Jump to content
BulForum.com

За вредата от тоалетната...

AssassiN

Recommended Posts

Това са пълни глупости. Единствената истина за мен е, че на обществените места не е много добра идея наистина тоалетните да са със седалка/защото дет са вика не се знае кой е бил преди теб :) /. Ама за вкъщи никой не може да ме убеди, че има някаква вреда.

Не разполагам с толкова много време, затова само ще конспектирам основните причини, поради които тоалетната трябва да бъде на двора. (за тези от панелките - на терасата в специално скована дървена барачка)

- естественият локейшън, където прачовека дефекира е клекнал сред природата. В началото това се е правило направо на пътеката, но след няколко травмиращи инцидента вследствие подхлъзване, матрьоната на племето (тогава е било още матриархат) е издала указ според който дефикацията трябва да става най-малко на две крачки встрани от пътеките. Впоследствие с изнамирането на мисионерската поза, връщането към нормалната кучешка поза станала архаична и забранена с указ. Затова започнало скрито практикуване на кучешката поза, нерядко водещо в бързината до объркване на дупките, което пък взело, че се харесало. Тогава се появили и първите мераци за хомоактове, довели по-късно до замяната на матриархата с патриархат, но затова ще четете в друг велик труд. Че въпросното явление довело вече до свян от действието дефекация и прачовека взел да се усамотява на скришни места, по късно и с ежедневната каменна нюзплоча. Въпросната нюзплоча по късно била заменена от кожа за многократно използване и папирус - за еднократно използване (пак се отплеснах). Така, че естествения локейшън за дефекация в резултат на еволюционното развитие станал вън от пещерата, а не вътре в нея

Други фактори подкрепящи теорията за външно местоположение на дефикационното помещение:

- съвременния човек ходи само когато наистина има нужда. Това спомага за бързата дефекация както е и превенция срещу хемероиди, кисти и др. такива.

- помага за социалните контакти със съседите, особено когато се строят клозети близнаци опряни на калкан

- Задължително движение преди и след дефекация

има и др. ама сега не ми се занимава

Фактори оборващи теорията....

- мисълта, че трябва да се ходи чак на двора за дефекация, често води до задържане вследствие на което се заболява от хроничен запек. Хроничния запек води до постоянно притискане на простатата и после и простанол не помага. Често индивидите от мъжки пол, страдащи от хроничен запек, заболяват и от друга тежка и неизличима болест.

- язвителни забележки от страна на съседите - "Комшу днес май вкиснал боб си ял!"

- Опасност от трявми зимно време поради непочистена и неопесъчена пътека до клозета.

А колко е било лесно когато прачовека е бил като свинята. Сере от всяко положение и навсякъде. Но пуста еволюция докара ни дотам, че да не можем седнали да серем. И да завърша с цитат:

Уви, човекът изглежда е единственото същество на Земята, което в глупостта си върви срещу собствената си природа и така си докарва само болести и страдания. А всичко е толкова просто…

Айде оставете човека на мира! Намерил е интересна статия, дава ви я да я видите, а вие тука го обърнахте на ненужно злъчни подигравки. Все пак не е тръгнал да ви кръщава в нова религия, който не харесва статията, нека да не я чете, който пък я е прочел, да не й вярва и толкоз.

Живи и здрави и честита баба Марта! На Явор Дачков - само честита баба :D

Мдам... явно файда няма... Както и да е... на който не му харесва да си продължава...

Аз пък чак сега се замислям, че в казармата нямах никакви проблеми. Режим на хранене, ще кажете... Може би, но нямаше тоалетни за сядане.

Peace!!!

Някой модератор може да затвори темата. Освен спам, който вече почна да се излива, друго едва ли ще роди...

Мдаааа, ако имаш предвид мен, явно си е спам. :) Насран ли си - трай си. Точно по темата :)

(бтв мен в казармата ме мъчеха на тези тоялетни тип стол, при това ми бяха в стаята - ужасссс!!!!!)

Това са глупости на таркалета ми дай да не използваме и огъня защото толкова човешки животи са взети от него при пожари и тем подобни... хората като си нямат работа се чудят какво да измислят.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...