Jump to content
BulForum.com

Атака

ShitHappen

Recommended Posts

Видяхте ли го онзи перкото дето се е качил на онова дърво и са идвали пожарникари да го свалят ... :)

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply
Айде бе, Divaka - точно така, ама точно така говорехте преди четири години за Симеон - тия тука са мафия, тия не са българи, само Симеон ще ни оправи! Е оправи ни... Сега пак същото - всички са мафия, само Болен не е! Той ще ни оправи! Е и той ще ни оправи - като другите. Много ви е къса паметта.

Аз само бих добавил - Divaka, че коя партия не е говорила истината/демек не е изтъквала грешките на предишните/, когато е искала да се гласува за нея? Това си е съвсем логично. Работата е после, след като и се даде власт какво става ;) Аз се излъгах 97, после се излъгах и за Симеон. Същите митинги, същите високопарни думи. И какво спечелиха хорицата от това? - Нищо. Аз лично не мога да кажа, че сега се чувствам по-добре или че стандарта на живот ми се е вдигнал. Просто вместо едни лумпени на власт се качиха други - промяната за обикновения човек беше никаква.Човек се учи от грешките си, а аз признавам, че направих вече две. Сега честно казано и аз незнам какво трябва да се случи за да ме накара някоя партия да гласувам за нея, но във всеки случай знам какво няма да ме накара - думите. Така че по тоя въпрос ov3rm4n е прав. Няма такава партия, която да ни даде предварително гаранция, че като управлява ще направи еди какво си за да подобри положението в страната и съответно ние да гласуваме за нея. Това е невъзможно. За мен самия факт, че думите, които бяха казани днес не бяха нищо освен преразказ отпреди говори достатъчно. И пак да спомена музиката - аз по Тв-то видях предимно/да не кажа само/ пенсионери - честно незнам как са се почувствали тия хорица като са чули саундтрака на Star Wars при излизането на Лидера - можеше да е нещо от сорта на Beatles или Сигнал да кажем примерно. Днес всичко беше пълен цирк - би било забавно, ако не се отнасяше за България :cry

Еми истина е приятел!Раправяха го по много телевизии и наистина Атака мисля,че успя да превърне Националния ни праззник в ултра-нациска,насъскваща авто-реклама :angry1 А това също го спомена ov3rm4n - народът съвсем се е отчаял в избора на правилния човек,който безцеремонно(за 800 дни) да ни "оправи" с магоческа пръчка.Накрая наистина се свежда до,това че наистина трябва да са образовани хората да правят сравнения с минали исторически факти и грешки,а не да сменят поредния "смок" за пари с нов,чийто реч била по-подбуждаща...А това за турците и ромите (еми сега моля ви се :unsure: ) били виновни за,това че ние сме се вкарали в тая забутана история и не можем да се оправим си е чисто нациско изпълнение и пак гледаме да си намерим някой виновен та да има кой да ни "оправя" :angry:

Този митинг на "Атака" просто ме накара да настръхна. И това ми били националисти! Опорочиха празника... Думи като "поход към Парламента" и жестове, познати от миналия век и характерни за човек, станал нарицателно за геноцид и краен национализъм са немислими за мене в 21 век. Този клоун Волен явно си мисли, че може да спечели с една вече утвърдена демагогия и май наистина се изживява като някакво хибридно същество-нещо като три в едно-неочаквано "добра" комбинация-Фюрер, Дуче и Болен... Не мога да си обясня как хората му се вързват. Всеки може да казва какво не е в ред, но кой наистина може да направи нещо по въпроса. За мен Волен е някаква жалка пародия на политик. Та тай дори не може да се държи като представител на народа. Всъщност, какво ли може да се очаква от човек, който има капацитета на лишей...

Толкова ми е болно, че явно масата не е внимавала в часовете по история и е толкова податлива на манипулации... Аз просто нямам думи....

E dobre ve majna vse edno na mitingite na sds ne govorqt po sa6tia na4in za predsro4ni izbori ostavki i tn.. samo 6toto e ataka i vsi4ki po4va da gi trese 6ubeto. Volen e Bolen oba4e zasqga vaprosi koito na6ite mirizlivi politici ne povdigat ili za6toto gi e strah ili za6toto imat smetka.Trqbva da ste blagodarni 4e jiveete v Plovdiv a ne v kurjali primerno i nevijdate v kakva stepen darjavata ni se razqjda otvatre i ako ne se vzemat merki tuk mnogo skoro 6te stane kato KOSOVO! Drug e vaprosa 4e Volen e oligofren i se sumnqvam 4e moje da postigne ne6to.

E dobre ve majna vse edno na mitingite na sds ne govorqt po sa6tia na4in za predsro4ni izbori ostavki i tn.. samo 6toto e ataka i vsi4ki po4va da gi trese 6ubeto. Volen e Bolen oba4e zasqga vaprosi koito na6ite mirizlivi politici ne povdigat ili za6toto gi e strah ili za6toto imat smetka.Trqbva da ste blagodarni 4e jiveete v Plovdiv a ne v kurjali primerno i nevijdate v kakva stepen darjavata ni se razqjda otvatre i ako ne se vzemat merki tuk mnogo skoro 6te stane kato KOSOVO! Drug e vaprosa 4e Volen e oligofren i se sumnqvam 4e moje da postigne ne6to.

Ти май не осзнаваш, че точно благодарение на Волен имаме огромните шансове да стане като в Косово...

И стига с този страх. Смешно е просто. Държавата ни наистина се нуждае от промени, но е още по-смешно да се мисли, че хора като Волен могат да осъществят тези промени. Наистина ли мислиш, че примерно "Атака" ще намали депутатските места, ще въведе мажоритарни избори и ще намали облагите от властта?! А как ще управлява държавата? В тази партия са събирани едни... специалисти.... :tongue

Аз ти казвам, че не трябва да има еди какво си и еди какво си-и така ти изреждам наболели проблеми. Хайде, гласувай за мене! Искам оставката на кабинета! Всички са продажници, но не и аз! Гласувай за мене! Давам не 800, а 400 дни срок. Ще оправя държавата. Ще променя всички закони! Ето ти уравнение с много неизвестни-как, щом съм галош и дори журналист не става от мене;как-като нямам потенциал;как-наистина как изобщо да го направя;как-щом дори не желая; защо-нужно ли е изобщо да го правя щом така ми е изключително добре и т.н. и т. н.....

"Никога не се лъже повече по време на война, преди избори и след лов" Бисмарк

Ето ти уравнение с много неизвестни-как, щом съм галош и дори журналист не става от мене;как-като нямам потенциал;как-наистина как изобщо да го направя;как-щом дори не желая; защо-нужно ли е изобщо да го правя щом така ми е изключително добре и т.н. и т. н.....

"Никога не се лъже повече по време на война, преди избори и след лов" Бисмарк

За себе си ли говориш, или говориш за Волен, че не става много ясно?

Ама кой има сметка от това ние да изнасяме елекроенергия или да си произвеждаме достатъчно, когато можем да си внасяме и да си я плащаме ;)

Ама това, че Атака заявяват позиция по даден въпрос, с която са съгласни много хора, далеч не ги прави национални герои.И какво значение има, че някой не е роден в България?Това директно го прави "предател"?Чиста нация...;)

точно това и аз имах предвид. Нали ония от БСП Римен ли е къв аз(не следя политиката) Каза "гответе се българи от сега на татък става лошо". И онова хубаво сравнение че трима българи са по-бедни от един испанец, а те пък от своя стране са били зле в ЕС.

Аз предлагам всички да гласуваме за Сидеров на следващите избори. Че лошо ли ще ни е? Ще изтрепем всички цигани, евреи, турци, арменци, чужденци, сакати, инвалиди, обратни, травестити, старци; ще останем 2-3 милиона; ще се изолираме от света; ще си построим 7-8 АЕЦ-а; една ще отделим да захранва огромното предприятие-шкембеджийница. Ще си сърбаме шкембето(както каза overm4n) ще си имаме ток за без пари и всичко ще е супер. Ще прокараме закон всички да ходят с бръснати глави, кубинки и маскировъчни гащи. Но винаги ще бъдем чисти, защото от толкова изтрепани цигани ще има сапун за целия китайски народ, но ние нищо няма да изнасяме от него, за да стимулираме купувачите да избират "българското". Ще се лъжем, че цялата ни продукция е най-добрата(не ви ли напомня за малко по-отминало време?) След време нашия велик владетел(фюрер) ще реши да завладява света и с това ще се сложи край на Българската история и "малоумните и глупави" европейчета просто ще изтрият Б-я от атласите си и толкова!

Хора, не е това начина да се оправим. Вместо да чакаме да дойде някой малоумник да ни диктува какво да правим уж да сме по-добре, а той да си гледа интересите, да си дадем сметка какво можем да направим от себе си. Как може малолетни имитации на нацисти да врещят по главната "България над всичко" и в същото време да трошат всяко кошче, пейка, лампа или каквото и да било пред пътя им? И вие сте тръгнали да вярвате на човек, който насърчава всичко това?

Хехе, мисля че вече се оливате. Кой насърчава всичко това? Волен не един път е призовавал да не се стига до крайности. Никога не е говорил, че ще трепе турци, цигани и т.н. Единственото, което говореше, е че иска да свали ДПС. Слагате думите в устата на хората, вземете се стегнете малко...

Е как? Аз лично 2 пъти съм чувал имено той да казва "Циганите на сапун" в предизборната си агитация! От къде да си го измисля?

ave kvoto i da mi govorite na6ata durjava se upravlqva ot 3ma 4ujdenci navsi4koto otgore edinia e TUR4IN.

bounce8.gifwhip.gif

Skoro bqh v Targovi6te i tam sa ostanali suvsem malko bulgari, navlizat mo6no turski firmi i vzimat samo turci na rabota i se govori po4ti navsqkade turski.. da tova ne sa samo prikazki na Bolen tova si e samata istina. Ami kato minah prez dospat tova lqto, jenite hodqt zabuleni , jamiite se 4uvat nonstop , horata te gledat nakruv i kato otmine6 hodat da se molqt po 5pati.. vse edno si v avganistan majn.

Ти май не осзнаваш, че точно благодарение на Волен имаме огромните шансове да стане като в Косово...

A ti razbira6 li 4e ako ne se vzemat merki i ako nqkoi lud ne trubi za tezi ne6ta, da ima glasnost, da se zamislqt horata, bez da se osetim 6te po4nem da nosim fesove !?!?!?!?

Хехе, мисля че вече се оливате. Кой насърчава всичко това? Волен не един път е призовавал да не се стига до крайности. Никога не е говорил, че ще трепе турци, цигани и т.н. Единственото, което говореше, е че иска да свали ДПС. Слагате думите в устата на хората, вземете се стегнете малко...

dave kolko li sa razo4arovani mediite dnes sled kato nqma6e nikakvi incidenti..

вама пожарникари го издебнаха в гръб и го свалиха.

Oba4e tip4eto ne im se dade lesno :)

Не съм запознат с предизборната кампания, даже до самите избори не знаех, че съществува такава партия. Важното е сега, какво става, а аз не съм чул чак такива крайности. Тая история малко напомня на Кулеков и Бойчев, когато се кандидатираха за президент и вицепрезидент, ей така на майтап. Тогава за малко щяха да ги изберат, та бяха много наплашени. Предполагам, че се е случило нещо подобно и с Атака. Едва ли Волен е бил толкова сигурен, че ще влезе в парламента. Но след като вече е вътре мисля, че няма да си позволи да се издъни по такъв начин, като с това "циганите на сапун". Работата вече е много отговорна и мисля, че ако има желание (а аз вярвам, че има) да подобри нещо в тая държава, то тогава ще намери и начини. Аз също съм на мнение, че се изказва малко крайно и че ако се успокои малко ще има по-голям успех, но такива хора ни трябват - хора със желание.

Не си спомням кога Сидеров е казал "Циганите на сапун"... това се говореше по медиите(като бнт и бтв), но не си спомням да са го показали. факт е обаче, че той прекалява и не осъзнава(или поне не го показва), че и между цигани и турците има свястни хора, които също искат промени

A ti razbira6 li 4e ako ne se vzemat merki i ako nqkoi lud ne trubi za tezi ne6ta, da ima glasnost, da se zamislqt horata, bez da se osetim 6te po4nem da nosim fesove !?!?!?!?

Това с малцинствата е доста деликатен проблем. Наистина ли мислиш, че точно човек като Волен, който е на светлинни години от дипломатическото поведение може да постигне нещо. Ами да, може наистина. Дори без да си дава зор. Просто може да насъска малцинствата. Съгласна съм, че не бива да се мълчи, но не и по този начин. Тук си играем на политика с парцалени кукли. Обаче си мисля, че ако ходиш по тънък лед ще е груба проява на малоумщина да вземеш и една 150кг. щанга със себе си, ей така, за да си я носиш...

Работата е там, че нито ти, нито аз знаем, какво трябва да се направи с малцинствата. Също така, не знаеш и Волен до, до колко е способен да се справи с тях. В момента се бори за малко повече власт, с която да може да оперира и за да може да повлияе за по-нататашното развитие на нещата. Когато това стане, можеш да си сигурна, че ако не той самия, то със сигурност ще има хора около него, които да си разбират от работата.

Работата е там, че нито ти, нито аз знаем, какво трябва да се направи с малцинствата. Също така, не знаеш и Волен до, до колко е способен да се справи с тях. В момента се бори за малко повече власт, с която да може да оперира и за да може да повлияе за по-нататашното развитие на нещата. Когато това стане, можеш да си сигурна, че ако не той самия, то със сигурност ще има хора около него, които да си разбират от работата.

А, не. Тука сбърка. Това, че ти не знаеш къде се крие евентуалното решение на проблема с малциствата, нищо не значи :) Май си имаше отделна тема за това.

Че се бори за власт, бори се, но за мен Волен трудно може да стане наистина политик.

Ти гледа ли днес митинга? Гледал ли си интервюта с него?

Аз да си призная не го следя много-много, защото имам силно изразена нетърпимост към цялата тази формация "Атака" и "Скат". Поне мога да кажа, че съм видяла и прочела достатъчно, за да си формирам мнение. Вярно е, че се различава ужасно много от твоето. Всеки има право да мисли каквото си иска:)

Но за мен Волен ще си остане Болен, та ако ще да се обгради с най-големите мозъци...

Радвам се, че ти си от тези, които знаят как да решим тоя проблем. ;) :)

Иначе да, гледах го. :) Че даже и баща ми се изчатка, и взе че отиде там да го подкрепи на живо. :)

Всеки си има право на мнение, аз не карам никого да се съобразява с моето, просто се опитвам да го защитя по някакъв начин и да обесня как виждам аз ситуацията. Тук има много черногледци, които не знам изобщо дали са гласували "За" някоя партия. По-скоро всички са били "Против". Но трябва да имаме вярва. В момента няма на кого друг да повярвам. Видяхме ги всички, какви са пумияри, остана само една надежда (за мен) и това е Атака. Не помня до сега някой друг да е бил толкова нахъсан и се надявам да не е без причина. Но само времето ще покаже. Истината е, че ако има предсрочни парламентарни избори, Волен ще вземе огромен процент и тогава ще разберем, дали в действителност си е струвал всичкият тоз труд. Надявам се да не остана разочарован, както с НДСВ. Но все някога трябва да се сложи край на цялата тая пумия дето се изсипва от парламента. Надявам се да е колкото може по-скоро.

Днес гледах митинг на Атака за първи път. Не знам кой какво си мисли, обаче аз вече тотално съм се убедил, че за съжаление една огромна част от народа ни е много прост. Достатъчен е само малко популизъм и бай Ганьо е готов. :D

Атака е поредното доказателство за това. Трябва да си наистина много прост, за да си привърженик и последовател на такъв болен мозък като Волен.

Ми то за всеки нормален човек би трябвало да стига само да чуе "Циганите на сапун!" и да му стане ясно, че тоя пич не е добре с мозъка. Какви цигани бе, какъв сапун? Къде се намираш ти? Кой ще ти позволи в днешния свят да направиш подобно нещо?

Като изключим Атака, примери от близкото минало също дал Господ. :) Можем да си спомним за палячовци от рода на Жорж Ганчев, който без малко да стане и президент. Всъщност, въобще няма да се учудя на следващите избори президент на България да стане Хитлер номер 2. :woot

Та според мен, народът ни напълно си е заслужил положението. Даже му е малко.

ПП: Иначе е много хубаво да сме патриоти, но моля ви се, осъзнайте се относно този психар! Поздравявам всички за вчерашния празник! :)

Ми то за всеки нормален човек би трябвало да стига само да чуе "Циганите на сапун!" и да му стане ясно, че тоя пич не е добре с мозъка. Какви цигани бе, какъв сапун? Къде се намираш ти? Кой ще ти позволи в днешния свят да направиш подобно нещо?

Абе пиле шарено, къде го чу това изказване бе? Ясно, колко си "гледал" митинга днес... Останалото няма да го кометирам, защото явно обичаш да си правиш вятър на устата. ;)

ЗА мен воЛен е много болен..гледах преди малко част от митинга..е..ква победа ве ?! Кви раути ? Този яко е на свръх доза..Единствено ми допадат "мненията" му за циганите..останалите..могат да доведат до сериозни проблеми в държавата..особено използването на НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК за пропаганда на идеи..е не...

Абе пиле шарено, къде го чу това изказване бе? Ясно, колко си "гледал" митинга днес... Останалото няма да го кометирам, защото явно обичаш да си правиш вятър на устата. ;)

Ай да ми кажеш, къде точно съм написал, че това съм го чул днес, а?

А иначе ти, пиле едноцветно, като гледам си един от възможно най-добрите примери за това, което обясних. Щом и за царя си гласувал, когато се появи в България и едва говореше на български. ;)

А бе пич, да те питам- ти видя ли му жестовете на Волен като излезе на трибуната? Също и по време на истеричното му изказване.. Ти май въобще не можеш да проумееш, че симпатизираш на човек, който подражава на Хитлер, а?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...