Jump to content
BulForum.com

медицински бележки

mariyana

Recommended Posts

може ли някой а ми намери няколко медицински бележки, защото съм го закъсала с отсъствията в даскало, ще му ги платя ако трябва, трябва да намеря до края на седмицата

може ли някой а ми намери няколко медицински бележки, защото съм го закъсала с отсъствията в даскало, ще му ги платя ако трябва, трябва да намеря до края на седмицата

Къде учиш ??? Колко бележки искаш ? И колко пари даваш ?? :D

ся аз имам една схема просто отиам при ли4ния лекар ко ти е познат 6ти даде ,ако не изка6ля6 се няколко пати боли те главата ,паднал си ло6о на главата едно време минава6е тва

ся аз имам една схема просто отиам при ли4ния лекар ко ти е познат 6ти даде ,ако не изка6ля6 се няколко пати боли те главата ,паднал си ло6о на главата едно време минава6е тва

еми ся не минава, смениха ми личния лекар с няква строга, и при ня номера вече не минава

едно време като бях ученик имах един топ, ама после го дадох на една прятелка. ще я питам ако е остнаало нещо ще ти взема, колко броя ти трябват :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...