Tomahawx Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Като си рових из нета случайно попаднах на тази игра.Българско он-лайн RPG , още не е завършена , но все пак е интирисна Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 но все пак е интирисна ха да и то доста прилича ми на легендата за зеления дракон warez.ru гилдия ще правим ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Тая игричка е зарибена Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 dam i to mn ve4e imam 2 geroq s po 5 lvl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2006 Author Share Posted March 4, 2006 Tomahawk реши да си почине и седна да чопли семки Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Tomahawk реши да си почине и седна да чопли семки Ей тия несериозни неща само не ми харесват в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Вече имам ацц и герой. И двете са с име n00by. Кога ще правим кланче на уареза??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Вече имам ацц и герой. И двете са с име n00by. Кога ще правим кланче на уареза??? 1 град , без магий....за к'во въобще са я пуснали ?? Можеха да я пуснат по-късно но малко по като хората.... Ще чакаш 1 ден то с тая стамина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 1 град , без магий....за к'во въобще са я пуснали ?? Можеха да я пуснат по-късно но малко по като хората.... И кво аджеба е време за регенерация??? Ся кво ше трябва да чакм 3 часа и половина за да цъкам с героя си??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowblack Posted March 5, 2006 Share Posted March 5, 2006 Във форума на играта има тема за това докъде са стигнали със следващият update. Едва след него ще има магии, нови градове, и т.н. Гилдии обаче скоро няма да има. За да ви се възстанови Стамината НЕ ТРЯБВА да сте логнати с героя си. Затова като видите, че остава малко време, излезте за кратко, и после пак влезте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.