Jump to content
BulForum.com

Pro 90 Gold изследвания!

ShitHappen

Recommended Posts

изпил съм доста протеини и мога да кажа с ръка на сърцето, че про голд има най-добър ефект (говоря за протеини от 1 ценова зона) кофти ще е наистина, ако това което пише на опаковката не е вярно, но в крайна сметка аз гледам крайния резултат. бтв преди не пишеше ли 90гр протеин, че не си спомням :bgrin:

Нормално. Между другото и креатина предполагам че е същата работа. По-миналата година взех 1 кофа/5 кг/ про90 и 0.5 кг креатин на Нутрим. Пиех го с програма - никъв ефект. Сега не вземам нищо и се чувствам по-добре даже. Извода е само един: тъй като това са съставки, които няма как да не помагат, а и ги взимах по програма, щом не усетих никакъв ефект значи има нещо ;) Даже креатин въобще не мога да кажа, че съм усетил да пия въобще. Общо взето шита е пълен. Между другото скоро един познат прави проба на про90 заради гореспоменатите съмнения и при него резултата беше също към 48 процента и като видях заглавието на темата първо помислих, че той я е пуснал. Честно казано не мисля обаче, че и други фирми не лъжат - в БГ винаги е било важно да има ПОНЕ 200 процента печалба и това едва ли ще се промени скоро. Разправяли са ми и следното: даден продукт пристига отвън и тук се разфасова на по-малки количества - в повечето случаи продукта се "напомпва" с нишесте и кви ли не брашнени боклуци - голям риск си е тогава да се вързвате на идеята, че протеина е произведен в чужбина и тук само се разфасова. Яденето му е майката - колкото и химии да има да расте по-бързо пилето няма как да напомпат половината пилешко месо с нишесте нали :P или в белтъка на яйцето половината да е вода :rolleyes: Извода от темата е следния: напредналите си знаят за какво става въпрос, а начинаещите да наблягат на правилната храна, а не толкова на добавките.

abe znaex si az 4e ima ne6to takova , polu4avaxa se stranni reakcii v korema mi dokato go piex , qvno ostanalata 4ast sa ni6esteta i drugi pumii.....ebati skapanqcite

edit : creatina ve4e e drugo ne6to toi e naistina dobur po toq vapros sum govoril s dosta xora , pone pri men ima6e efect ;)

хехе.., хората чакат изследвания за да се уверят че българските добавки са боклуци... :)

никога не съм взимал български, предубеден съм си и тва е.

фен съм на MLO и отчасти, ама само отчасти MUSASHI.

аз пък също много се съмнявам в достоверността на резултатите. малко ми прилича на целенасочена кампания.

неназован и неномериран продукт в опаковка "стъклено бурканче"?! :confused никой нормален производител няма да приеме подобна рекламация.

а сертификата по ИСО:9000:2001 наистина не гарантира качеството на продукта, а само че е внедрена система за качествено управление, а не управление на качеството. кофти превод от английски.

abe znaex si az 4e ima ne6to takova , polu4avaxa se stranni reakcii v korema mi dokato go piex , qvno ostanalata 4ast sa ni6esteta i drugi pumii.....ebati skapanqcite

edit : creatina ve4e e drugo ne6to toi e naistina dobur po toq vapros sum govoril s dosta xora , pone pri men ima6e efect ;)

Да да, и при мен се наблюдаваха такива реакции. Даже мислех да го спирам по едно време ама си го довърших :sick: . От тогава не съм си купувал никаква добавка :D .

аз пък също много се съмнявам в достоверността на резултатите. малко ми прилича на целенасочена кампания.

неназован и неномериран продукт в опаковка "стъклено бурканче"?! :confused никой нормален производител няма да приеме подобна рекламация.

а сертификата по ИСО:9000:2001 наистина не гарантира качеството на продукта, а само че е внедрена система за качествено управление, а не управление на качеството. кофти превод от английски.

идеята е да не се знае какво се изследва от ХЕИ.Те знаят,че изледват просто протеин,не не и марка. :) Щото знаете на какво са способни в България->примерно Нутрима да плати там в лабораторията и да дават грешни(завишение резултати).Целта е да не се разчуе,че се изледват продуктите на тая "фирма".

Като стана дума за Нутрим се сещам за трениращите в Рондо т.н про-та,като ги гледам как се тъпчат с боклуци и се разкарват с тия смешни рекламни фланелки и потници на горе спомената "фирма",хаха.Ако не можеш да си позволиш скъпи добавки,по-добре не си зимай нищо.Вложи ги в храна<----лично мое мнение,поне вече си сигурен какво поемаш.

идеята е да не се знае какво се изследва от ХЕИ.Те знаят,че изледват просто протеин,не не и марка. :) Щото знаете на какво са способни в България->примерно Нутрима да плати там в лабораторията и да дават грешни(завишение резултати).Целта е да не се разчуе,че се изледват продуктите на тая "фирма".

Като стана дума за Нутрим се сещам за трениращите в Рондо т.н про-та,като ги гледам как се тъпчат с боклуци и се разкарват с тия смешни рекламни фланелки и потници на горе спомената "фирма",хаха.Ако не можеш да си позволиш скъпи добавки,по-добре не си зимай нищо.Вложи ги в храна<----лично мое мнение,поне вече си сигурен какво поемаш.

идеята е глупава, защото се губи всякакъв смисъл от изследването и съставянето на протокол. ако ти вземат реална проба ХЕИ и после се съмняваш че са "завишили" резултатите, можеш да направиш повторно изследване в независима лаборатория на същата проба. при драстични разлики в резултатите се стига до арбитражно изследване, а на провинилата се лаборатория се отнема лиценза.

мислиш ли че при подобна постановка някой ще си позволи да шмекерува толкоз глупаво и да си загуби лиценза и прехраната?

с подобни изследвания на неназовани субстанции никога не може да се докаже че е дадената проба е от еди-кой-си продукт и че не е размесена преди да се занесе за изследване. следователно това е целенасочена кампания и пълна шмекерия.

se pak nutrim im e sponsor i im gi dawat bez pari i e po-dobre ot kolkoto ni6to

Да не отварям нова тема ще питам тук, къде могат да се направят изследвания на съдържанието на протеин и колко струва?

Ако имате желания за сформиране на пловдивски екип тук от форума за изследване на различни други добавки нека кажат ;)

Аз съм за и искам да знам като пия нещо дали е това което пише. Имам намерение първо до проверя продуктите на Massbolid

Аз съм за и искам да знам като пия нещо дали е това което пише. Имам намерение първо до проверя продуктите на Massbolid

Тия изследвания не са много евтини.От порядака на 40 лв.Като се има предвид,че от форума тренираме най-вероятно 5-6 човека...

Аз също съм за по принцип. Но ще стане ендна... Всеки ще иска да се изследва даден продукт, ще има противоречия, а пък като гледам, парите не са никак малко... :)

Ами то зависи колко човека ще се съберем ако сме десетина ще излезне по 3-4 лева на човек, и освен това не знаем със сигурност колко лева струват изследванията. Може пък и да са по евтини.

Моито обяснение по тоя въпрос че това е работа на фирма конкурент(без значение кой) по простата причина че Нутрим е водещата българска фирма за хранителни добави. Всеки може да пусне няква лъжлива информация за даден продукт в интернет или без значение къде това не означава че е верно тука става дума за чиста нелоялна конкуренция. Просто някой го я яд че Нутрим правят луди пари и се опитва да спре тва. Аз използвам продуктите на Нутрим от бая време немога да кажа че имат някав зверски ефект но имат определено въздействие върху мен. Ама за тея пари кво искате. :D :P

Според мен първо се пише НУТРИМ :) , и второ мисля че хората ги е яд като си дават парите за глупости, в случая не толкова качествена хранителна добавка. Никой нямаше да го е яд ако си пишеше действителното количество на съставките.

Аз използвам продуктите на Нутрим от бая време немога да кажа че имат някав зверски ефект но имат определено въздействие върху мен. Ама за тея пари кво искате. :D :P

Сигурно ще има ефект няма как - все пак каквото и да е си има протеинче вътре в протеина на Нутрим :lol: :lol: Ама на тая цена да се купува половин кило гомна и половин кило протеин си е живо търгашество :wacko:

• 1 month later...
Сега вече е интересно какво ще кажат Нутрим. Миналия път отричаха да е техен продукта, но сега няма как да отрекат.

ами дано да почнат да произвеждат по-качествени продукти :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...