ShitHappen Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Гледате ли митинга ? Нека да го обсъдим в тази тема . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Тъкмо влязах да пусна подобен форум и ... Ами значи аз го подкрепям до някаде!Поне навива хората за това,че българи трябва да оправляват и,че не ни трябва европейски съюз.Парите от него знаем каде ще идат.Но донякаде,защото дали ако иде да власт няма да стане като всички които са били досега?И дали няма да ни вкара в някаква 'беля'?Та каква е разликата в речите му и речите на Хитлер?!Но въпреки всичко съм за него,твърдо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Ще цитирам малка част от това, което чух през 5те минути, които държах телевизора си включен (не помня точно как беше казано, но ще се опитам да се приближа максимално): "Ние трябва да сме готови да умрем за нашата страна! Да живее Волен Сидеров! За пълна победа! Атака!" Изражението ми стана такова: , после такова: Това го бях чувал някъде! И след около минута, като почнаха да крещят как "Ще ги пометем всичките!", се сетих за едни други такива дето сега ги дават по черно-белите документални поредици по Дискавъри. С извинение (а защо всъщност, то си е очевидно!), този пич Сидеров направо копира от Хитлер! Не мога да преценя дали това е добро или лошо за България, но световният опит показва, че не е. Едит: сега, за ЕУ-то съм съгласен, че не ни е притрябвало, ама не е това начинът да се каже... Или не знам, може би това е единственият начин някой да го каже така, че да бъде чут... Не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Хе хе изпревари ме!Мислех,че ще съм първия който ще пише тук Но мнението ние май е едно и също.Но не си ли съгласен,че трябва нещо неправено до сега да стане,че да тръгнем напред.Много се краде тука ве майна! Edit: Аааа не си ме изпреварил,то аз съм бил първи Малее голям звяр е!Плаши ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashev Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Пълно опозоряване на Националния празник, вместо даси спомним за хилядите дали живота си за нашата свобода, митингуващите викаха оставка, долу мафията и всевъзможни глупости, Болен Сидеров е за съд за опозоряване на памета на наште освободители. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Атака е симптом на болестта една болна държава. Като оздравее държавата, Атака просто ще изчезне. Както изчезват хлебарките и плесента, когато е чисто и светло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Дали обаче ще светне изобщо?И на кого ще светне?На бабите и дядовците ли?Гледай по-обстойно де! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Последния път когато гледах г-н Сидеров все още приличаше на нормален , а сега съвсем е изперкал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Много хубав коментар направи Сашо Диков след края на митинга!Атака е псоледствие на това,че на народа му пусна да търпи всичко което става,а те станаха доста смешни неща като се започне от 'кафенцето' на яхтата на министъра,че до сега!И аз така възприемам нещата,не като митинг на Волен,а като митинг на простеста.Ако не беше Волен,друг щеше да е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Не ни е болна държавата, а обществото, щом приема и подкрепя ненормални пионки като Сидеров! Длъжни сме да влезем в ЕС, иначе отиваме още по надолу в дупката, в която сме влезли! Хубаво щеше да е да нямаме нужда от ЕС, ама не сме Швейцария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Много хубав коментар направи Сашо Диков след края на митинга!Атака е псоледствие на това,че на народа му пусна да търпи всичко което става,а те станаха доста смешни неща като се започне от 'кафенцето' на яхтата на министъра,че до сега!И аз така възприемам нещата,не като митинг на Волен,а като митинг на простеста.Ако не беше Волен,друг щеше да е! Сашо Диков не е нищо повече от един Волен Сидеров в спортната журналистика. Един дол дренки са и двамата. Не казвам, че е лошо, просто са идентични. Колкото до идеите на Сидеров...някои от тях са много смислени и очевидно има нужда от осъществяването им, но прекалените крайности, в които изпада в речите си ще му изядат главата. С тях не прави нищо повече от това да си навлече гнева на обществото и разните му там "моралисти". Ако започне да се държи малко повече в стил "Европа през 21век" ще има големи успехи, защото Българите имат нужда от подобна силна личност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Що бе? Има два пътя - единия е да влезем в ЕС и да станем част от цивилизацията. Втория е да не влезем в ЕС и да останем заебани в кюшето на белия свят, след което напълно нормално ще се случи следното - ще влезем обратно в Турция, като европейски вилает и да ходим да трепем кюрди по камънаците. Сега като гледате тоя митинг, тия хора на Болен на къде дърпат чергата? Между другото - ето ви един линк: http://www.vestnikataka.com/forum/index.php влезте там, поразгледайте, почетете... Първото което се набива на очи е - всеки, който дръзне да каже нещо отрицателно за Болен (жена му, хората му, депутатите му, партията му) бива на секундата обявяван за рязан циганин-хомосексуалист с фес, който изповядва юдаизма и е на заплата в американските тайни служби... и това са хората дето реват, че няма свобода на словото у нас и имало цензура навсякъде против тях. Няма какво да се коментира. sandman, надявам се като влезнем в ЕС да имаш достатъчно пари да оцелееш! Тука освен роби на Европа, друго няма да сме! Караман, така разсъждават хората, които смятат, че обществото, държавата или ненамсикой е длъжен да се грижи за оцеляването им! И че от тях не се очаква да си мръднат пръста, за да добият благополучие, добър живот и така... Това са хората, които се страхуват от влизането в ЕС. И е нормално да е така - защото влезем ли там, ще просперират и успяват тези които работят и са кадърни. Останалите - няма да имат пари да оцелеят. Те искат нещата да си останат така както са си сега - да може не с труд и знания да се успява, а с далаверки тук и там, малко крадване, малко мушингии... Щото влезем ли там - край с тия неща. До колкото те познавам - ти не си от тези хора, които трябва да се притесняват, че няма да могат да се реализират в ЕС... Така че - хубаво мисли и не бързай да взимаш страна... И в квадрата на майтапа един съвет да ти дам - смени си ника, човече! Какъв е тоя турски ник?! Ти българин ли си!? Атакист ли си?! Аааа! Ако Болен разбере с какъв ник се подвизаваш... То не че на Болен фамилията му е много българска де... има нещо мътно и ориенталско в рода му, не е като да няма с тая ориенталска фамилия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Като разбираш толкова от ЕС,нека ти напомня,че има държави като Ирландия например!!! От каде тръгна и докъде стигна знаеш ли?! Няма да ти казвам нейното мнение за ЕС!!!Ти да не си син(дъщеря) на някой министър,депутат,кмет и т.н. че да говориш,че ЕС трябва да дойде тук?Щото само ако си такъв(такава) тогава ще намажеш от парите Edit:Това беше за Sandman! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Гърция роби ли са в момента? Не казвам, че ще цъфнем та ще вържем, ама поне ще има някакъв контрол над икономика, политика и т.н. И то контрол от хора, които са измислили икономиката и политиката, а не шепа бедняци решили да се позамогнат на гърба на 8 милиона мишки! Нормално е онези глави от ЕС да искат нещо в замяна на милионите $, които ще изсипят. Но по-добре още 4-5 години да сме зле, но нещата да почнат по лека лека да се оправят, от колкото още 45 години комунизъм + 17 "демокрация" и все същата мизерия! Като разбираш толкова от ЕС,нека ти напомня,че има държави като Ирландия например!!! От каде тръгна и докъде стигна знаеш ли?! Няма да ти казвам нейното мнение за ЕС!!!Ти да не си син(дъщеря) на някой министър,депутат,кмет и т.н. че да говориш,че ЕС трябва да дойде тук?Щото само ако си такъв(такава) тогава ще намажеш от парите Edit:Това беше за Sandman! Мило дете, Ирландия е в ЕС от 1973 година!!! Ама май тоя час по история си го изпуснал докато си бил на митинг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Е да ама тези,които си мислиш,че ще подобрят икономиката ни вече я разбиват на парчета!!!Каде отиде атомната ни централа?После какво ще стане с нашите производители?Какво ще стане с нашия износ?Wow че ти знаеш ли аз на лекции по м/ународна икономика колко уйасно и трудно ще е за нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Izo, като ще си говорим така с примери - да питам и аз - ти знаеш ли къде беше Испания преди ЕС? А виждаш ли в момента къде е? Не случайно 60% от младежта хукна натам... Това е от злотворното влияние на ЕС в икономиката на Испания, да знаеш! Испания именно е по-подходящия пример ако ще правим сравнение с България - защото и Испания като нас влезе в ЕС именно след края на дълъг период на тоталитарно управление.... И моля ти се - ти за какъв износ говориш?! Събуди се. В България от 15 години нищо не се произвежда, какво ще изнасяш, всичко се внася?! Като вляза в магазин, чак ми става смешно - оня ден си купувам консерва варена царевица и на етикета пише - произведено в ТАЙЛАНД!! Че у нас царавица не вирее ли бе?! Да поговорим за турските и гръцки плодове и зеленчуци дето нагъваме за по 3 лева килото домати?! А преди 15 години изнасяхме ние плодове и зеленчуци за половината Европа... Така че - айде не ми говори със заучени фрази, заучените фрази стават ама за пред хора слепи и глухи или такива дето не живеят в България. Останалите имаме очи и уши и всеки ден виждаме на какво дередже сме. Българския износ - какъв износ?! Няма такова животно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Sorry за Ирландия,ама говорех по телефона с мой приятел от там и по инерция го написах! Тази страна не трябваше да я споменавам,защото тя именно с ЕС 'изплува' Да се надяваме,че и с нас ще стане така! Не говори за Испания,щото там отидоха много мои приятели и мога да ти кажа,че там има 5-6 града(като изключим курортите) и това е!Останалото е мизерия да знаеш!Бедни са хората! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 А каде отиде керпичената къща на мястото, на която сега се намира нашата кооперация? А каде е панелния блок от преди 80 години, на чието място е 2-йно по-големия тухлен блок? А къде е воденицата на хлебаря, на чието място днес е ТЕЦ Север? Само за информация - гръмналия реактор на АЕЦ Чернобил е бил същия модел като нашите! Кой ще те остави да заложиш атомна бомба в центъра на Европа? Кои сме ние, че ще застрашаваме цяла Европа? Кофти ни е като Румъния периодично ни обгазява с Хлор, нали? Е, да ама жертви няма. Нали се строи АЕЦ Белене, какво всички оплаквате Козлодуй? /едит: Бедни са мързеливите и необразованите! Така трябва да стане и тук. Аз съм за с двете си ръце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Щото отговаряше на всички изисвания затова!Парите играят тука как не си го разбрал?А блокчеатата и останалото и без ЕС изчезназнаха! И моля ти се - ти за какъв износ говориш?! Събуди се. В България от 15 години нищо не се произвежда, какво ще изнасяш, всичко се внася?! Като вляза в магазин, чак ми става смешно - оня ден си купувам консерва варена царевица и на етикета пише - произведено в ТАЙЛАНД!! Че у нас царавица не вирее ли бе?! Да поговорим за турските и гръцки плодове и зеленчуци дето нагъваме за по 3 лева килото домати?! А преди 15 години изнасяхме ние плодове и зеленчуци за половината Европа... Така че - айде не ми говори със заучени фрази, заучените фрази стават ама за пред хора слепи и глухи или такива дето не живеят в България. Останалите имаме очи и уши и всеки ден виждаме на какво дередже сме. Българския износ - какъв износ?! Няма такова животно. Споменах износа щото и малкото което изнасяме ще се забрани и никой не иска да ми каже защо?Става въпрос,че няма да можем да изнасяме вино например!Само заради това го споменах защото това ще го отрежат!Можеш ли да ми кажеш каква е причината?И да като влезем в ЕС не само царевица ще ядем,ами и салатата ще си правим с тяхните домати и краставици дето тук във всеки двор растят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Sorry за Ирландия,ама говорех по телефона с мой приятел от там и по инерция го написах! Тази страна не трябваше да я споменавам,защото тя именно с ЕС 'изплува' Да се надяваме,че и с нас ще стане така! Не говори за Испания,щото там отидоха много мои приятели и мога да ти кажа,че там има 5-6 града(като изключим курортите) и това е!Останалото е мизерия да знаеш!Бедни са хората! ми бедни са - от скоро са в съюза. Ти нали не мислиш, че като влезем в ЕС и на другия ден още ще си врътнеш крана на чешмата и ще потече мед и масло от там?! Важното е, че вървят нагоре от както са вътре. Не на долу. Като нас, дето не сме вътре. А и като гледам Полша, Унгария и прочие - не забелязвам да са фалирали от влизането с в ЕС... напортив... В Испания било мизерия.... като тук ли? А? Или май е мизерийка, а нашето е Мизерия... Абе човече... износа на вино... ти ме размаза бе! Колко е тоя износ на вино?! Мали цялата ни икономика се крепи на него, мани, мани... Износ в ЕС никой не забранява на никого. Запознайте се с фактите, не слушайте какво ви поднасят като факти заинтересувани. В ЕС се регулират нещата - няма да ти забранят да изнасяш вино, но ще ти сложат квота. С цел твоя износ на вино да не остави другите производители без препитание. По същия начин - на тези други им е сложена квота на други стоки - за да се гарантира, че за нашите производители ще има пазар. Нещо което едно време правеше СИВ в соц. лагера - сега го прави и ЕС именно за да гарантира на всички равни условия на пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 не разбирам от политика ... не прочетох сичко по темата но някаде се каза че 'на хората им е пислано да търпят това което става' мен лично ме е яд че не гласувах за АТАКА ... мисля че щяха да се справят с някой проблеми в българия (като циганите) за който на предишните и сегашното правителство не им пука! на такива искани като турския език да е втори език от АТАКА само ще се изсмеят, турските новини по националната телевизия нямаше да ги има... на другите избори определено ще гласувам за АТАКА онзи ден чух по радиото нещо много интересно и ..... тъжно може би ? българските политици отново си купили нови мерцедесчета за 2.6милиона лв(май толкова бяха) а от 'Българската Коледа' събрали близо 3милиона... тея който се возят на мецедесите са някви си 200-300 глупака и за тях се харчат толкова пари колкото Българската коледа е събрала с помоща на незнам точно колко хора но щом са събрали 3милиона според мен поне 1.5милона са дарили пари на такива ис Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Тук си напълно прав!!Но се притеснявам приятелю!Каква точно ще е ползата?Контрол ли ще има?Пари ли ще влязат?Какво?И едното и другото може да е за сметка на някои.Но като,че ли от това спасение няма-той целия свят си е такъв.Като дръпнеш пари от голям бюджет не се усеща,ама от малък като нашия... Да кажа и за виното което ти дадох само като пример!Наистина не се крепим на износа ни на вино,но на хората по света им се пие хубаво вино,нали?И нашето има голяма слава да знаеш(на кантар сме с французите).И какво ще стане-ще ни ограничат,за да могат другите да си продават 'оцета' нали?Затова споменах заздравяване на икономиката на 'големите'!И за чешмата,от която няма да почне да тече мед веднага ще ти кажа,че това го разправят политиците от 1992 година,приятелю!!!И не се наемаи да твърдиш,че с влизането ни най-сетне ще се оправим пак с много труд!Не се наемай да твърдиш подобни глупости!Това е голяма тоговорност-не се наемай с нея(то пък зависи нещо от теб,ами... Edit: В отговор на ov3rm4n! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Кой ти каза че ще се забрани? Напротив! Ще се стимулира. Никой не е на далавера да внася хранителни продукти от там, където не виреят. Тук става хубаво грозде ->вино, мляко и млечни продукти, месо и месни продукти, зеленчуци. Защо да не ги изкупуват? Сам че ще има регламент, по който трябва да протича този износ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izo Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Кой ти каза че ще се забрани? Напротив! Ще се стимулира. Никой не е на далавера да внася хранителни продукти от там, където не виреят. Тук става хубаво грозде ->вино, мляко и млечни продукти, месо и месни продукти, зеленчуци. Защо да не ги изкупуват? Сам че ще има регламент, по който трябва да протича този износ. Мда регламент,от който никой няма да изнася вино!Нека да приключим с ЕС щото темата не е точно такава.По едно последно изречение и това е. Лично аз смятам,че ЕС не присъединява държави като нашата,за да им оправят икономиката,а за да си заздравяват тяхната!И,че единствената полза за нас младите ще е да си намираме по-лесно работа навън,което .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted March 3, 2006 Share Posted March 3, 2006 Има неща в Атака които не харесвам,но сравнение с другите мафиотски партии те са най-добрата алтернатива в момента. На тези които са против "АТАКА" им препоръчвам вниманието да прочетат следващите редове Психолог срещу историк: Празник ли е 3 март Празникът трябва да обединява, а не да разединява, заради което не 3 март, а 24 май трябва да стане национален празник на България, обяви психологът проф. Людмил Георгиев пред bTV. Професорът, който преподава в Софийския университет „Св. Климент Охридски” и който е член на Националния съвет на ДПС, обясни, че онази част от нацията ни, която няма етнически български произход, не чувства 3 март като обединяваща дата. Според Георгиев преповтарянето на спомените от османското робство предизвиква некомфорт - В случая какво са виновни съвременните български турци, че техни предци са били поробители, запита професорът. Освен това според професор Георгиев, 3 март е една от датите, които не са собствено историческо дело на нацията - така както и 9 септември и 10 ноември не са национален продукт, подчерта той. На изненадата на водещия Бареков за поставянето на датите „под един общ знаменател”, Георгиев обясни, че го прави от гледна точка на намесата на чужди сили в историята. Той уточни, че не така стоят нещата с Деня на Светите братя Кирил и Методий, който е празник на културата, на писмеността, на езика, на който всички в България творят. Ето защо това е обединяваща дата, аргументира се професорът. Неговият опонент професорът по история Георги Бакалов, заместник-ректор на Софийския университет, посочи, че 24 май, като празник на културата, трудно би се вписал в партийната рамка на общонародното честване. Националният празник се свърза с изявата на политическия елит, с политическата воля. На 3 март 1878 г. се поставя началото на българската държавност, създава се един идеал –Санстефанският мирен договор, уточни Бакалов и допълни, че 3 март се е наложило в българското съзнание като национален празник. Той припомни, че дискусията коя дата да бъде определена за национален празник се е водила в началото на 90-те години на миналия век, когато е имало предложения и за 6 септември 1885 г. - съединение на Княжество България и Източна Румелия и за 22 септември 1908 г. - обявяване на независимостта на България. Професор Бакалов обясни, че не смята, че зад позицията на професор Георгиев може да се търси някакъв подтекст или комплот, тъй като това е дискусия, в която се представят отделни мнения. Бакалов уточни също, че не може да се твърди, че нямаме участие за случването на 3 март, защото, ако го е нямало Априлското въстание – кулминацията на Българското Възраждане и 30 000-те жертви, е нямало да има и освобождение. Той припомни, че тезата, че сме освободени благодарение на намесата на Русия, е била повтаряна цели 45 години, но поради политически причини. От своя страна професор Георгиев обясни, че лансирането на неговата теза не е свързано членството му в ДПС. Дори когато той запознал съпартийците си с нея, някои го поздравили, но и някои „свъсили вежди”, тъй като това щяло неминуемо да се превърне и в атака към партията. Все още лидерът на ДПС Ахмед Доган не е информиран за позицията на Георгиев, но той обясни, че в средите на либералната партия той е ценен като специалист в своята научна област. На въпрос дали е възможно ДПС да управлява самостоятелно България проф. Георгиев отговори, че това би било възможно след 20 години, когато тя ще се превърне в Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.