mariyana Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 може ли някой а ми намери няколко медицински бележки, защото съм го закъсала с отсъствията в даскало, ще му ги платя ако трябва, трябва да намеря до края на седмицата Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 може ли някой а ми намери няколко медицински бележки, защото съм го закъсала с отсъствията в даскало, ще му ги платя ако трябва, трябва да намеря до края на седмицата Къде учиш ??? Колко бележки искаш ? И колко пари даваш ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 може ли някой а ми намери няколко медицински бележки, защото съм го закъсала с отсъствията в даскало, ще му ги платя ако трябва, трябва да намеря до края на седмицата ся аз имам една схема просто отиам при ли4ния лекар ко ти е познат 6ти даде ,ако не изка6ля6 се няколко пати боли те главата ,паднал си ло6о на главата едно време минава6е тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariyana Posted March 1, 2006 Author Share Posted March 1, 2006 ся аз имам една схема просто отиам при ли4ния лекар ко ти е познат 6ти даде ,ако не изка6ля6 се няколко пати боли те главата ,паднал си ло6о на главата едно време минава6е тва еми ся не минава, смениха ми личния лекар с няква строга, и при ня номера вече не минава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Все някой от даскалото ти трябва да продава ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 едно време като бях ученик имах един топ, ама после го дадох на една прятелка. ще я питам ако е остнаало нещо ще ти взема, колко броя ти трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 1, 2006 Share Posted March 1, 2006 Оправяйте се на ЛС... Или в Купува/Продава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.