Jump to content
BulForum.com

посочете някой който според вас олицетворява глупоста

LadyBlue

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply
Волен Сидеров олицетворява 100% глупостта и олигофренията. С 2 думи "паталогичен случай" :D

Много BTV гледаш. А самата тая телевизия е издигнала точно глупостта и олигофренията в култ, като върхът й е култовото шоу на Слави - баш майсторът на всички олигофрени в телевизионния ефир, защото иначе май Мишо Шамара може би е още по-голям капацитет.

Иначе друг пример, за някой, който олицетворява глупостта, мога да посоча -> мен си и аз си знам, защо! :ghost

щом е репродукция не виждам какво пречи майка ти или баща ти да са я рисували?!? :huh:

в този ред на мисли глупак е всеки,който използва непознати за него думи и подценява околните без да оценява себе си както трябва.

Става въпрос за непознаването на световноизвестна картината, тоест пълна липса на обща култура, което е някак обяснимо за човек, който не знае какви са онези толкова, толкова големи книги в библиотеката, което пък може й да значи, че не е имала досег с тях никога ;)

репродукция - произлиза от reproductio

1.Възпроизвеждане и размножаване на рисунка, картина и прочие чрез печат, клише* и подобни.

2.Картина или рисунка, възпроизведена чрез печат.

3.Възпроизвеждане на нещо, запомнено в миналото.

Това от "Речник на чуждите думи в българския език"

копие(на картина и пр.) - copy, replica

Пък ако погледнем в Английско - български речник:

reproduction

1.възпроизвеждане, репродукция

2.размножаване, плодене, развъждане

3.възпроизводство

Може да се употребява за напълно идентично копие на оригинала, но ако то е снимка(а в моя случай с подпис на Ван Гог;)), защото ако някой друг прерисува оригинала, това е просто копие, а пък ако някой снима това копие(без значение дали е точно копие, прави репродукция на копието.

В българския език думата е залегнала със смисъла на "възпроизвеждане и размножаване на рисунка или картина чрез печат и т.н.", а в английския има "светлосенки" за това, коя точно дума да определиш в даден израз :)

Няма да споря, аз излагам популярна гледна точка ("албум с репродукции")

Но е ужасно вероятно да греша, защото съм изключително глупава, моля за извинение...

*За да се избегнат излишни обяснения ;)

Клише

1.Издълбан на дърво или метал образ или текст в огледален вид.

2.Шаблонен образ, изтъркана фраза.

Произволна чалгарка - Гергана, Петрана, Аналия, Азис, Десислава, Месислава, която и да е.

Да..това са най-тъпите животни в българия..определено :D :P

Az bih pokanil daskalkata si po angliiski ili matematika:

1.Ako ne mlaknete 6a napysna 4asa

2.Ako ne mlaknete 6a izvikam direktorkata

3.Laaaaazgame triagalnika

4.Si4ki si govorat pomejdy si vmesto az da si govora sama

:D :D ynikym sa na6te dakslaki.Ta nqkoq ot teq dvete bih pokanil

А пък точно до тях се нарежда и Албена Вулева.Тя обаче не е толкова глупава, колкото жалка.

Много е зле Албена Вулева!!!Много тъпа,проста и не гледа себе си,а другите!!!

Уф...седя и мисля дали познавам наистина глупави хора и по едно време се усещам, че само седя. Затова пък се сетих за доста интелигентни мои познати. Айде някой да пусне тема за най-интелигентния човек, който познаваме и всеки да привежда примери към твърденията си.

Уф...седя и мисля дали познавам наистина глупави хора и по едно време се усещам, че само седя. Затова пък се сетих за доста интелигентни мои познати. Айде някой да пусне тема за най-интелигентния човек, който познаваме и всеки да привежда примери към твърденията си.

Двама съученици на баща ми - единият е професор по математика в Мексико и специализира в такава област от математиката, от която само десетина-двайсет души в целия свят разбират, за какво става въпрос, но тия неща за вбъдеще, можели да имат страшни приложения.

Другият пак математик, но практик - последно работеше в Канада и се занимаваше с математическо моделиране на флуиди и пречистването на въздух и вода с някакви специални методи, сега е в САЩ, но какво работи не знам.

И двамата са страшно разсеяни, непрекъснато губят неща и непрекъснато изпадат в много шантави ситуации.

Доволна?

Една мадама, с която бях на кафе и тя тръгна да звъни на нейна приятелка да дойде обаче нямаше обхват и тръгна да й праща смс. Като я питах как смс-а ще се получи щом няма обхват тя ме изгледа много "умно" и каза че съм прав :)

Една мадама, с която бях на кафе и тя тръгна да звъни на нейна приятелка да дойде обаче нямаше обхват и тръгна да й праща смс. Като я питах как смс-а ще се получи щом няма обхват тя ме изгледа много "умно" и каза че съм прав :)

хахахаха ей с такива "мадами" няма скука :)

Днес ме подсетиха за нещо забавно :

за една постановка"вечеря за глупаци"

Ето един чудесен повод да поканя The^Undertaker на една официална "вечеря за глупаци".Той би бил най подходящия човек ,който е пълно олицитворение на глупоста и ще има честа да присъства на това велико събитие.Майна, очертава се страхотен филм за снимане

:woot

• 1 year later...

:woot :woot това ми напомня за една моя добра приятелка... Но тя си е завеяна по принцип та и е простено :P

по време на кормуване ( не изпит )

....

кара момиче...

наближава кръстовище,на което е без предимство.

намаля скороста,стига до пешеходната пътека и ... рязко газ.

естествено инструктора натиска спирачки и пита "кво правиш !?"

-"Ами нали като съм на пешеходна пътека и другите трябва да ме пуснат"

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...