Choklander Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 Имам вапрос.Ще ми кажете ли какво сте правили по сайта след 9 часа вечерта Четвъртък 30 Октомври ?Че пак се изцака част от сайта..Да не би да премествате нещя във Anime Serialz Gamez 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 Не знам, ама качвах нещо и сега ниастина от известно време няма FTP, няма и варез.ру голяма част от сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 Shte raboti utre. Dnes mojete da pospite, ili da poslushate Evrocom Radio vmesto da downloadvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choklander Posted October 30, 2003 Author Share Posted October 30, 2003 Оки миси за инфото .И баси якото таралежче.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 Hah добър повод тази вечер да легна по-навреме. Всяко зло за добро! Между другото това е един (може би единствения) форум, в който съпорта от админите е толкова добър, навременен и качествен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choklander Posted October 30, 2003 Author Share Posted October 30, 2003 Tedy сагласен сам с тебе . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 30, 2003 Share Posted October 30, 2003 Shte raboti utre. Dnes mojete da pospite, ili da poslushate Evrocom Radio vmesto da downloadvate А дано да ба4ка 4е имаме намалени 4асове и ша трябва да свалям доста неща. А за радиото ако пак ша пускаш неща като в4ерашните нема да изляза от там @tedy Нашия супорт е Номер 1 в бранша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choklander Posted October 31, 2003 Author Share Posted October 31, 2003 Ей ще може ли да ни кажете защо немогат да се отварят страниците .Чисто любошитство проявявам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Ей ще може ли да ни кажете защо немогат да се отварят страниците .Чисто любошитство проявявам . Айде стига ве4е де.На Dreamer сигурно му втръсна ве4е да повтаря 4е СЪРВЪРА НЕ БАЧКА!Не разбирате ли от дума или са правите на олигофрени!За такива като вас трябва въобще да не го пускат тоя сървър!То бива бива тъпотии ама тва напрао не се търпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choklander Posted October 31, 2003 Author Share Posted October 31, 2003 Mr.Tinkertrain човече аз да не сам ти биро справки ?Да знам всичко?Първият път незнаеха какво му има и затова см любопитен какво е било.А за грубият ти тон нямам и думи.Или си избиваш комплексите на илигофрен или и аз незнам какво правиш.Ако си решил да обиждаш си збаркал мястото.А за това дали ще ми отговорят си е мой броблем.Ако не искат просто няма.И следвашият пат се дръж нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 В този топик ве4е ти отговориха какъв е проблема.Освен това има още поне две теми за съЙия проблем.http://warez.ru/invision/index.php?showtop...t=0entry34560 и http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=4043 Мисля,4е за един средноинтелигентен юзър това е НАПЪЛНО достатъ4но (даже прекалено),за да разбере какъв е проблема,но някои хора са доста упорити. BTW-Погледни си правописа,4е докато "разшифровам" някои думи доста се озорих. Надявам се ве4е вси4ки да са разбрали,4е сървъра не ба4ка за момента Няма да продължавам спора пове4е (то няма и смисъл).Който разбрал,разбрал,който го мързи да погледне какво се пише ще му локват топиците и ще си отнася последиците! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Choklander Posted October 31, 2003 Author Share Posted October 31, 2003 Съжалявам за правописа,да съжалявам.Но първата тема е в APZ е май не трябва да е там.Втората са я направили след мойта.Или не гледаш?....А и да те светна това СЪРВЪРА НЕ БАЧКА не е вярно.Част от него не бачка.И ми беше любопитно защо другата част бачка или не си забелязал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Значи различни портове са различни сървъри. Без да съм питал Вено виждам, че няма пинг към сървъра дето го виждате като 8080, което ме води към мисълта, че е изключен. Това може да е станало заради я ток, я захранване, я нещо друго... утре ще го видят какво му е и ще се оправи. Ако не се знае де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FX-2 Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Hei pichove mnogo ste zabavni kato se karate da vzemete da napravite edin EPIZOD na FRIEND`s.Mr.Tinkertrain shte e CHANDLAR,a Choklander shte e Jouy Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 (offtopic) Ma tva taralej4e li bilo! Az si misleh, 4e e nqkva orhideq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Май темата се изчерпа... closing. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted October 31, 2003 Share Posted October 31, 2003 Veche raboti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.