Jump to content
BulForum.com

посочете някой който според вас олицетворява глупоста

LadyBlue

Recommended Posts

Вучков може да е смешен, но не бих го окачествил като глупав...

Може и да има нещо вярно в това но такъв индивид като него няма втори

на челно място е с Митьо Пищова

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
на челно място е с Митьо Пищова

Пак не позна... :P ...Пищова е просто един селски тарикат и тотален простак. Ако беше толкова глупав, нямаше да раздава кебапчетата и да се цопка в джакузито... :lol: Въпреки, че е днешния Бай Ганьо, много точно е усетил простотията и чалгията в настоящата действителност и постоянно търси медийно присъствие...то не бяха брадъри, конкурси за красота, кметски избори, сексуални предавания и всякакви щуротии и простотии....така че не чак толкова глупав. ;)

По мое мнение това са смешниците на народа.

Виж за това си прав. :)

Вучков може да е смешен, но не бих го окачествил като глупав...

кеф ми прави да го слушам как нарежда всички :lol:

Тодор Живков :punk

Само да попитам...вярна ли е датата на раждането ти в профила - 1990 г. ? Ако е, значи си по-малък от сина ми...и тук идва въпросът ми по какво точно съдиш за глупостта му без да си живял в това време, когато той беше първи секретар? Не го защитавам, но ми кажи как точно го определи за такъв - по репликата за "целите полупроводници" или по "честитката за 8-ми март на 8-ми декември"? Чист интерес от моя страна. ;)

Пак не позна

Не мисля че си играем на '' Познай кой'' - нали

По мое мнение това са смешниците на народа.

А за бай Тошо - той беше просто една марионетка

А за бай Тошо - той беше просто една марионетка

Няма да обсъждам какъв беше Тодор Живков, но той изведе България на едно от челните места в соцлагера, а оттогава насам посоката е само една - надолу! Жалко че умря, можеше да каже много и интересни неща за днешните политици, банкери, царя и т.н... На мен лично ми беше симпатичен бай Тошо...

за бай Тошо точно нямам мнение, но неговите "подчинени" дано не ми се мяркат пред очите ,че................. бедна ви е фантазията, какво ги правя наборите на баща ми и по големите от него, където едно време са подшушвали тук там и са ковали :angry1 :blowup: :throw:

точно тях ги смятам за олицетворенито на глупоста ,защото още си мислят че са в онова време и всичко им е на готово :laughing:

Българският тийнейджър... Той олицетворява и липсата на възпитание, а също така и пълната душевна празнота...
Прекалено си жесток. Те са жертви на обстоятелствата и времената, в които живеят...

Според мен първия признак на вътрешното остаряване е, когато започнеш да плюеш по новите поколения...

Аз може ли да взема 3-ма... е, по-точно 3 - тризначките! Ще е много забавно, обещавам :) То, на тях не им и трябват други хора на масата, те си се забавляват сами :)

George Bush иначе казано Хорхе.Пълен идиот.Ама такава мижитурчица е този...нямам думи,нямам просто. :ph34r: Горките заблудени американци...макар че и те не го харесват маймунчо,ама го избират за президент... да им се чудиш на акъла :wacko:

Аз може ли да взема 3-ма... е, по-точно 3 - тризначките! Ще е много забавно, обещавам :) То, на тях не им и трябват други хора на масата, те си се забавляват сами :)

С 2 ръце гласувам за тях... :punk :punk ....макар, че ако ги съберем 3-те на едно, общото им IQ се качва чак до 25...малко над това на кучето ми....ама това е, защото не може да говори горкото... :P :D

С 2 ръце гласувам за тях... :punk :punk ....макар, че ако ги съберем 3-те на едно, общото им IQ се качва чак до 25...малко над това на кучето ми....ама това е, защото не може да говори горкото... :P :D

Айде да не обиждаме кучетата все пак. Аз не бих ги сравнявал с кучета. При кучетата има логика в нещата които правят ;).

Само да попитам...вярна ли е датата на раждането ти в профила - 1990 г. ? Ако е, значи си по-малък от сина ми...и тук идва въпросът ми по какво точно съдиш за глупостта му без да си живял в това време, когато той беше първи секретар? Не го защитавам, но ми кажи как точно го определи за такъв - по репликата за "целите полупроводници" или по "честитката за 8-ми март на 8-ми декември"? Чист интерес от моя страна. ;)

Вярна е.Съдя по историите от баща ми,а те са си доста :) По точно казано той е бил простоват селянин без обноски,но доста хитър след като е издържал 30-35г. на власт.

ПС Сериозно ли си набор 1907 :D

Вярна е.Съдя по историите от баща ми,а те са си доста :) По точно казано той е бил простоват селянин без обноски,но доста хитър след като е издържал 30-35г. на власт.

ПС Сериозно ли си набор 1907 :D

Точно това исках да ти подметна...хич не беше глупав, а доста хитър...макар и простоват...че и не много образован...но както сам виждаш - това са все различни понятия. ;)

П.П. А иначе понякога съм набор 1907, понякога 1999...както падне. :laughing:

Глупав е всеки, който си мисли, че не е глупав или че другите са по-глупави от него.

Бойко Борисов.

абсолютно те подкрепям :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...