тъпи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 А иначе ти, пиле едноцветно, като гледам си един от възможно най-добрите примери за това, което обясних. Щом и за царя си гласувал, когато се появи в България и едва говореше на български. А бе пич, да те питам- ти видя ли му жестовете на Волен като излезе на трибуната? Също и по време на истеричното му изказване.. Ти май въобще не можеш да проумееш, че симпатизираш на човек, който подражава на Хитлер, а? Всеки си има мнение. Аз не се страхувам да кажа, за кого съм гласувал, след като мога да се обоснова по някакъв начин, дори и да не е най-правилния. Но когато дойде царя, всички имаха надежда, че той ще има желание да направи нещо добро с тая държава. Видяхме му желанията - да си върне имотите... Толкова по-лошо за него. А ти за кого гласува тогава? За жестовете, да, още в предните постове казах, че не ми харесва това и че е малко краен. И също, че ако е малко по-спокоен ще има повече успех според мен. А Хитлер, освен че е искал да завладее света, какво друго лошо е направил? Runner, а ти чули изказването на Болния Мозък? "Национализация на всички приватизирани предприятия след 1992 год.". Това беше акцента във всички новини, като фюрерчето особено силно жестикулираше при обявяването на "новината". Лично за мен горната простотия е много по-страшна от подхвърлянията по адрес на циганите. Ако това чучело наистина може да спечели сериозен вот на следващи избори - жална и майка на нещастната ни държава. Много насериозно приемате всичко, което каже. Според мен, той има достатъчно акъл, както и достатъчно хора, с които да се посъветва, за да вземе правилното решение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Но когато дойде царя, всички имаха надежда, че той ще има желание да направи нещо добро с тая държава. Видяхме му желанията - да си върне имотите... Толкова по-лошо за него. 4e kvo mu e lo6oto, hem si vra6ta imotite , hem e vav vlasta. Hi4 ne mu e lo6o ako pita6 mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Много насериозно приемате всичко, което каже. Според мен, той има достатъчно акъл, както и достатъчно хора, с които да се посъветва, за да вземе правилното решение. Какво значи много на сериозно приемате всичко което каже?! А той какво - иска да не го приемат насериозно ли?! Излязъл е и ги говори тия неща ей така ташак да става?! Шегуфка се, а? Щом е излязъл да ги говори тия тъпоумщини, значи и ги мисли на сериозно и иска да го вземат насеирозно. А само недей отваря приказка за хората около него с които щял да се съветва! С кой - с Кузов ли ще се съветва?! Със сикаджийската мутра Чернев?! С психопата Шопов?! С жена си?! С оня пикльо дето на 20 години го изпратиха евродепутат да представлява България пред Европа ли?! Та тоя пикльо има още мляко по устата - държава ще управлява! Освен ако не е мляко де - може да е протеже на Кузов някое... Ма като се сетих за тоя малкия пикльо - абе Атака нали са против ЕС - защо тогава техен човек замина представител в ЕС!? Защото е сладко да се поживее из Европата на държавни разноски, нали? Що не отказаха демонстративно да изпратят свои депутат в ЕС, нали са против? Или са против само когато от тях искат нещо, но ако е да им дават - моооля, нямат нищо против ЕС... А недей... Че с тая сбирщина около него - не знам как иска да го вземат за нормален, само ненормален може такива хора да събере, че и да им даде власт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Мен пък ми писна да се занимавам с политика! На теб може да ти е писнало да се занимаваш с политика, но на политиката никога няма да й писне да се занимава с теб. Защото утре, тоя ненормално болия като го турнат начело на държавата - месец след това с теб ще се срещаме по кафетата някъде в чужбина. Досега съм намирал смисъл да остана в родината си, намирал съм и начини да се реализирам и да се боря за някакво бъдеще за мен и за близките и за не толкова близките ми, но ако такива психопати започнат да определят политиката на държавата - е тогава със сигурност ще бъда принуден да имигрирам, по-точно не да имигрирам, а да емигрирам. Както и ти и маса интелигентни и кадърни млади хора, които искат все пак да се развиват и да прогресират, не да се връщат в миналото и да участват в реставрация на одавна отречени политически и икономически идеи от миналия век. Защото ако до сега сме тъпкали 15 години на едно място - Болен във властта ще означава връщане не 15, а 60 години назад - национализации, затваряне на икономиката и изолиране на държавата от външния свят, една втора Албания от 70-80 години на 20 век. Ще се окопаем в калта и ще се борим с "враговете", които обграждат Родината отвсякъде и искат да ни вземат шкембе-чорбичката. Ще ходим да донасяме където-трябва, че комшията е педераст и ще си направим концлагери за обратни, евреи, турци и цигани, а лекарите ще издават свидетелства за чист арийски произход и девствено анално отвърстие, с които да ходиш да си търсиш работа и да си купуваш хляб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Благодаря, но аз искам да си пия виенското кафе тук - на главната в Пловдив например, ако ме разбираш. Искам България да стане като Австрия или която и да е европейска държава. И все си мисля, че все още има шанс и начини да го постигнем това. Поне до като болните не са влезли във властта... и не сме се превърнали в Албания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Благодаря, но аз искам да си пия виенското кафе тук - на главната в Пловдив например, ако ме разбираш. Искам България да стане като Австрия или която и да е европейска държава. И все си мисля, че все още има шанс и начини да го постигнем това. Поне до като болните не са влезли във властта... и не сме се превърнали в Албания. Малко извън темата . Албания в момента е коренно различна от това за което я смятат хората тук. Доста добре се развиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Възможно е - но в случая става дума за Албания на Енвер Ходжа... Такава Албания е идеала за бъдещето на България на някои хора... с бункери на всяка могилка, готови да посрещнат враговете, дето напират отвсякъде... Един телевизонен канал - разбира се, СКАТ, кой друг... един вожд и една партия, щото всички останали са мафия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 4e kvo mu e lo6oto, hem si vra6ta imotite , hem e vav vlasta. Hi4 ne mu e lo6o ako pita6 mene Малко не е свързано с цитата, който пускам, но забелязвам, че си доста надъхано "патриотче". А на какъв език пишеш? Можеш ли да изпееш химна? Знаеш ли коя година е съединението на България? С какво точно си патриот, освен че мразиш малцинствата? Спрямо Атака - симпатизирам на малка част от идеите им, но останалата част от тях ме плаши. Не искам да се трепя с други хора в моята държава. С няколко века е закъсняла тая идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Много ме е яд на българските "журналисти"... Толкова са тъпи и набедени, че не могат да стоплят каква услуга му правят на Болен Сидеров, като го крият и се правят, че не съществува. Така само му създават ореол на мъченик някакъв и оставят място за легенди да се носят около него, вместо хората да го видят с очите си колко пари струва. Точно обратното трябва да е - трябва на всяка крачка да се сблъсква с камери, фотоапарати, микрофони и прожектори. Да не може да се скрие никъде от никого. Както се казваше в един култов филм - ако ще и в Китай да избяга, като вдигне капака на купичката си с ориз и от нея да изскочи микрофон и камера. За да го видят хууубаво всички и да се убедят с очите си колко той не е с главата си и да се престане с това митологизиране, че виждаш ли, той е борец за правда и затова го задушават и не му дават да говори. Да видим какво толкова ще има да каже - нищо май. Но то това нашето не са журналисти. А помияри. Помияри - забележете, а не пумияри, както си мислят, че се пише някои "патриоти" тука, дето знаят български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Абе овър незнам си какъв там...Искал си начи да пиеш кафето тука,а не във Виена ми хубаво,жиФ и здраФ,ама как да стане това като някви турски мафиоти като ДоганоФ ни оправляват?Такива като госпожа "да"(оная пача Куцкова) се съгласи туко-тъй да даде съгласието си за затварянето на 3 и 4 блок на АЕЦ.Сега и американски бази искат да слагат-да те питам тогава как ще си пиеш изобщо кафето.Искат изцяло Граф Игнатиево,сухопътна база в някое село беше(не си спомням) кое беше и морска база край Бургас. ..Какво фашистско и хитлерско има тука,а?ще ти кажа "браво",ако ми посочиш,понеже си доста активен и се праиш на начетен.Вчера Волен да е казал-аз ще избия циганите?НЕ не го е казал,вчера 1 дума не каза за тях,така че стига сте се захващали затова.Ти да си по-умен бе от най-младия депутат на АТАКА,що не идеш ти като толкова знаеш?И все пак не ми каза къф си:комунист ли,жълт ли си,от ДПС ли си(записах го така,за да не те обидя) или не може би Демократ за силна България,хаха...Ще трябва да се обкръжи тоя мухлясъл министерски съвет и докато тия мекерета не си подадът оставката да не ги пуснем. Първанов-най-големия анти-българин,закакво толкова рипаше ДПС да са във властта?Защото той е зависим от циганските гласове,а се страхува от собствения си народ. Как може да ги наричате български медии,те не са българи-те са продажници.Та телевизиите не са български даже. БТВ:на някав мазен американец НоваТВ-на някав грък БНТ-тя за мен не е национална,щом предава помии от рода на новини на турски.Собственика е неясен,но не и български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Хахаха, намерил нашия, за какво да се заяжда, добре, признавам си - неграмотен съм, но от днес вече ще стана грамотен, защото ще пиша пОмия с О, а не с У... Както и да е. Преди няколко поста те питах, ти за кого гласува и изобщо гласувал ли си? Защото ако не си, с какво право ще ми казавш прав ли съм или не, като съм гласувал за Атака?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 И какво - ти ще ми кажеш, какви права имам и какви нямам? Много от рано взехте да подражавате на Вожда. С правото на български гражданин ще си изказвам мнението за каквото си поискам. Ясно? Или преди да се изкажа трябва да изприпкам при фюрера да искам разрешение?! Да имаш друго да кажеш, ама по темата?! Нещо не ти изнесоха последните изказвания и взе да питаш с какво право се изказвам... Типично. Като няма как да отговорим - ще вземем на другите правото да се изказват. А ти бе, Дивака, за какъв най-млад депутат се пениш бе? Тоя най-млад депутат да е дал нещо за Родината си до момента?! Не е. Взимал е - и от Родината си и от родителите си. Какво е постигнал, какво има зад себе си?! Нищо. На тия години какво да има? Взимал е само на готово и продължава да взима - днес е депутат - пак на моя и на твоя гръб си вее пишлето из Европа, срещу която иначе е много против! Ама толкова против е, че чак е готов депутат там да иде. Айде моля ти се... Знаеш ли какво казват хората от село? Ако ще избираш кмет на селото, човек дето да го оправя - първо иди му виж двора и къщата - ако тях е успял да подреди и оправи, значи може да му повериш и селото. Къде му е двора и къщата на тоя пикльо?! Има ли собствена изобщо или още живее при мама и тате? Трябва едно да ви стане ясно - само с отричане нищо не се гради и постига. Хубаво - отричат това, отричат онова, против трето, ама много против пето... А какво смятат да направят?! С лозунги само не се управлява и не се оправя положение. Ние у нас лозунги не ядем - за вас не знам, може и на лозунги само да карате... От тях до сега чуваме само "Долу тоя, Долу оня! У-у-у Мафия! У-у-у крадциии" - и какво?! Ми това и без тях си го знаем. Да не чакам аз Болен да ми каже, че политиците крадат?! Къде е програмата на Атака? Къде им е икономическата платформа?! Има ли изобщо някой от тях идея какво да прави ако утре, не дай Боже, вземе че наистина стане министър? Или и тогава като сега само ще викаме УУУУ и ДОЛУУУУ и така ще се надяваме да се оправи нещо? Хайде покажете ми ги тези неща - покажете ми какво конкретно смятат да направят, какви закони смятат да предложат - и да продължим да говорим... Че аз не се сещам нещо да са приготвили - само лозунги, голи думи и омраза. А предсрочни избори ще ми правят. И ако спечелят какво? Стела Банкова ли ще ме управлява?!? Виж я само! Мале мила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 или не може би Демократ за силна България,хаха... охо,и това от човек,гласувал за атака? кхахаха,на къде върви света атака към батака,братлета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Абе ти малко сметка без кръчмар почна да правиш. Аз ти казвам, че за всичко има време, ще има и програма, не се безпокой. В моемнта е още на вълна агитация. Всичко по реда си. Няма да оставят нещата без покритие. И говориш за тоя и за ония, а не казваш нищо за хора като Петър Берон, примерно. Ама главната причина за тия изцепки сред депотатите от Атака, спорем мен се дължи точно на това, че те влезнаха на късмет там и в бързината не са имали достатъчно време за проверки и т.н. Но Волен доказа, че няма да ги толелира такива още с изказването си по повод 3мата отцепили се в началото още. Че единия чак го биха. Всяко стадо си има черните овце. Важното е да се взимат мерки. А ти си точно от тези хора, които казват: "Не трява така, не трябва онака". Много се пениш, ама нищо не правиш. Дори не си си мръднал гъза да отидеш да гласуваш за някой. Сега ще кажеш, че не е имало за кой. Ами лежете на тая кълка. Все едно някой го интересува, че половината българи не са гласували. Единственото, което се направи, е че се отбеляза като статистически факт по медиите и тва е. Точно заради това ДПС влезна с такъв голям процент в парламента. А вие продължавайте да протестирате по този начин. Трябва да се избира по-малкото зло от цялата пОмия. За теб това може да някой друг, но за мен е Атака. Никой не е казал, че с отричане се гради нещо, не си мисли, че и Атака не го знаят. Но ти отричаш - точно и за това не си гласувал. Когато му дойде времето ще ти се покаже, каквото искаш да знаеш. Там е работата, че не съм на твоето ниво и е безсмислено да спорим. Все ще намираш по нещо с което да ме обориш. А и аз не съм чак толкова навътре в цялата тая работа, но имам вярва...за разлика от теб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Когато му дойде времето ще ти се покаже, каквото искаш да знаеш. Това ми напомня за едни други обещания... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Мда и аз докато го пишех се сетих за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Mного ми е интересно да разбера от поддръцжниците на БАтака, какво по-точно смятат че Волен ще направи и какви по-точно последици може да доведе след неговите действия? Какво по-точно? Ще изтрепе всички цигани и евреи ли? Ще пусне отново реакторите на Козлодуй ли? За европата разбрахме, че ще я гледаме само на карта. Нещо друго? Пари ли ще ви раздава? Защото тия реплики от рода "Той ще ни оправи" не ме радват особено. Вече беше така с царя, когато дойде. Всеки викаше "той ще ни оправи" и като питах как по-точно и се отговаряше "А бе, ти ще видиш. Той си знае как" Знам че репликите съдържат някакви сексуални намеци, ама всъщност няма такива. Всички, които толкова викате за този болен човек се държите като хората за Симеон преди години. Само че Симеон тогава си мълчеше и всеки си измисляше как точно ще ги оправи, а сега не се усещате как Волен ви лъже и манипулира всичките. Само човек който не разбира и не се опитва да разсъждава, може да повярва на всичките му лъжи. И сега за митинга. Гледах 5 минутки от митинга му. Когато говореше зета му ли к'ъв се падаше и малко след като излезе той. Послушах малко от глупостите, които наприказваха и двамата и ми писна. Нали съм си студент, обърнах внимание за приказките му за чужденците в българското образование. Ако знаете всъщност как стоят нещата там, следващия път няма да викате "Ууу". А бе еднакво плачевна работа и еднакво смешна е тоя театър с Атака. От утре ще организирам партия и лозунга ми ще е "Всички Атака-висти на сапун" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Малко не е свързано с цитата, който пускам, но забелязвам, че си доста надъхано "патриотче". А на какъв език пишеш? Можеш ли да изпееш химна? Знаеш ли коя година е съединението на България? С какво точно си патриот, освен че мразиш малцинствата? Спрямо Атака - симпатизирам на малка част от идеите им, но останалата част от тях ме плаши. Не искам да се трепя с други хора в моята държава. С няколко века е закъсняла тая идея. Ave momko, cukai si vuv forum4eta, pi6i si v podpisa 'ne 4eta 6liokovica', gamevai si vav vas,budi haker i ne slagai 4ujdi dumi na horata Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Нямам желание да чета какво е писано. Срам ме от този 3-ти март. Това беше поругаване с Конституцията на Република България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Нямам желание да чета какво е писано.Срам ме от този 3-ти март. Това беше поругаване с Конституцията на Република България. То да беше само с Конституцията ... според мен с цялата държава, която е позволила на хора, като Сидеров да влезнат в Парламента.Тая любов към България скоро време може и да я унищожи, както са е почнало, ама айде ние като патриоти да го пуснем да си развее крилата, па да видим кво ша стане.Еми кво стана ... 3 март беше използван за кво ли не, но не и за изразяване на любовта към страната по някъв нормален, цивилизован начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Ave momko, cukai si vuv forum4eta, pi6i si v podpisa 'ne 4eta 6liokovica', gamevai si vav vas,budi haker i ne slagai 4ujdi dumi na horata Не получих отговор Или новите патриоти не им пука за химнове и национален език, а само за омраза към другите? По-рано им викаха скинари, нацисти и анархисти на тия, явно са се променили времената ... Нищо против шльоковицата, ама не приемам 'патриот' да не пише на родния си език Пък аз че не чета повечето от постчетата на маймуница си е мой проблем. И какви чужди думи слагам и на кои хора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.