Jump to content
BulForum.com

Атака

ShitHappen

Recommended Posts

Аз лично нямам нищо против влизанито ни в ЕС. Мизерията ще стане тогава, когато въведат Еврото за национална валута. Яко ни дупе тогава. Цените ще станат така - вместо левче-евро. А заплатите надали ще мръднат нагоре.

В дадената по-горе за пример Испания се случи точно това след въвеждането на Еврото. Много обедня народът им.

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

И каква полза ще имат от нас? Стратегическа? Ще нападат Близкия изток? Така ще им заздравим икономиката, че може да сме първата страна, която ще напусне ЕС не по нейно желание. И можеш ли да ми дефинираш понятието "тяхната икономика"? На кой икономиката? ЕС не е една държава.

И защо пак реши, че няма да се изнася? Ще се изнася толкова вино, колкото е неговото качество и до колкото Б-я може да задоволи пазара количествено. Е, да ако им изнасяме оцет за вино - няма да мине, но ако е качествено вино...със сигурност ще има ограничение, но не смятам, че ще се почувства толкова (със сигурност в момента изнасяме с пъти по малко, отколкото би могло да бъде ограничението) Полза ще извлечем от това, че това ограничение ще важи и в обратния смисъл - няма да се внасят тонове ябълки от Турция, а нашите насаждения да гният. По този начин ще се стимулира собственото производство.

Наистина време е да приключим с темата ЕС, защото само спамим темата.

Аз лично нямам нищо против влизанито ни в ЕС. Мизерията ще стане тогава, когато въведат Еврото за национална валута. Яко ни дупе тогава. Цените ще станат така - вместо левче-евро. А заплатите надали ще мръднат нагоре.

В дадената по-горе за пример Испания се случи точно това след въвеждането на Еврото. Много обедня народът им.

Не бой се - тези които могат, кадърни са и са професионалисти и в момента взимат европейски заплати у нас. Пък и нужно ли е да припомням, че в момента сме във Валутен борд и валутата ни е вързана именно за еврото? Това говори ли ти нещо?

Ще се заздрави икономиката на бившите големи страни,които в момента не са много добре!Оффф,така или иначе от нас нищо не зависи!Така или иначе сме поели по този път!Само трябва да запазим 'нашето' пред света,а не да лижем задници!!Това ми напомня един случай: играе се важна! контрола между България и Русия (футбол),а аз включвам канал 1 и кво да вида-НОВИНИ НА ТУРСКИ МАМКА МУ!!!!!!!!

Изместихте темата. Говорете за Сидеров и за ползите/вредите от неговите митинги, конкретно този.

Според мен прави добре по този начин. Крайно време беше да се появи някой, който да се опълчи срещу цялата система. До преди известно време помня, че всички говорехте как искате някой да ви поведе. Когато най-накрая някой се появи, веднага почнахте да го плюете - не било това начина и т.н. Наистина в сегашния си вид Атака не бъди достатъчно респект, но според мен има време и това да стане. Където има желание, има и начини...

Лично аз смятам,че ЕС не присъединява държави като нашата,за да им оправят икономиката,а за да си заздравяват тяхната!И,че единствената полза за нас младите ще е да си намираме по-лесно работа навън,което ....

А, не...;).Винаги съм си мислела, че са алтруисти, искащи да присъединят България за да могат неограничено да й помагат, да измъкнат хората от мизерията ;)

А иначе това "малкото" предимство с намирането на работа...Ами някак естествено е хората да се борят за добра работа, а пък наличието на такава защо да е "малко" предимство?Евтина работна ръка за Европа - ми като се има предвид каква част от българското население е почти неграмотна, и не заради образованието ни - заради личен избор, как ще искаш да те назначат като някакъв си специалист и да взимаш заплата на специалист?

Не можем да имаме претенции, че се развиваме или така сме добре, когато всичко върви надолу, и какво, с подклаждането на етнически спорове Атака ще оправи България?То е като да си спреш сам развитието, само защото фанатично приемаш идеите на някой си, просто защото свои идеи нямаш.И после цитираш насам - натам заучените фрази(както каза някой преди мен).

- Защо мразиш циганите?

- Ми щото ги мразя!

- Защо биеш циганите?

- Щото са цигани!

- Защо си против влизането на България в ЕС?

- Е, щото те казаха, че не е хубаво!

И като заключение - нищо крайно не е добро, историята го показва.И нека "водачите" не са хора, които изкуствено изострят вътрешните конфликти, копирайки някого...

Та, за какво да се борим?Така де, те да се борят ;)

Аха, има време... да намерят още някой педофил или престъпник (дали случайно не е с малко име Павел и фамилия Чернев?!) в обкръжението на Болен... Но това е еврейски заговор. Всъщност Кузов е евреин от арменски произход и то от онези арменци от Турция, та има и турска кръв в рода му, а пък предаването му по кабеларките и кариерата му на фолк-певец са спонсорирани от Джеймс Пардю, който е от ЦРУ, което пък е създадено и управлявано от евреи с цел налагане на световно господство, както и децата знаят... внедрен е в Атака, за да ги компрометира. На вас ли да ви обяснявам сега очевидни работи...

Мен ме изкефи друго нещо - Като се появи Волен и пуснаха музиката от Star Wars - незнам това за смях ли е :D или за плач :cry После след известно говорене я пуснаха пак и след това го спрях щото не ми се гледа вариант на Хитлер с привкус на фантастика :wacko: - звучи ми извратено болно. По въпроса с партията - тия работи дето ги говореха съм ги слушал от всички партии досега по няколко хиляди пъти, така че ако искат някой да им обърне внимание поне могат да разнообразят репертоара, а не да се копират и преповтарят. Иначе Атака може и да е добра като идея, ама тъй или иначе това няма значение, защото дадат ли й власт ще стане рано или късно като всички останали партии. Или има още хора дето си мислят, че тоя път ще е различно :lol:

Xaxaxax това последното изказване на ov3rm4n много ми хареса :) Аве то си еба....май.... :)

А за това,че идат ли на власт и,че могат да станат като всички досега наистина е възможно.Така започнах темата тук в първото си reply.

Крайно време е националистите като са решили да се обединяват и да вземат нещата в свои ръце да си намерят един нормален лидер. Като например директора на НИМ. Ето това е националист. Болен е просто болен. От редактор на Демокрация, през редактор на Монитор, за да падне накрая до предаване в кабеларка, като някоя врачка или екстрасенс... Ми разбирам го човека. Има амбиции, пък като не се реализират, нормално е да почне да му се привиждат заговори срещу него. Пък веднъж стане ли спец по заговорите - лесно е. Евреи, империалисти, турци, цигани - врагове и виновници за собстевните ни проблеми дал Господ...

Той така и един Шикългрубер навремето имал амбиции да става художник или артист, пък като не се сбъднали амбициите му... намерил си врагове да ги бори.

А каде отиде керпичената къща на мястото, на която сега се намира нашата кооперация? А каде е панелния блок от преди 80 години, на чието място е 2-йно по-големия тухлен блок? А къде е воденицата на хлебаря, на чието място днес е ТЕЦ Север? Само за информация - гръмналия реактор на АЕЦ Чернобил е бил същия модел като нашите! Кой ще те остави да заложиш атомна бомба в центъра на Европа? Кои сме ние, че ще застрашаваме цяла Европа? Кофти ни е като Румъния периодично ни обгазява с Хлор, нали? Е, да ама жертви няма. Нали се строи АЕЦ Белене, какво всички оплаквате Козлодуй?

/едит: Бедни са мързеливите и необразованите! Така трябва да стане и тук. Аз съм за с двете си ръце!

Аз скоро за АЕЦ белене не съм чул да се говори и може би за моите внуци ще е направят. И какво показаха тестовете на реакторите ни че така писнаха да ги затваряме.

Знаех си,че ако влезна да прочета тая тема и ще се ядосам.Пак познатите неща Болен,да ама не!Човека си е наред,вие не сте наред!Като толкова знаете ходете гласувайте за Меди Доганоф,земете си по 1 мангал у вас и си го гледайте.Като толкова сте отворени що не идете да говорите като него пред цяла България.Има малко хора в родината,които могат да казват публично неща за мафията и това,къде седяли парите на тоя турски боклук ДоганоФ.Слушахте ли словото накрая?Къде е казал нещо грешно,а?Всичко за мафията е вярно,за продажбите на БТК,магистрала Тракия и много други?За пенсиите?за изтичането на капитали?Ами в началото когато говореха как се живее в различните части на България:"хляб не можеш да си купиш,ако не говориш турски"!.Онази жена от Кърджали как така говореше без да се страхува за живота си,щот само сажди има в Кърджали. :ph34r:...Що не кажете,Вие тука за кой гласувате?Ами само ми пишете завъртяни фрази,тоя бил такъв,ония бил онакъв.Да не би да ви харесва сегашното положение,с тая измилена коалиция,които дори не са българи-Станишев руснак,Доган турчаля и Симеон испанец.Питам аз къде другаде има такова нещо?да не би в турция,в техния кабинет да има българска партия!

АТАКА Победа

ЕДИТ:Чета,че повдигате въпроса за АЕЦ.Ами ето още едно нещо,което не съм съгласен!Защо трябва да се затварят 3 и 4 блок през 2007,за да може да даваме милиони,да плащаме на други държави да внасят ток=>цените тока няма как да не се повишат.А заплатите си стоят същите.И сега ли Волен Сидеров не е добре?колкото до честването на празника-това е начина.А не ония турци да поднасят венци по нашите паметници.

и пак АТАКА Победа

Крайно време е националистите като са решили да се обединяват и да вземат нещата в свои ръце да си намерят един нормален лидер. Като например директора на НИМ. Ето това е националист. Болен е просто болен. От редактор на Демокрация, през редактор на Монитор, за да падне накрая до предаване в кабеларка, като някоя врачка или екстрасенс... Ми разбирам го човека. Има амбиции, пък като не се реализират, нормално е да почне да му се привиждат заговори срещу него. Пък веднъж стане ли спец по заговорите - лесно е. Евреи, империалисти, турци, цигани - врагове и виновници за собстевните ни проблеми дал Господ...

Абсолютно съм съгласна, горкият... И на тези, дето все още се канят да гласуват за него следващия път - не ви ли се струва, че това неговото е като стригане на котка - ужасно много врява и почти никаква вълна (т.е. полза) ;) :P

Айде бе, Divaka - точно така, ама точно така говорехте преди четири години за Симеон - тия тука са мафия, тия не са българи, само Симеон ще ни оправи! Е оправи ни... Сега пак същото - всички са мафия, само Болен не е! Той ще ни оправи! Е и той ще ни оправи - като другите. Много ви е къса паметта.

Аз скоро за АЕЦ белене не съм чул да се говори и може би за моите внуци ще е направят. И какво показаха тестовете на реакторите ни че така писнаха да ги затваряме.

Ама кой има сметка от това ние да изнасяме елекроенергия или да си произвеждаме достатъчно, когато можем да си внасяме и да си я плащаме ;)

Ама това, че Атака заявяват позиция по даден въпрос, с която са съгласни много хора, далеч не ги прави национални герои.И какво значение има, че някой не е роден в България?Това директно го прави "предател"?Чиста нация...;)

Ами да това е така!Да не би ако беше опасен наистина нямаше да го затворят,не като причина за влизането ни?Все едно да почнем нелегално да обогатяваме уран (пример понеже е текущ въпрос) и да ни кажат спрете обогатяването и тогава ще ви вземем в ЕС!Това с АЕЦ си беше лизане на задници от наша страна!

Споменах износа щото и малкото което изнасяме ще се забрани и никой не иска да ми каже защо?Става въпрос,че няма да можем да изнасяме вино например!Само заради това го споменах защото това ще го отрежат!Можеш ли да ми кажеш каква е причината?И да като влезем в ЕС не само царевица ще ядем,ами и салатата ще си правим с тяхните домати и краставици дето тук във всеки двор растят!
Кой ти каза че ще се забрани? Напротив! Ще се стимулира. Никой не е на далавера да внася хранителни продукти от там, където не виреят. Тук става хубаво грозде ->вино, мляко и млечни продукти, месо и месни продукти, зеленчуци. Защо да не ги изкупуват? Сам че ще има регламент, по който трябва да протича този износ.

Да ви кажа, Изо тук е прав. Има дадени сортове плодове и зеленчуци, които са разрешени за продан, другите не са. Никой не може да ти забрани да си гледаш грозде в градината - но не и ако се опитваш да го продаваш. Нещо повече: предлагат на земевладелците, които имат такива растения по земите си, да им платят... много пари (нещо от порядъка на 1200 евро за декар) за да изкоренят растенията си. С очите си съм виждал в Австрия преди 3-4 години селяни да изкореняват лозите си и да плачат. Водих веднъж разговор на тази тема с човек, който работи в българското посолство там и той ми обясни някои неща. Всичко, което не е по нормата, изчезва. Включително (това не се поинтересувах защо, но ми прозвуча доста абсурдно и го запомних) шкембе чорбата :lol: Така че абсолютно вярно е, че в ЕУ-то ще ядем шопска салата с холандски домати и гръцко сирене. Добър ви апетит!

Айде бе, Divaka - точно така, ама точно така говорехте преди четири години за Симеон - тия тука са мафия, тия не са българи, само Симеон ще ни оправи! Е оправи ни... Сега пак същото - всички са мафия, само Болен не е! Той ще ни оправи! Е и той ще ни оправи - като другите. Много ви е къса паметта.

Ами то на нас това ни остава-да ги превъртаме докато попаднем на хора...

Престанете и с демагогията за Чернобил!

Реакторът не е гръмнал сам!

24 часа се е борил горкият с операторите, които

накрая с пот на челото успяват да го взривят!

Това и по Дискавъри си го признаха!

А нашите реактори са в пъти по-надежни от Чернобилските.

:) Много се смях на това,ама много!Thanks!

За шкембе-чорбата сте мноого прави! Ей това е цялата работа. От къде на къде ще ни спират шкембенцето?! Айсиктир. По-добре ще ни е да сме пред Руанда и след Занзибар по икономическо развитие, ама да си сърбаме шкембенце!! Не ти ща и Европата и цивилизацията, щом няма шкембенце! Да вървим в третия свят - там наволя ще си сърбаме чорбата и ще си духаме таратора...

Ами то на нас това ни остава-да ги превъртаме докато попаднем на хора...

:) Много се смях на това,ама много!Thanks!

Ти може много да се смееш, но човекът е напълно прав. Цялата работа е предизвикана от малоумните оператори не рактора, а не от техническа неизправност. Освен това случката е от 1986г. АЕЦ Козлодуй е многократно обновяван и е пъти по-сигурен от Чернобил. Освен това без никакви забележки е издържал тест на независима комисия на ЕС!

За шкембе-чорбата сте мноого прави! Ей това е цялата работа. От къде на къде ще ни спират шкембенцето?! Айсиктир. По-добре ще ни е да сме пред Руанда и след Занзибар по икономическо развитие, ама да си сърбаме шкембенце!! Не ти ща и Европата и цивилизацията, щом няма шкембенце! Да вървим в третия свят - там наволя ще си сърбаме чорбата и ще си духаме таратора...

Абе човек, не мога да разбера, за кво се пънеш толкова да ми обесняваш кой крив, кой прав, след като, по спомен, ти не си гласувал за никой. Според теб това ли е начина?

Ами ние сме си в Третия свят. Държим се точно като треторазрядна дъжава и ни третират като такава.

Този митинг на "Атака" просто ме накара да настръхна. И това ми били националисти! Опорочиха празника... Думи като "поход към Парламента" и жестове, познати от миналия век и характерни за човек, станал нарицателно за геноцид и краен национализъм са немислими за мене в 21 век. Този клоун Волен явно си мисли, че може да спечели с една вече утвърдена демагогия и май наистина се изживява като някакво хибридно същество-нещо като три в едно-неочаквано "добра" комбинация-Фюрер, Дуче и Болен... Не мога да си обясня как хората му се вързват. Всеки може да казва какво не е в ред, но кой наистина може да направи нещо по въпроса. За мен Волен е някаква жалка пародия на политик. Та тай дори не може да се държи като представител на народа. Всъщност, какво ли може да се очаква от човек, който има капацитета на лишей...

Толкова ми е болно, че явно масата не е внимавала в часовете по история и е толкова податлива на манипулации... Аз просто нямам думи....

Хехе, знам, че звучи абсурдно за шкембе-чорбата, ама си е вярно :) Просто там ястията от суб-продукти не са разрешени. Съвсем сериозно говорех. И не ми се подигравайте, просто пример дадох :angry: Вие ако можете без шкембе чорба аз не мога :angry: :cry :cry (това последното в кръга на шегата... донякъде)

лелее в София беше лудник имаше поне 50 000 .не му се виждаше края ,.....

Много голям мининг беше. Волен и компания много викаха и крякаха, но за самия празник почти нищо не се спомена. Все пак ми беше интересно... от лятото насам не бях гледал Сидеров толкова развихрен.

Освен шкембе чорба, няма да може и дреболийки(дробчета, сърца) да ядем :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...