Jump to content
BulForum.com

Mtel- hack

johan

Recommended Posts

хора вие и на господ ли няма да повярвате ако ви каже нещо което не го пише на сайта на глобъл or w/e? Дейба...аз от сега нататък ще искам Майкрософт да ме известяват за всеки нов вирус и как да се пазя от него...

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Подобни скам-чета се разпознават най-лесно по последния ред - видите ли "Моля разпространете това съобщение до всички колеги, роднини и познати" изобщо не се съмнявайте, че ви пързалят.

Преди няколко дни майка ми научи от "достоверен източник" (нейна колежка), че в интеренет върлува опасен вирус! Предупреди ме да се пазя!

Явно вече има атаки и по мрежата на Мтел такаче, пазете се и вие! Освен това пратете предупредителен e-mail на всички хора, които познавате и те да се пазят :laughing: :laughing: :laughing:

А иначе Mtela е с доста добра система като се има предвид, че е българска. Но все пак 100% има някои пробойни. Междудругото скоро чух, че софтуера им бил писан на Делфи :) Не знам дали е вярно, но ще е голям майтап, ако е така.

хора вие и на господ ли няма да повярвате ако ви каже нещо което не го пише на сайта на глобъл or w/e? Дейба...аз от сега нататък ще искам Майкрософт да ме известяват за всеки нов вирус и как да се пазя от него...

Ами реално погледнато Microsoft си признават за всеки открит експлойт веднага щом е запълнен чрез хотфикс (все пак да не зе изкушават хакерите, които не са го знаели), а за вируси си има специализирани сайтове, на които бих повярвал повече от "колежка на майка ми".

Онзи ден бях в офиса на Globul не в тия "централните" а в тоя от където хората си подържат мрежата.

Повярвайте ми ако имаше някъкъв проблем щях да зная, досега нищо н есъм чул.

А за хора който правят нещо казано им от някого по телефона нямам думи. Сещам се само за един израз за тях "И на тия им позволяват да гласуват и да карат коли !"

П.С. Ако някой ви изпрати писмо на меила и ви каже че е администратор и му трябва паролата на пощата ви, за да фиксне еди кой си проблем, моля веднага му я изпратете. Човека трябва да си свърши работата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...